EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/02/2017
Tijd: 06:02:23

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

Prachtig product voor die prijs, super relatie geschenk

Door J. Nassen op 2017-02-21 19:58:00

Lanyard Keyhold

Ik beveel dit product zeker aan!
Lanyard Keyhold
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Besteld op aanraden van jullie zelf , aangekomen hier waren we direkt heel tevreden!

Door P. Couckuyt op 2017-02-21 17:37:16

Balpen Starlite Extra

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Extra
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

voor mij was het goed voor onze voorzitter niet

Door A. Van Collie op 2017-02-21 16:32:51

Stylus pen Dinky-touch

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Dinky-touch
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

voor mij was het goed voor onze voorzitter was het te dun

Door A. Van Collie op 2017-02-21 16:32:51

Stylus pen Soft-touch

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Soft-touch
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

hebben deze gekocht

Door A. Van Collie op 2017-02-21 16:32:51

Stylus pen Carditouch

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Carditouch
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Super tevreden!!! Heel lekkere geur!!

Door A. Declerck op 2017-02-21 12:56:57

Kaarsje Heart

Ik beveel dit product zeker aan!
Kaarsje Heart
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

eurogifts doet het goed!

Door M. Sahin op 2017-02-21 10:48:16

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Makkelijk te bestellen en het product ziet er goed uit! De opdruk van het logo was soms wel niet recht.

Door N. Bries op 2017-02-21 09:16:35

Lanyard Skinny

Ik beveel dit product zeker aan!
Lanyard Skinny
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Balonnen zijn prima zoals altijd, daarom bestellen we steeds opnieuw bij jullie.

Door J. Es op 2017-02-20 18:59:38

Reclameballons Pastel

Ik beveel dit product zeker aan!
Reclameballons Pastel
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

geen.

Door S. Prins op 2017-02-20 11:45:41

Scanradio Probe

Ik beveel dit product zeker aan!
Scanradio Probe
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

mooi afgewerkt en handig.

Door L. Wytynck op 2017-02-20 11:40:14

Rugzak Uno

Ik beveel dit product zeker aan!
Rugzak Uno
  • Beloning voor uw personeel.

Het fleecedeken is kwaliteitsvol en zeker groot genoeg. Het werd erg enthousiast ontvangen. Een grote tevredenheid!

Door B. Dehouk op 2017-02-20 09:22:56

Fleece deken Comodo

Ik beveel dit product zeker aan!
Fleece deken Comodo
  • Beloning voor uw personeel.

Weggeven

Door K. Quintelier op 2017-02-20 09:10:50

Balpen Cosmic

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cosmic

volledig volgens verwachtingen

Door L. Snackaert op 2017-02-20 09:02:19

Parkeerkaart Parking (NL)

Ik beveel dit product zeker aan!
Parkeerkaart Parking (NL)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Dacht eerst dat het niet zou uitkomen met het logo en het zwart, maar het is beter dan verwacht. Heel blij met het resultaat.

Door S. Vandekerckhove op 2017-02-19 08:13:54

Balpen Ducal Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Color
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

in onze doelgroep mensen in armoede en daklozen was het als een diamant krijgen!!!!in brussel!!!!

Door P. Mathilde op 2017-02-17 16:24:39

Mintdoosje Sweetheart

Ik beveel dit product zeker aan!
Mintdoosje Sweetheart
  • kansarme

Correcte levering. Prijs kwaliteit ok.

Door S. Bemus op 2017-02-17 14:58:14

Mok Lisa

Ik beveel dit product zeker aan!
Mok Lisa
  • Beloning voor uw personeel.

Nog maar net ontvangen - de eerste reacties van hen die het reeds ontvangen vonden dit een leuk, praktisch geschenk

Door B. Vermeiren op 2017-02-17 10:08:58

Shoppingtas Sheridan

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas Sheridan
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Top pen, schrijft heerlijk en ziet er puik uit. Mooie weggever aan de mensen!

Door W. Ten Have op 2017-02-17 09:23:15

Balpen Ducal Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Color
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Tevreden over het resultaat. Het heeft wel wat langer geduurd dan verwacht (maar voor ons was de levering totaal niet dringend).

Door H. Callewaert op 2017-02-17 09:19:40

Fietsbel Ringring

Ik beveel dit product zeker aan!
Fietsbel Ringring
  • Trofee bij aankomst tocht

Pages