Verfijn uw selectie

Kleuren
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Wandkalenders

6 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Wandkalenders

Een discreet, maandelijks overzicht

Papieren en digitale kalenders hebben elk hun voordelen en vullen elkaar perfect aan. Digitale kalenders zijn handig voor automatische herinneringen, maar zijn net daarom soms ook storend. Papieren kalenders geven u een maandelijks overzicht en discrete herinnering. De wandkalender is niet voor niets zo’n klassieker onder de kalenders.

 

De klassieker der kalenders: wandkalender 2019

De wandkalender: de klassieker onder de jaarkalenders. Al jaren sieren verschillende kalenderdesigns de muren van kantoren en werkruimtes. De opkomst van de digitale agenda heeft de populariteit van de wandkalender nog niet kunnen stoppen en dat zal ook niet snel gebeuren.

 

Gepersonaliseerde wandkalender met verschillende designs

Een kalender voor 2019 met een grote foto, of vestigt u de aandacht toch liever op de datum? De keuze is aan u. Uw logo krijg hoe dan ook een prominente plaats op uw kalender en vast ook een prominente plaats aan de muur bij uw medewerkers of leveranciers.

 

Wandkalender voor 2019 kopen?

Heeft u vragen over onze wandkalenders of wilt u een wandkalender personaliseren met uw logo? Contacteer ons, we helpen u graag verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »