Verfijn uw selectie

Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Laat uw favoriete drinkfles full colour bedrukken!

3 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Laat uw favoriete drinkfles full colour bedrukken!

Drinkflessen bedrukken in full colour: een luxueuze dorstlesser 

Een gepersonaliseerde drinkfles is een van die relatiegeschenken die altijd leuk zijn om te geven én te krijgen. Duurzaamheid wordt immers steeds belangrijker, en het gebruik van een drinkfles past perfect in dit plaatje. U kunt bij EuroGifts drinkflessen laten bedrukken met uw naam of logo, en u heeft ook de mogelijkheid om een drinkfles in full colour te bedrukken. 

Kleurrijke, gepersonaliseerde drinkflessen 

Een gepersonaliseerde drinkfles, zeker wanneer deze full colour bedrukt is, springt sowieso in het oog. Deze full-colourbedrukking staat u toe om prachtige foto’s op de drinkfles aan te brengen. Denk aan een afbeelding van een nieuw product, een leuke groepsfoto na een teambuilding, een foto van uw bedrijfspand… De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze bedrukte drinkflessen zijn dan ook toepasselijk in verschillende situaties, voor zowel (potentiële) klanten als zakenrelaties of medewerkers. 

Wilt u meer weten over het bedrukken van drinkflessen in full colour? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of via de chat.  

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback