EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/07/2017
Tijd: 04:57:23

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3457 reviews)
4 sterren
(2825 reviews)
3 sterren
(544 reviews)
2 sterren
(149 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(7075 reviews)

ik ervaar dat de producten beantwoorden aan de omschrijving op jullie site.

Door d. huttener op 2017-07-13 15:56:11

Baseball pet Promoteam

Ik beveel dit product zeker aan!
Baseball pet Promoteam

Degelijk materiaal en snelle levering .

Door Y. Breels op 2017-07-13 14:22:52

Paraplu Walking (Ch. Dickens)

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Walking (Ch. Dickens)
  • Beloning voor uw personeel.

Vriendelijk personeel; behulpzaam bij het kiezen; handig dat je staaltjes op voorhand kan toegestuurd krijgen; tevreden klant!

Door A. Parmentier op 2017-07-13 12:37:21

Balpen S45

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen S45
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

nog niet veel verdeeld, maar zal goed zijn.

Door C. Storme op 2017-07-13 09:53:57

Balpen Cardiff Silver

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Silver
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
  • training (intern en extern) materiaal

Mooi product geleverd, goed afhandeling.

Door N. de Lijster op 2017-07-13 09:52:49

Balpen Socrates

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Socrates
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Het product deed het volgens de kenners heel goed en het was heel gewild..

Door B. Bosscher op 2017-07-13 09:14:56

Fidget Spinner Triple

Ik beveel dit product zeker aan!
Fidget Spinner Triple
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Nog eens bedankt voor de supersnelle levering!

Door P. Bellens op 2017-07-13 09:14:17

Snoepdoosje Recto

Ik beveel dit product zeker aan!
Snoepdoosje Recto
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.

Mooi product, correcte bestelling en levering. Zoals verwacht, goede service van deze firma.

Door F. D'Hooghe op 2017-07-13 09:06:36

Pennenetui Ecrito

Ik beveel dit product zeker aan!
Pennenetui Ecrito
  • Beloning voor uw personeel.

Deze balpen ligt goed in de hand, heeft een goed schrift en het mechanisme is degelijk.

Door R. Dewindt op 2017-07-12 20:35:39

Balpen Bio-S!

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Bio-S!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beloning voor uw personeel.

uitstekende service

Door S. Slachmuylders op 2017-07-12 20:25:40

Fluo vestje Fluosafe

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Fluosafe
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

schitterende tool, nu er in onze straat plots een parkeerschijf nodig is. de meesten laten zich hierdoor verrassen. wij geven er onze bezoekers graag ééntje mee. we opteerden voor een oranje opdruk - een witte opdruk zou misschien duidelijker geweest zijn, zoniet een groter lettertype. dit houden we in ons achterhoofd voor een volgende bestelling !

Door M. De Beir op 2017-07-12 17:44:23

Parkeerkaart Arrival (BE)

Ik beveel dit product zeker aan!
Parkeerkaart Arrival (BE)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Dit product voldoet volkomen aan prijs/kwaliteit!

Door H. Serruys op 2017-07-12 13:46:04

Sleutelhanger Coraz

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger Coraz
  • Verkoop

Dit is in orde qua prijs kwaliteit... mss nog handig indien de balpennen ook kunnen bedrukt worden

Door S. Lejeune op 2017-07-12 13:41:03

Notitieboekje Ecocriture

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieboekje Ecocriture
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

De opdruk was niet helemaal uitgevallen zoals gepland. De pantone kleurcodes vielen iets lichter uit op het ontwerp dan gedacht. Geen fout van deze leverancier, wel een foutje van mezelf. Tevrden

Door T. Joos op 2017-07-12 10:56:38

Shoppingtas katoen - long

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas katoen - long
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Zeer kwaliteitsvolle balpen. Ligt goed in de hand en heeft een vlotte schrijf. Bedrukking is duidelijk en zoals aangevraagd

Door S. Borghmans op 2017-07-12 10:36:43

Balpen Optima

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Optima
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Het is de derde keer dat wij een bestelling voor deze balpennen plaatsen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het feit dat deze balpennen ecologisch zijn past in onze filosofie, wij bieden dan ook ecologische warmtepompen aan.

Door D. Dierckens op 2017-07-12 09:33:48

Balpen Bio-S!

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Bio-S!
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Ideaal qua afmeting en inhoud voor geboortegeschenkje

Door S. Christiaens op 2017-07-12 09:09:31

Kleurpotloden koker Colori

Ik beveel dit product zeker aan!
Kleurpotloden koker Colori
  • Geboorte

Prima prijs / kwaliteit verhouding en een vlotte service.

Door M. Stevens op 2017-07-11 10:48:45

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Ik ben erg tevreden over dit product,

Door R. Glas van der op 2017-07-11 09:20:52
Zakmes Woodstyle
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.

super service !

Door R. Vansevenant op 2017-07-11 09:07:43

Reclameballons Pastel

Ik beveel dit product zeker aan!
Reclameballons Pastel
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Pages