EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/05/2018
Tijd: 14:58:30

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4156 reviews)
4 sterren
(3215 reviews)
3 sterren
(587 reviews)
2 sterren
(162 reviews)
1 ster
(106 reviews)
Gemiddeld
(8226 reviews)

Rainjacket Surf

Door H. Vancauter op 2018-05-22 10:27:52
Rainjacket Surf
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Jeugdbeweging

"Pluspunten: leuk, licht kwaliteitsvol jasje. Mooie afwerking. Maten zijn ook correct. Minpunten: lange levertijd en ook de kleur kwam niet volledig overeen met de foto's. Koraal bleek fluo, fluo roos te zijn..."

Snijmes Mini

Door R. Verheyen op 2018-05-22 10:16:40
Snijmes Mini
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"De bedrukte messen zijn snel geleverd, mooi bedrukt en goed van kwaliteit."

Fluo vestje Fluosafe

Door M. Desmet op 2018-05-22 08:25:39
Fluo vestje Fluosafe
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

"Wij zijn heel tevreden over het product. De fluohesjes zijn van een degelijke kwaliteit en de opdruk is mooi en duidelijk. Ook de communicatie verliep heel vlot en correct. Onze leerlingen en leerkrachten zullen duidelijk zichtbaar zijn in het verkeer."

Mintdoosje Freshcare

Door F. Pattyn op 2018-05-21 20:31:21
Mintdoosje Freshcare
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"Super bedankt voor de vlotte samenwerking en levering!"

Stappenteller Podofit

Door K. GEVAERT op 2018-05-21 13:11:25
Stappenteller Podofit
Ik beveel dit product zeker aan!
  • cadeau bij inschrijven 10000 stappen wervik

"Prijs kwaliteit zeer goed, het werkt en is gemakkelijk in gebruik."

T-shirt Kids Sporty 140 g/m²

Door K. VANTIEGHEM op 2018-05-20 18:45:45
T-shirt Kids Sporty 140 g/m²
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Herkenbaarheid bij sportactiviteit school

"T-shirts zijn van prima kwaliteit en aangenaam om te dragen."

T-shirt Sporty 140 g/m²

Door K. VANTIEGHEM op 2018-05-20 18:45:45
T-shirt Sporty 140 g/m²
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Herkenbaarheid Bij sportactiviteit school

"T-shirts zijn van prima kwaliteit en aangenaam om te dragen."

Drinkfles/bidon Runner

Door M. Engels op 2018-05-20 08:48:11
Drinkfles/bidon Runner
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Beloning voor onze leden van onze zwemschool worden uitgedeelt op het diplomafeest

"Voldoet precies aan onze verwachtingen "

Balpen Starlite Color

Door M. M op 2018-05-18 12:07:48
Balpen Starlite Color
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"prima pennen"

Schrijfmap Trento A4

Door I. Hostens op 2018-05-18 11:57:20
Schrijfmap Trento A4
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

"mooi afgewerkte map met mogelijkheid om duidelijk een logo en tekst op te drukken"

Shoppingtas katoen - long 120 g/m²

Door T. Hooghe op 2018-05-18 11:04:36
Shoppingtas katoen - long 120 g/m²
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"goede prijs kwaliteit, ik ben tevreden"

Schrijfset Olympos

Door T. Hooghe op 2018-05-18 11:04:36
Schrijfset Olympos
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"heel goede kwaliteit van het product"

Sport-/reistas Sportcity

Door L. Depla op 2018-05-17 23:00:18
Sport-/reistas Sportcity
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Wij geven dit als aandenken aan de oud-leerlingen die 35 jaar afgestudeerd zijn.

"Zeer degelijk product dat wij reeds tweemaal bestelden."

Potlood Heks

Door L. Depla op 2018-05-17 22:56:26
Potlood Heks
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

"Mooi verpakt, degelijk en een leuk geschenkje voor kinderen."

Drinkfles Dopper Original

Door E. Koers op 2018-05-17 10:07:44
Drinkfles Dopper Original
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

"Het zag er top uit"

Muismat Compuclick

Door F. Syoen op 2018-05-17 09:54:46
Muismat Compuclick
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

"Goede hulp tijdens bestellen via de chat. Snelle en duidelijke proefdruk"

Sleutelhanger / flesopener Money

Door B. Cuffez op 2018-05-17 09:46:49
Sleutelhanger / flesopener Money
Ik beveel dit product zeker aan!

"Zeer gemakkelijk voor de winkelkar en zeer sterk materiaal! En een goeie levertijd!"

Balpen Olympos

Door M. De Vreese op 2018-05-17 09:16:51
Balpen Olympos
Ik beveel dit product zeker aan!

"Heel tevreden en alles in orde."

Zaklamp Extra-LED

Door K. Van Laere op 2018-05-17 09:05:56
Zaklamp Extra-LED
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Beloning voor uw personeel.

"Levering was zoals afgesproken, ook al hadden we vrij laat besteld!"

Autovlag Car-fan

Door R. Neirinckx op 2018-05-16 12:41:16
Autovlag Car-fan
Ik beveel dit product zeker aan!
  • Beurzen en events.

"alleen spijtig van de dure verzendkosten bij bestelling kleine hoeveelheid."

Pages