You are here

Uw merk in de verf: laat pennen bedrukken met uw logo

Pagina afdrukken

Graag uw merk extra in de kijker zetten op een betaalbare manier? Kies er dan voor om pennen te bedrukken met het logo van uw bedrijf, instelling of school. 

Zowel jong als oud(er) maken dagelijks gebruik van schrijfgerei. Waarom zou u hen dan niet een gepersonaliseerd exemplaar cadeau geven? De kosten blijven beperkt, u maakt uw werknemers of schoolgangers blij én uw naam krijgt de aandacht die het verdient, ook bij potentiële klanten. Kortom: balpennen met opdruk zijn een nuttig en kwalitatief visitekaartje! 

Goedkoop pennen bedrukken? Eurogifts is het juiste adres

Al meer dan 40 jaar is Eurogifts dé expert in goedkoop pennen personaliseren. Wat u daarbij ook in gedachten heeft, wij realiseren het. In één of meerdere kleuren, metalen pennen of uit plastic, gegraveerd of full colour bedrukt volgens de gebruikelijke huisstijl? Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij van elke balpen een gepersonaliseerde parel. De sector kent voor ons geen enkel geheim! 

In ons uitgebreide assortiment bedrukte pennen vindt u naast promotiepennen, ook metalen pennen en zelfs luxe pennen zoals BIC of Parker. Of wat dacht u van houten pennen of schrijfsets? Alles is mogelijk:

  • meer dan 15 verschillende kleuren,
  • haarscherpe opdruktechniek,
  • diverse schrijfkleuren,
  • keuze uit topmerken.

Wat kost het om pennen te bedrukken met mijn logo?

Graag balpennen laten bedrukken met het logo van uw onderneming? Dat kan! We bieden heel wat opties aan. Onze bedrukte pennen zijn verkrijgbaar in verschillende uitgaves:

  • Een grote promotiecampagne voor de boeg? Dan zijn onze goedkope bedrukte balpennen het ideale geschenk.
  • Mag het iets stijlvoller? Kies dan uit ons assortiment metalen pennen.
  • Een spaaractie voor vaste klanten? Met een bedrukte schrijfset maakt u hen blij.
  • Een speciaal cadeautje voor een trouwe partner? Eén van onze luxepennen laat ongetwijfeld een indruk na.

 Als uw partner in relatiegeschenken helpt Eurogifts graag bij het bepalen van de juiste keuze voor uw bedrukte pennen met logo. Twijfel niet om contact op te nemen met onze enthousiaste collega’s. Ze helpen u graag verder! 

Bekijk onze bedrukte pennen

feedback