Verfijn uw selectie

Merken
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Aanstekers & lucifers: Lucifers

8 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Lucifers

Gepersonaliseerde luciferdoosjes, het warmste relatiegeschenk

Lucifers bedrukken, het is én blijft het ultieme relatiegeschenk. En dat is niet zo verwonderlijk: deze draagbare vlammetjes bewijzen al sinds jaar en dag hun nut in de meest uiteenlopende situaties. We hoeven er dan ook geen tekeningetje bij te maken waarom bedrukte lucifers een mooie manier zijn om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten.

 

Gepersonaliseerde luciferdoosjes als licht in de duisternis

We hebben het allemaal al weleens meegemaakt: de elektriciteit begeeft het en plots moeten we de kast uitspitten op zoek naar kaarsen en lucifers. Zou het dan niet leuk zijn moesten er bedrukte lucifers met uw naam of logo opduiken?

In ons aanbod vindt u verschillende mogelijkheden voor compacte, gepersonaliseerde luciferdoosjes die uw klanten of zakenrelaties makkelijk kunnen opbergen voor noodgevallen. Zo is er Lucifers Little box, een handig doosje met 11 kleine lucifers.

Of u kan ook een luciferboekje bedrukken. Het resultaat zijn volledig gepersonaliseerde luciferdoosjes met daarin 20 lucifers.

 

Mag het voor u wel wat grootser zijn?

Geen probleem: ook voor wie het grootser ziet hebben we verschillende soorten bedrukte lucifers in de aanbieding! Onze extra lange Lucifers XXL bijvoorbeeld houden de vlam steeds op een veilige afstand van uw vingers. Hierdoor zijn deze gepersonaliseerde luciferdoosjes het perfecte accessoire tijdens een zomerse barbecue of winterse avond rond het haardvuur.

We kunnen voor u ook lucifers bedrukken met het doosje Lucifers XL box 45. Deze zijn eveneens iets langer en komen met 45 stuks in één box. Bovendien kan u zelf de kleur van de luciferkopjes kiezen!

 

Lucifers bedrukken voor speciale gelegenheden

Uiteraard hoeft het gebruik van gepersonaliseerde luciferdoosjes niet altijd beperkt te blijven tot huis-, tuin-, en keukentoepassingen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om luciferdoosjes te bedrukken voor een huwelijk? Of voor een huwelijksverjaardag, als teken van de “eeuwige vlam” die blijft branden tussen het koppel?

U kan uw klanten of zakenrelaties ook verrassen met een all-in cadeautje voor instant gezelligheid, namelijk met ons unieke doosje Lucifers Windlight 15. Naast 15 lucifers krijgt uw klant hier ook meteen 2 theelichtjes en 1 sfeer/windkapje bij!

Er zijn situaties zat waarbij bedrukte lucifers een geschikt cadeau vormen. Bent u dus nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties? Dan zijn gepersonaliseerde luciferdoosjes the way to go!

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »