EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 22/11/2017
Tijd: 19:42:58

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3762 reviews)
4 sterren
(3012 reviews)
3 sterren
(560 reviews)
2 sterren
(155 reviews)
1 ster
(102 reviews)
Gemiddeld
(7591 reviews)

Alles verliep heel vlot. geen enkel probleem

Door F. Mathys op 2017-11-22 15:37:01

Wandkalender Phototime

Ik beveel dit product zeker aan!
Wandkalender Phototime
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Perfect in orde

Door M. Van Parys op 2017-11-22 14:09:03

Vouwmeter Stabila Pro Deluxe

Ik beveel dit product zeker aan!
Vouwmeter Stabila Pro Deluxe
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

lekker warme fleece sweater

Door L. Rijsbergen op 2017-11-22 13:23:11

Fleece sweater Ness 300 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Fleece sweater Ness 300 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Alles stipt en correct geleverd

Door M. Tack op 2017-11-22 12:09:06

Parkeerkaart Arrival (BE)

Ik beveel dit product zeker aan!
Parkeerkaart Arrival (BE)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

deze balpen bestellen wij telkens weer

Door K. Borra op 2017-11-22 10:24:55

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Heel tevreden over deze samenwerking. Goede kwaliteit van t-shirt, aanpassingen van de drukproeven waren nooit een probleem en snelle levering. Wij gaan nog bijbestellen!

Door G. Hanquet op 2017-11-22 09:58:49

T-shirt Exact 190 190 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt Exact 190 190 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Alles tip top in orde

Door L. De Mulder op 2017-11-22 09:49:39

Ijskrabber Colorfreeze

Ik beveel dit product zeker aan!
Ijskrabber Colorfreeze
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

reeds een aantal jaren besteld, en nu met nieuwe opdruk, heel goed gelukt

Door N. De Meyer op 2017-11-22 09:19:12

3-maand kalender Business

Ik beveel dit product zeker aan!
3-maand kalender Business
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Leuk weggevertje op beurzen. We leggen de ballen in een vaas op onze beursstand. Ook op kantoor hebben de meeste colleag's zo'n balletje op hun bureau liggen.

Door S. Van Beversluys op 2017-11-21 10:25:41

Anti-stress Softbal

Ik beveel dit product zeker aan!
Anti-stress Softbal
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Alles is prima verlopen en wij hebben nu prachtige schorten

Door C. Damen op 2017-11-21 10:10:09

Keukenschort Deluxe

Ik beveel dit product zeker aan!
Keukenschort Deluxe
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Alles gewoon top. Niets op aan te merken.

Door B. Minnaert op 2017-11-21 09:26:56

Sweatshirt Everest 280 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Sweatshirt Everest 280 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Een uitgebreide keuze in kleuren. Snelle drukproef en enkele weken heb je uw bestelling aan huis.

Door K. Cypers op 2017-11-21 09:11:22

Badhanddoek Softcomfort - 50x100 cm 450 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Badhanddoek Softcomfort - 50x100 cm 450 g/m²
  • Sinterklaascadeau voor voetballertjes

Zeer goede service, alles heel duidelijk en correct verlopen. Geschenken voor de kinderen die goed zichtbaar naar school moeten komen gedurende de wintermaanden.

Door K. Geldof op 2017-11-21 09:05:26

Beschermhoes / overtrek Visio-reflect

Ik beveel dit product zeker aan!
Beschermhoes / overtrek Visio-reflect
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Een degelijke balpen die het zelden laat afweten.

Door E. D'hollander op 2017-11-21 09:03:35

Balpen Starlite Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Color
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

levering duurde 3tal weken. na contact genomen te hebben, waren ze er snel.

Door K. Bierinckx op 2017-11-20 22:04:15

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Na het succes van enkele jaren geleden willen we dit geschenk nogmaals aanbieden aan onze bezoekers en leden.

Door I. Opsomer op 2017-11-20 15:08:32

Notitieboekje Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieboekje Color
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Interessant produkt

Door E. Moons op 2017-11-20 11:51:49

Zakagenda Guider

Ik beveel dit product zeker aan!
Zakagenda Guider
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Wij zijn als sportraad reeds vele jaren klant bij jullie en hebben geen opmerkingen op laatste bestelling.

Door J. Geirnaert op 2017-11-20 10:57:25

Dagagenda Leader

Ik beveel dit product zeker aan!
Dagagenda Leader
  • Beloning voor uw personeel.

Eerlijk gezegd gaf de website mij niet heel veel vertrouwen. Hij ziet er vrij basic en goedkoop uit. Te mooi om waar te zijn als ik zulke mooie producten zie en een website die een andere kwaliteit uitstraalt. Desalniettemin werd ik over de streep getrokken door het achteraf betalen (wat kan er dan fout gaan) en eigenlijk tot mijn verbazing werd ik snel, vrolijk en behulpzaam geholpen. Ook het verdere contact verliep soepel. Bedankt!

Door D. Schoneveld op 2017-11-20 10:01:52

Waterfles Foldy

Ik beveel dit product zeker aan!
Waterfles Foldy
  • Beurzen en events.

De fluokragen zijn ideaal voor kleine kinderen.

Door A. Maesen op 2017-11-20 09:51:46

Safety hesje Reflecto

Ik beveel dit product zeker aan!
Safety hesje Reflecto
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pages