Verfijn uw selectie

Kleuren
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Zakagenda's

5 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Zakagenda's

Zakagenda’s 2019 bedrukken als extra geheugensteun 

Zakagenda’s vormen nog altijd, zelfs in deze digitale wereld, een hoeksteen van het dagelijkse bedrijfsleven. Niet alleen zijn de zakagenda’s het geheugensteuntje voor alle afspraken, herinneringen en to do’s, maar zijn ze ook een verlengstuk voor uw bedrijfsimago. Als bedrijf laat u een professionele indruk na bij klanten met uw gepersonaliseerde zakagenda’s voor 2019.

U kan alle zakagenda’s 2019 bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Ook uw klanten, leveranciers en andere relaties zullen een gepersonaliseerde zakagenda op prijs stellen. Bestel uw zakagenda’s op tijd voor het nieuwe jaar!
 

Zakagenda’s 2019 bedrukken: dagen-, maanden- en wekenlang aandacht

Een gepersonaliseerde zakagenda is nog steeds een dankbaar relatiegeschenk. De technologie die continu in beweging is, maakt dat we steeds vaker teruggrijpen naar onze digitale agenda. Toch kiezen velen er nog bewust voor om gebruik te maken van een papieren agenda. 

In bedrukte zakagenda’s vindt u snel al uw notities en afspraken terug. Schenk uw relatie een gepersonaliseerde zakagenda voor 2019 en uw merk zal 365 dagen lang de volle aandacht krijgen. Bent u op zoek naar een luxe pocket agenda, dan is de gepersonaliseerde zakagenda Guider iets voor u. Ook de zakagenda Pointer Koram, gemaakt uit een zacht luxueus imitatieleer, kunt u laten bedrukken.

Wilt u zakagenda’s 2019 bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

 

Vragen over onze gepersonaliseerde zakagenda’s?

Wilt u zakagenda’s 2019 bedrukken met logo of heeft u vragen over onze gepersonaliseerde zakagenda’s? Chat met ons of stuur een mailtje, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »