EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 03/12/2016
Tijd: 01:34:41

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

De klacht over de tasjes is goed opgepakt en in orde gemaakt. Vandaar dat ik het product nu als goed heb beoordeeld.

Door C. Polman op 2016-11-29 14:16:06

Koeltas Lunchtime

Ik beveel dit product zeker aan!
Koeltas Lunchtime
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Alles is ok verlopen van offerte, proefdruk tot leveringsdatum. Zullen zeker nog verder samenwerken

Door P. Coornaert op 2016-11-28 14:51:40

Zaklamp Pocketlight

Ik beveel dit product zeker aan!
Zaklamp Pocketlight
  • Beloning voor uw personeel.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Gewoon een uitstekend produKt, ligt goed in de hand om dagelijks mee te werken.

Door F. Verthriest op 2016-11-27 07:50:42

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

De bedrukking was initieel verkeerd, de lijnen waren heel dik waardoor het logo niet goed zichtbaar was. Na dit te hebben aangegeven werden de mokken vervangen door goed bedrukte mokken, zonder extra kosten. De service was uitstekend.

Door J. Oorschot op 2016-11-25 14:36:17

Mok Patricia

Ik beveel dit product zeker aan!
Mok Patricia
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beloning voor uw personeel.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Algemeen tevreden

Door P. Verhelst op 2016-11-24 06:02:10

Balpen Promotech

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Promotech
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Vlotte bestelling, levering! Kwalitatief goed product!

Door M. De Pretre op 2016-11-23 16:01:29

Fluo vestje Fluosafe

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Fluosafe
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

De eerste maal dat we dit laten bedrukken, goede telefonische hulp. Het product is zoals voorgeschreven, we zijn zeker niet ontgoocheld

Door I. Berghman op 2016-11-23 09:48:45

Vouwmeter Stabila Pro

Ik beveel dit product zeker aan!
Vouwmeter Stabila Pro
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

zeer goede zaklamp, flashy kleur, licht schijnt zeer ver

Door Y. Charpentier op 2016-11-23 09:07:55

Powerbank Lightpower

Ik beveel dit product zeker aan!
Powerbank Lightpower
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

DEGELIJKE BALPEN

Door G. Suykerbuyk op 2016-11-23 09:07:19

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

MOOIE PARAPLU

Door G. Suykerbuyk op 2016-11-23 09:05:30

Paraplu Weatherlooks

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Weatherlooks
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

De opdruk is goed duidelijk, maar nu en dan zit er een balpen tussen waar de 2 kleurdrukken niet in elkaar passen. Dit gaat maar over enkele balpennen op de hele bestelling. De balpennen worden graag gebruikt door het personeel. Ouders die hun kind inschrijven in onze school mogen de balpen nadien meenemen.

Door A. Pelgrims op 2016-11-21 14:10:09

Balpen Script

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Script
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.

Zeer goed product op zich en nu met onze reclame erop nog beter!

Door B. Desmet op 2016-11-21 10:23:46

Vouwmeter Stabila Pro

Ik beveel dit product zeker aan!
Vouwmeter Stabila Pro
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Print van het logo is zeer klein en kan niet in kleur door metalen ondergrond

Door S. Van Asten op 2016-11-21 10:21:16

Drinkbeker Crema

Ik beveel dit product zeker aan!
Drinkbeker Crema
  • Beloning voor uw personeel.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Prima potlood, een groot succes als gadget tijdens beurzen. Stylo's vind je overal, maar een potlood vinden de mensen speciaal. en het gommetje is een extraatje

Door G. Verachtert op 2016-11-21 09:39:21

Potlood Sketch

Ik beveel dit product zeker aan!
Potlood Sketch
  • Beurzen en events.

Snelle en goede service!

Door G. Wagner op 2016-11-21 09:12:51

Powerbank Powercontrol

Ik beveel dit product zeker aan!
Powerbank Powercontrol
  • Beloning voor uw personeel.

Leuke, bruikbare gadget met laser-gravering. Compleet met batterijen en een geschenkdoosje. Prima prijs/kwaliteit en het belangrijkste: bruikbaar.

Door D. Bakker op 2016-11-21 09:03:44

Zaklamp Extra-LED

Ik beveel dit product zeker aan!
Zaklamp Extra-LED
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

een zeer betrouwbaar en vlot in de hand liggende schrijfpen!!!

Door F. Uytdenhouwen op 2016-11-19 00:30:14

Balpen Rhodos

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Rhodos
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Heel tevreden van het product zelf, over levering kan ik niks zeggen want heb ze zelf afgehaald maar ik denk wel dat dit ook wel in orde is.

Door M. BUTSTRAEN op 2016-11-18 14:34:45

Balpen Stark

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Stark
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Mooi afgewerkt, netjes bedrukt, mooie kwaliteit

Door S. VERKINDERE op 2016-11-18 13:41:51

Baseball pet Boston

Ik beveel dit product zeker aan!
Baseball pet Boston
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

vanaf het ontwerp tot aan de levering, alles was perfect. Het afgewerkt product is van heel goede kwaliteit en de opdruk heel mooi. bedankt !

Door L. Vandereyken op 2016-11-18 07:01:55

Shoppingtas Nairobi large

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas Nairobi large
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Pages