<< Black Friday alert: ontvang 10% korting op ons volledige gamma!* Voor meer info en voorwaarden, klik hier. >>

You are here

Uitdeelcadeautjes: goedkope relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Uw werknemers bedanken voor hun inzet, potentiële klanten plezieren met iets leuks, de gasten van uw feest bedanken voor hun komst, … Er zijn ontelbare momenten waarop u uitdeelcadeautjes kan schenken aan de mensen rondom u.

Deze uitdeelcadeautjes zijn immers goedkope relatiegeschenken met een waardevol doel, namelijk het scheppen van een band tussen u en diegene die het geschenk ontvangt.

Kleine cadeautjes uitdelen op beurzen 

Een beurs vormt het uitgelezen moment om awareness te creëren rond uw merk of bedrijf met kleine promotieartikelen. En vrees niet: Eurogifts heeft voor werkelijk élke sector een waaier aan uitdeelcadeautjes in zijn gamma!

Bent u actief in de automotive sector en neemt u jaarlijks deel aan het Autosalon? Dan zijn de Automap Ranger en het fluo vestje Fluosafe handige én goedkope promotieartikelen om weg te schenken aan potentiële klanten.

Ook voor de bouw- en immosector worden er elk jaar diverse beurzen georganiseerd, waaronder bis. Toekomstige bouw- of verbouwers kan u hier zeker en vast plezieren met een echt timmermanspotlood of een praktische vouwmeter!

Bijna elke denkbare sector heeft wel een of meerdere beurzen waar liefhebbers terechtkunnen. Bekijk dus zeker onze rubriek met gadgets & premiums, waar u nog meer kleine cadeautjes vindt zoals de baghanger Table of een verfrissende handventilator

Weggeefcadeautjes als feestelijk bedankje 

Organiseert u een feest? Door leuke, kleine cadeautjes uit te delen aan uw gasten zorgt u ervoor dat ze deze dag of avond nooit vergeten!

Op werkgerelateerde feesten kan u uw werknemers verrassen met een ludieke anti-stress bal, of u kan uw zakenrelaties laten smullen van onze heerlijke pralines Superchoc – uiteraard met uw naam of logo op het label.

Als uitdeelcadeautjes op bijvoorbeeld huwelijks- of verjaardagsfeesten zit u dan weer goed met deze kaarsjes in de vorm van een hart of een magneet met de afbeelding die u zelf kiest.

Goedkope promotieartikelen voor speciale momenten en events

Er zijn zo van die momenten of events waar iedereen helemaal in opgaat; denk bijvoorbeeld maar aan belangrijke voetbalmatchen zoals een EK of WK. In deze periodes zal u zeker scoren met gethematiseerde goedkope relatiegeschenken zoals de supporter schmink Colorschmink of onze handklapper Applause.

En ook de eindejaarsperiode is een ideaal moment om uitdeelcadeautjes weg te geven. Een boekenlegger in kerstsfeer of een kwaliteitsvol fleece jacket voor de koudste dagen: bij Eurogifts vindt u het allemaal!

Goedkoop uitdeelcadeautjes bedrukken dankzij de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Uitdeelcadeautjes voordelig bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Heeft u hetzelfde geschenk aan een betere prijs gezien? Dan matchen wij die prijs*!

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag.

feedback