EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
STILOLINEA
 
Datum: 07/12/2016
Tijd: 21:11:12

You are here

Merken relatiegeschenken: Stilolinea

42 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Stilolinea

Pagina afdrukken
Stilolinea

 

De balpennen van Stilolinea zijn al jarenlang gekend voor hun degelijkheid, betrouwbaarheid en uniek Italiaans design. Een pen van Stilolinea heeft een ruim opdrukvlak dat eenvoudig in meerdere kleuren bedrukt kan worden. Vervaardigd van hoogwaardig ABS-materiaal  en voorzien van milieuvriendelijke vullingen met Duitse kwaliteitsinkt. 

De bedrukte kogelpennen zelf staan garant voor een geslaagde promotie en dit tegen een erg competitieve prijs. 

Zowel Stilolinea als EuroGifts zijn begonnen in de jaren 70. Onze allereerste producten waren dan ook de Stilolinea pennen. Voor België zijn wij de exclusieve verdeler van dit hoogwaardige merk, made in Italy. Reeds tientallen jaren zijn wij uiterst gespecialiseerd in de hoogwaardige bedrukking van de Stilolinea pennen.

Voor uw bedrukte reclamepennen kunt u zelfs opteren voor de ecologische balpennen van dit merk: Nature, Bio-S! of Ingeo. Of u kiest voor de nieuwe anti-bacteriële balpen iProtect.
Ook kan u de balpen Ducal of Starlite kogelpen volledig samenstellen in uw eigen firmakleuren. Bekijk snel de Ducal Special of Starlite Special.

Als u kiest voor een bedrukte balpen van dit merk profiteert u op elk van deze pennen van de unieke STILOLINEA GARANTIE 

  • perfecte twee- of meerkleurendruk 
  • 2e kleur opdruk volledig GRATIS 
  • hoogwaardige kwaliteit (made in Italy) 
  • Vlotschrijvende Duitse vulling 
  • 3 jaar GARANTIE op vulling en mechanisme
     

Zelfs in het digitale tijdperk gebruiken we nog elke dag een of andere promotiepen. Dus laat vandaag nog schrijfwaren bedrukken met uw naam en/of logo en verspreid die onder uw klanten en prospecten. Dan bent u gegarandeerd elke dag onder de aandacht.