You are here

Levering en betaling

Pagina afdrukken

Levertijden

We kunnen u een snelle levertijd garanderen doordat we een eigen drukkerij hebben in Europa. Zo bent u niet alleen snel geholpen, maar ontvangt u ook kwalitatief afgewerkte relatiegeschenken omdat we de kwaliteit kunnen bewaken van A tot Z.

Na de goedkeuring van uw proefdruk, ontvangt u de bestelling binnen de 10 à 15 werkdagen. (behalve bij de artikels waar de levertijd apart vermeld is)

Leverinsgvoorwaarden

Op het moment dat de bestelde artikelen klaar staan voor verzending, verwittigen we u via e-mail (met in bijlage de factuur in pdf). Zo weet u dat de goederen de volgende dag in levering zullen zijn.

Voor de levering van uw bestelling werken we samen met een externe transportfirma. Hun chauffeur komt de dag na de verwittiging via e-mail tijdens de kantooruren langs met de goederen. Helaas kunnen wij geen specifiek moment bepalen waarop de levering plaats zal vinden.

Bent u afwezig op het moment van de levering? Dan laat de chauffeur een kaartje na met de gegevens van de transportfirma. Zo kunt u een afspraak maken voor een levering op het moment dat het u best past (tijdens kantooruren).

Via track & trace kunt u uw zending opvolgen op de website van de transporteur met vermelding van uw zendnotanummer.

Leveringen vinden standaard plaats op het gelijkvloers. Bij levering op andere verdiepingen kunnen problemen ontstaan.

Leveringskosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele taksen. De transportkosten zijn GRATIS. Voor orders met een bestelwaarde onder de €50, rekenen wij €15 behandelingskosten aan. (Levering: 1 adres in België)

Betalingsvoorwaarden

Bij Eurogifts betaalt u – tenzij anders overeengekomen - standaard per overschrijving binnen 15 dagen na de factuurdatum.
In uitzonderlijke gevallen vragen we vooruitbetaling. Dit wordt telkens schriftelijk overeengekomen via de orderbevestiging.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden

>> Contacteer ons