Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Zakagenda's

6 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Zakagenda's

Altijd aanwezig én op tijd met zakagenda’s voor 2021

Digitale agenda’s lijken het roer over te nemen van papieren agenda’s. Toch geniet de papieren versie nog steeds de voorkeur van velen. Zakagenda’s zijn praktisch, handig om overal mee te nemen, en kunnen ook dienen als relatiegeschenk. Ontwerp ze in uw huisstijl, bedruk ze met uw logo en geef ze cadeau aan uw relaties. Zo komen ze nooit meer te laat op een afspraak.

Papieren zakagenda’s zijn nog steeds hip

Een gepersonaliseerde zakagenda is nog steeds een dankbaar relatiegeschenk. De technologie die continu in beweging is, maakt dat we steeds vaker teruggrijpen naar onze digitale agenda. Toch kiezen velen er nog bewust voor om gebruik te maken van een papieren agenda.

In bedrukte zakagenda’s vindt u snel al uw notities en afspraken terug. Schenk uw relatie een bedrukte zakagenda voor 2021 en uw merk zal 365 dagen lang de volle aandacht krijgen. Bent u op zoek naar een luxe pocket agenda, dan is de gepersonaliseerde zakagenda New Guider iets voor u. Ook de zakagenda Pointer, gemaakt uit een zacht luxueus imitatieleer, kan u laten bedrukken.

Bestel nu uw bedrukte zakagenda’s voor 2021

Heeft u de perfecte zakagenda gevonden? Begin dan nu met het ontwerpen van uw agenda’s en plaats een bestelling. Wij bezorgen u eerst een gratis proefdruk zodat u 100% zeker bent van het resultaat. Heeft u nog vragen over het bedrukken van zakagenda’s of andere artikels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of chat met ons.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »