EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 22/01/2018
Tijd: 21:03:59

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3955 reviews)
4 sterren
(3109 reviews)
3 sterren
(575 reviews)
2 sterren
(155 reviews)
1 ster
(103 reviews)
Gemiddeld
(7897 reviews)

snelle levering (vroeger dan datum die opgegeven werd) mooie kwaliteit

Door R. PATTIJN op 2018-01-19 13:04:34

Keukenhanddoek Tendre 230 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Keukenhanddoek Tendre 230 g/m²
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Super fier om deze nieuwjaarscadeau te kunnen geven aan mijn klanten. kwalitatieve balpen, schrijft heel goed en een duidelijke opdruk. Ook handig voor op de gsm of tablet.

Door V. Georges op 2018-01-19 12:44:40

Stylus pen Charleston

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Charleston
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Fijne pen

Door M. de Cloet op 2018-01-19 09:41:11

Balpen Ducal Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Color
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Het deken is groot genoeg om confortabel met twee onder te liggen, bovendien heel zacht en warm. Kleur past in elke interieur.

Door V. Van Hecke op 2018-01-19 09:28:36

Deken Enjoy XL

Ik beveel dit product zeker aan!
Deken Enjoy XL
  • Beloning voor uw personeel.

Super prijs kwaliteit verhouding, de sommelier is sterk en horecakwaliteit. Ongezien voor deze prijs.

Door V. Van Hecke op 2018-01-19 09:28:36

Sommelier Lucy

Ik beveel dit product zeker aan!
Sommelier Lucy
  • Beloning voor uw personeel.

Fleur was zeer tevreden van de sleutelhangers. Er werd vlot gecommuniceerd, snel geleverd en de kwaliteit was zoals verwacht.

Door L. Vanpoucke op 2018-01-19 09:06:00

Sleutelhanger / flesopener Pocket

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger / flesopener Pocket
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Heel mooie en elegante powerbank. Mooi verpakt ook in een zwarte doos wat een mooi geschenk vormt. We hebben ze gekozen met gravure en (wanneer mooi gedaan) dit is een meerwaarde qua uitstraling. We hebben al paar positieve reacties van onze klanten gehad ook!

Door K. Deman op 2018-01-19 09:03:09

Powerbank Ultra Slim 4000 mAh

Ik beveel dit product zeker aan!
Powerbank Ultra Slim 4000 mAh
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Klinkt goed, connectie via NFC of kabel. Heeft geen bluetooth

Door D. meuleman op 2018-01-19 05:22:14
Speaker Dualsound
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

We dachten dat de bandjes iets groter zouden zijn maar de kwaliteit was wel goed

Door S. Clybouw op 2018-01-18 18:08:47

Polsbandje Sweat

Ik beveel dit product zeker aan!
Polsbandje Sweat
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Opdruk is echter niet volledig scherp.

Door V. Loeters op 2018-01-18 11:10:55

Balpen Stark

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Stark
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

kortom tevreden

Door S. Ciers op 2018-01-18 10:00:21

Velours etui Single

Ik beveel dit product zeker aan!
Velours etui Single
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

alles was in orde. een minpuntje: er werd bij reservatie niet gevraagd of dat geleverd moest worden. dit moest ik dan net voor levering nog in orde brengen. (is goed gekomen) maar beter de vraag direct stellen. dan zijn er geen misverstanden. ook vermelden bij reservatie dat er enkele minder kunnen zijn door druk (ik kreeg er maar 167 ipv 170). had ik dat vooraf geweten dan bestelde ik er 180. is voor u interessant voor meerverkoop en zo zal de klant niet in het gedrang komen met te weinig artikelen.

Door S. Lefere op 2018-01-18 09:12:27

Rugzak Snake

Ik beveel dit product zeker aan!
Rugzak Snake
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

weinig ervaring

Door A. Van de Velde op 2018-01-18 09:11:28

Swisscard Victorinox

Ik beveel dit product zeker aan!
Swisscard Victorinox
  • Beloning voor uw personeel.

super zoals het gewenst was !

Door S. De Vlaminck op 2018-01-18 09:07:27

Balpen Ducal Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Color
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Wij kopen ieder jaar bij jullie voor onze klanten en ze zijn altijd super content

Door D. Liefooghe op 2018-01-17 22:24:37

Sleutelhanger Keyled

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger Keyled
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Net iets te lange levertermijn Voor de rest OK!

Door A. Velghe op 2018-01-17 18:00:59

Balpen Cardiff Silver

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Silver
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

We ervaren dit als een degelijk kwaliteitsvol product die enorm positief onthaald geweest is door onze medewerkers.

Door P. Geeraerd op 2018-01-17 14:58:40

Paraplu Diana

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Diana
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Supermooie kleuren !

Door C. Janssens op 2018-01-17 10:23:43

Rugzak Escola

Ik beveel dit product zeker aan!
Rugzak Escola
  • workshop voor kinderen

Wij hebben al een paar keer sleutelhangers besteld bij uw firma en wij zijn steeds zeer tevreden over het resultaat. een stevig, kwaliteitsvol product die wij graag geven aan onze klanten.

Door A. Sayra op 2018-01-17 09:27:33

Sleutelhanger PVC Promo

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger PVC Promo
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goede service en duidelijkhied

Door R. De Smedt op 2018-01-17 09:04:59

Balpen Rhodos

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Rhodos
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pages