EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 12/12/2019
Tijd: 05:33:44

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5276 reviews)
4 sterren
(3789 reviews)
3 sterren
(658 reviews)
2 sterren
(179 reviews)
1 ster
(116 reviews)
Gemiddeld
(10018 reviews)

ervaren en correcte firma

Door R. Jans op 2019-11-05 11:52:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte en correcte service.

Door M. Valcke op 2019-11-05 11:34:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

De service was perfect. Wij waren niet tevreden bij de eerste levering. Men heeft dit hersteld en verbeterd teruggestuurd.

Door M. Vancamelbeke op 2019-11-05 09:22:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en service van Eurogifts. Levertermijn is correct. Vertegenwoordiger is ook zeer aangenaam.

Door S. Dejonghe op 2019-11-05 09:20:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Bij EuroGifts vind ik alles voor op kantoor. Als een collega op zoek is naar gadgets of geschenkjes raad ik steeds aan bij EuroGifts een kijkje te nemen.

Door I. Van Belleghem op 2019-11-05 09:08:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Hartog op 2019-11-05 09:05:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Goessaert op 2019-11-05 09:05:01
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Vanhove op 2019-11-04 16:35:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Vanhove op 2019-11-04 16:33:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. De Vylder op 2019-11-04 15:44:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Roels op 2019-11-04 10:28:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mooie producten met mooie afwerking. Communicatie kan wel beter!

Door W. Arnouts op 2019-11-04 09:50:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. De Ruyck op 2019-11-04 09:35:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Vanbellingen op 2019-11-04 09:16:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle opvolging en levering.

Door L. Coupe op 2019-11-04 08:51:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Vos op 2019-11-04 08:28:59
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte en snelle service ! Duidelijke communicatie en snel antwoord op alle vragen

Door E. Dejonghe op 2019-11-02 11:21:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correctheid en kwaliteit

Door R. Boskeljon op 2019-11-02 08:51:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ruim aanbod van allerhande artikels op verschillende domeinen. Snelle levering. Behulpzaam personeel (telefonisch) gesprek. Vriendelijk.

Door M. Bernaer op 2019-11-01 22:40:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Pontzeele op 2019-11-01 13:56:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages