Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Dagagenda's

3 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Dagagenda's

Dagagenda’s zijn erg praktisch om uw afspraken in te noteren. Bent u nog op zoek naar een dagagenda voor 2019? Mis dan geen enkele afspraak met de stijlvolle dagagenda’s van Eurogifts. 

In het aanbod aan agenda’s en kalenders, vindt u ook zakagenda’s, bureaukalenders, wandkalenders en weekkalenders. 

 

Dagagenda 2019 bedrukken of voorzien van diepdruk: mooi visitekaartje

Een nieuwe dagagenda kopen voor 2019? De dagagenda’s van Eurogifts bieden voldoende plaats om nieuwe contacten en afspraken te noteren. Bovendien zijn de agenda’s voorzien van een stevige imitatieleren kaft, een leeslint en afscheurbare hoekjes. Zo klapt u meteen de agenda op de juiste datum open. 

Wilt u dagagenda’s bedrukken met uw logo? Een dagagenda afwerken met een bedrukking of diepdruk van uw logo en bedrijfsnaam is tevens een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. 

 

Dagagenda 2019: het aanbod

Agenda’s zijn beschikbaar in verschillende indelingen, zoals een weekagenda, dagagenda en maandagenda. Met een weekagenda is de volledige week zichtbaar op de twee naast elkaar gelegen pagina’s. Zo kunt u meteen een hele week vooruit plannen. Een maandagenda biedt een overzicht van de ganse maand.

In een dagagenda voor 2019 kunt u per dag noteren wat uw afspraken zijn op een bepaald tijdstip. Bovendien zijn onze dagagenda’s voorzien van een beschrijving tot 6 talen met op elke pagina extra ruimte voor notities. Een dagagenda is daarom dan ook gekend als een professioneel relatiegeschenk dat zonder twijfel geapprecieerd zal worden door uw relaties en medewerkers. 

 

Dagagenda kopen voor 2019?

Heeft u vragen over onze dagagenda’s voor 2019 of wilt u een dagagenda bedrukken met uw logo of voorzien van diepdruk? Contacteer ons, we helpen u graag bij de keuze van uw dagagenda.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback