Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders: Bureaukalenders

18 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bureaukalenders

Overzichtelijk plannen vanop uw bureau

Elke succesvolle onderneming kent het belang van een goede planning en strategie. Met een bureaukalender voor 2019 kan u dit inzicht delen met uw medewerkers en bij uitbreiding uw hele netwerk. Geef hen een maandelijks of driemaandelijks overzicht en voorkom de uitspraak “had ik dat maar zien aankomen”.

 

Snel een maandelijks of driemaandelijks overzicht

Papieren en digitale kalenders zijn geen concurrenten. Ze vullen elkaar perfect aan. Een bureaukalender is enorm praktisch en geeft u snel en makkelijk een overzicht. Maandelijks of driemaandelijks, wat het beste bij u past. Over een lege batterij hoeft u zich bij een papieren kalender geen zorgen te maken.

 

Personaliseer uw bureaukalender voor 2019

Bedruk de bureaukalender met uw logo of bedrijfsnaam en zet uw onderneming mooi in de kijker. Geef de kalender nog iets extra met een prachtige landschapsfoto.

 

Bureaukalender voor 2019 kopen?

Gaat u in 2019 voor een betere planning, maar u heeft nog vragen over onze bureaukalenders voor 2019? Contacteer ons, we helpen u graag verder bij de keuze van uw bureaukalender.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »