Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Weekagenda's

5 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Weekagenda's

Een weekagenda bedrukken als relatiegeschenk

In deze drukke wereld is het bijna onvoorstelbaar om door het leven te gaan zonder een agenda. Of je voorkeur nu gaat naar een digitale of een papieren agenda, iedereen is het erover eens: agenda’s zijn onmisbaar geworden. Voor zowel bedrijven als particulieren kan een weekagenda heel wat voordelen bieden. U hebt minder kans dat u dubbele afspraken boekt, verliest geen afspraken uit het oog en komt overal op tijd.

Bespaar uw klanten of relaties de stress die gepaard gaat met slechte planning en geef ze een bedrukte weekagenda met uw naam of logo als relatiegeschenk.

Welke weekagenda laten bedrukken?

Afhankelijk van het type persoon die uw klanten of relaties zijn, kan u kiezen voor het bedrukken van een zakagenda of een gewone weekagenda. Een kleine zakagenda is ideaal voor iemand die voortdurend onderweg is en gemakkelijk zijn of haar planning in een oogopslag te zien wil krijgen. Een iets grotere weekagenda is perfect weg te steken in een handtas of aktetas en geeft meer details weer. Bij Eurogifts kan u beide soorten weekagenda’s laten bedrukken in uw eigen stijl.

Bespaar uw relaties stress met een weekagenda als relatiegeschenk

Het beste relatiegeschenk dat u kan geven? Iets dat uw klanten of partners elke dag gebruiken. Bezorg uw connecties een stressvrije week en geef ze een bedrukte weekagenda met het logo of de naam van uw bedrijf. Uw merk is het eerste dat in hen op zal komen wanneer ze ergens op tijd komen. Wanneer u een product laat bedrukken via Eurogifts, kan u rekenen op voorwerpen en drukwerk van hoge kwaliteit. Zo maakt u elke keer opnieuw een goede indruk bij uw klanten of relaties.

Bekijk hierboven ons aanbod weekagenda’s om te bedrukken en bestel uw favoriete relatiegeschenk snel en gemakkelijk online!

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback