Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Dag van de jeugdbeweging

183 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Dag van de jeugdbeweging

Dag van de jeugdbeweging

De dag van de jeugdbeweging staat weer voor de deur. Dat betekent 250.000 jongeren die een hele dag in uniform rondlopen. Ben je als Chiro, Scouts, KLJ of andere jeugdbeweging op zoek naar goedkoop en vooral kwaliteitsvol promomateriaal? Ontdek wat Eurogifts voor jouw jeugdbeweging kan betekenen.

Short bedrukken – Bermuda bedrukken

Uniformen van jeugdbewegingen zijn bekend in het straatbeeld, er prijkt bijna altijd een logo op een shirt of hemd. Ook een short bedrukken is een leuk idee. Dat geeft je uniform een echt uniek karakter. Zeker weten dat je leden hun bedrukte short of bermuda zoals de Bermuda Java trots zullen dragen!

Zonnebrillen bedrukken voor extra zomerfun!

Jongeren in een jeugdbeweging spelen bijna altijd buiten en worden daarom dikwijls blootgesteld aan de zon. Zonnebrillen bedrukken met het logo van je jeugdbeweging beschermt de dierbare ogen van je even dierbare leden.

Toppers in het gamma zoals de Zonnebril Colorsun en Zonnebril Melbourne zijn verkrijgbaar in een pak verschillende kleuren!

Ook fluitjes bedrukken doe je bij Eurogifts

Het draait dan wel allemaal om de jeugd, dat betekent niet dat de hardwerkende – héél geduldige - leiding niet mag verwend worden. Fluitjes bedrukken geeft je als leider extra uitstraling. Diverse kleuren zijn er genoeg, neem eens een kijkje naar het Fluitje Stadium

We kunnen enkel niet garanderen dat de kinderen beter naar je zullen luisteren. Sorry! Maar hoe meer je logo verspreid wordt – via fluitjes of een andere manier  - hoe meer je opvalt in het straatbeeld en ook gezien wordt door potentiële nieuwe leden. Want we willen toch allemaal dat de jeugd weer leert buiten spelen?


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback