You are here

Bedrukte USB sticks als relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Bedrukte USB sticks hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Ze zijn dan ook erg geliefd bij uw gewaardeerde klanten. Daarom bent u als schenker 100% zeker dat de bedrukte USB sticks gebruikt zullen worden. Zo blijft uw bedrijfsnaam altijd top of mind, in het geheugen van uw klant gegrift.

Vormen & capaciteiten van USB sticks

Door de populariteit zijn deze geheugensticks dan ook verkrijgbaar in steeds meer vormen en kleuren.

De bedrukte USB sticks met grotere capaciteit (4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, …) worden als gewaardeerde relatiegeschenken weggegeven, terwijl de bedrukte memorysticks met een capaciteit van 1 en 2 GB steeds meer als weggevertjes en promotieartikelen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen.

Ecologische en originele USB sticks

Erg populair zijn de originele USB sticks die ontworpen zijn in de vorm van uw logo of product, de zogenaamde custom made USB sticks. Deze zijn reeds beschikbaar vanaf 100 stuks!

Ook ecologische USB sticks bedrukken met uw passende boodschap en/of logo worden steeds populairder. Neem eens een kijkje tussen onze verschillende modellen.

Memorysticks bedrukken of graveren

De USB sticks personaliseren kan op meerdere manieren, afhankelijk van het gekozen model. Dit kan met eenvoudige tampondruk, met stijlvolle lasergravure of met luxe afwerking in doming (krasvrije laag bovenop uw logo). Een voorbeeld van een USB stick met doming is de USB stick Slide Doming.

En natuurlijk springt uw logo nog meer in het oog op originele USB sticks zoals de creditcard stick, de stick in de vorm van een polsbandje, het compacte model of als “echte” sleutel. Ze bestaan zelfs gecombineerd in balpennen of als flesopener.

Data plaatsen op uw USB sticks

Wist u dat wij voor u ook een bestand met data op de USB sticks kunnen zetten? Ideaal voor een bedrijfspresentatie, uw bedrijfsfilm of de voorstelling van uw nieuwste product of dienst. Vraag gerust naar onze tarieven.

Kwaliteit bedrukte USB sticks

Let op de kwaliteit van uw bedrukte USB sticks! Welk geheugen zit er in, wat is de lees- en schrijfsnelheid en de cyclus?

De memorysticks in ons assortiment voldoen aan de volgende kwalitatieve eigenschappen:

- USB 2.0 en 3.0 aansluiting
- Leessnelheid: minstens 14 MB/sec
- Schrijfsnelheid: 7 MB/sec
- Uiterst kwalitatief geheugen van klasse A
- schrijfcyclus: meer dan 100.000 keer.

Contacteer ons