EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/04/2017
Tijd: 14:09:44

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3307 reviews)
4 sterren
(2724 reviews)
3 sterren
(532 reviews)
2 sterren
(148 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(6811 reviews)

Na aangenaam bezoek van vertegenwoordigster en een duidelijke prijsofferte onmiddellijk overgegaan tot bestelling. Levering werd per mail aangemeld in de namiddag nadat de goederen reeds waren geladen en vertrokken. De leveringstermijn kwam ons niet goed uit omdat de burelen gesloten waren, maar levering kon niet worden tegengehouden. Gevolg : goederen werden op een verkeerde plaats gelost en was niet volledig. Pas dag nadien werd tekort geleverd maar eveneens terug op verkeerde plaats.

Door S. Vanlancker op 2017-04-20 11:36:50

Sporttas Challenge

Ik beveel dit product zeker aan!
Sporttas Challenge
  • Beloning voor uw personeel.

Prima

Door S. Gadeyne op 2017-04-20 10:44:58

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Die heuptasjes zijn zeer handig om aan onze liefhebbers te geven die trainen bij ons met hun hond. Die tas wordt gebruikt om apportje in te steken en beloning

Door A. Braeckevelt op 2017-04-20 10:40:50

Heuptas Crown

Ik beveel dit product zeker aan!
Heuptas Crown
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Mooi product met goede opdruk!

Door K. Kremers op 2017-04-20 10:26:43

Fluo vestje Fluostripe Kids X111K

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Fluostripe Kids X111K
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

goede prijs/kwaliteit verhouding; snelle en vlotte service van opdruk en levering

Door M. Mestdagh op 2017-04-20 09:45:24

T-shirt Original T 135 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt Original T 135 g/m²
  • deelnemers paasstage voetbal

Deze pen bestellen we steeds opnieuw. We hebben tussendoor een andere geprobeerd maar komen telkens weer terug op deze fijne pen.

Door T. Rijn op 2017-04-20 09:25:40

Balpen Starlite Icy

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Icy
  • uitgedeeld aan cursisten

Zeer tevreden over vlotte service en levering

Door M. Mestdagh op 2017-04-20 09:22:08

T-shirt Kids Regent 150 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt Kids Regent 150 g/m²
  • deelnemers paasvoetbalstage

Over heel de lijn zeer tevreden!!!

Door K. MERTENS op 2017-04-19 22:50:46

Shoppingtas Polypro

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas Polypro
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Hadden opdruk graag op elk vlak van de paraplu gehad, was niet helemaal duidelijk op de proefdruk. Leveringstermijn was wat langer dan verwacht.

Door E. Debruyne op 2017-04-19 14:21:38

Paraplu Diana

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Diana
  • verkoop in ons winkeltje

Deze order is tot stand gekomen omdat we zeer tevreden zijn over de vorige levering.

Door M. Vam Der Borg op 2017-04-19 13:43:18

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Deze nektube is van een prima kwaliteit. Ideaal bij het sporten waarvoor ze ook zijn aangeschaft. Deze kraag is weggeven als goodie aan alle deelnemers van een wedstrijd. Iedereen was er blij mee en ze worden goed gebruikt. Zeker nu het buiten nog koud is

Door R. Koomen op 2017-04-19 09:33:56

Nektube Cherin

Ik beveel dit product zeker aan!
Nektube Cherin
  • Beurzen en events.

Goede kwaliteit

Door I. Bosmans op 2017-04-19 09:04:27

Creditcardhouder Anti-Skimming

Ik beveel dit product zeker aan!
Creditcardhouder Anti-Skimming
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Nog te gebruiken

Door D. De Grensstreek op 2017-04-18 23:06:33

Sleutelhanger / lampje iLite

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger / lampje iLite

Mooi Gadget

Door F. Vanden Broeck op 2017-04-18 19:08:25

Sleutelhanger Recto

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger Recto
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Zeer tevreden over deze balpennen en hun opdruk! Reeds 2 maal opnieuw besteld, wel klein kleurverschil in de opdruk van 5 jaar geleden en deze van nu, maar dit is absoluut geen probleem.

Door M. De Jans op 2017-04-18 15:29:45

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Dunne zakken

Door P. Yang op 2017-04-18 12:35:20

Shoppingtas katoen - long

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas katoen - long
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

handig op bureel

Door L. Celerier op 2017-04-18 10:13:12

Pennenhouder / klok Teca

Ik beveel dit product zeker aan!
Pennenhouder / klok Teca
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

brschadigde snel vervangen.Proficiat.

Door L. Celerier op 2017-04-18 10:13:12

Petanque Set Tireur

Ik beveel dit product zeker aan!
Petanque Set Tireur
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Ideale verhouding prijs/kwaliteit en perfecte afhandeling van onze bestelling .

Door H. Bontenakel op 2017-04-18 09:12:18

Sporttas Nanterre

Ik beveel dit product zeker aan!
Sporttas Nanterre
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Leuke en handige gadget voor een bouwbedrijf. Levering van het (in de periode van bestelling uitgeputte product) verliep zoals op voorhand meegedeeld. (dit incl. wachtperiode van het uitgeputte product)

Door A. Tijtgat op 2017-04-18 07:47:56

Rolmeter Fabrica 3M

Ik beveel dit product zeker aan!
Rolmeter Fabrica 3M
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pages