EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 28/03/2017
Tijd: 15:45:36

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3255 reviews)
4 sterren
(2699 reviews)
3 sterren
(532 reviews)
2 sterren
(146 reviews)
1 ster
(98 reviews)
Gemiddeld
(6730 reviews)

zeer goed

Door F. Dillen op 2017-03-28 14:34:52

Balpen Cardiff Silver

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Silver
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goed product voor goede prijs.

Door K. Depickere op 2017-03-28 11:45:02

Baseball pet Trucker

Ik beveel dit product zeker aan!
Baseball pet Trucker
  • Beloning voor uw personeel.

De bestelde USB-stick is door EuroGifts ontworpen op basis van toegestuurde foto's. Het resultaat is erg mooi geworden!

Door J. Speksnijder op 2017-03-28 10:57:23

USB stick PVC Promo

Ik beveel dit product zeker aan!
USB stick PVC Promo
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

we waren op zoek naar een degelijk balpen die ook wat bij onze huisstyl paste van de firma (met logo erop).

Door E. De Wulf op 2017-03-28 09:15:57

Balpen Pallazo

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Pallazo
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.

We hebben dit artikel met een zeer snelle en goed prijs ontvangen!

Door E. De Wulf op 2017-03-28 09:12:54

Shoppingtas katoen - long

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas katoen - long
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goed product - duidelijke opdruk - levering perfect en tijdig!

Door J. Bernaer op 2017-03-27 21:56:53

Stylus pen Charleston

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Charleston
  • beloning voor leerlingen

tot nu toe heb ik alleen "échantillons" besteld; ik wacht op goedkeuring van de PO om mijn order te bevestigen.

Door C. Storme op 2017-03-27 12:00:48

Balpen Cardiff Silver

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Silver
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

het was een échantillon; niet gekozen door de manager; ik had het graag willen voor de ecologische aspect.

Door C. Storme op 2017-03-27 12:00:48

Balpen Nature

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Nature
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

idem; échantillon niet uitgekozen

Door C. Storme op 2017-03-27 12:00:48

Balpen Bio-S!

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Bio-S!
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

idem échantillon niet uitgekozen

Door C. Storme op 2017-03-27 12:00:48
Stylus pen Carditouch
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

échantillon; kwam kapot aan

Door C. Storme op 2017-03-27 12:00:48
Balpen Aurora
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

aangeboden pen voldoet aan onze verwachtingen. ook de service van Eurogifts was uitstekend. We hadden deze pen nodig als gadget tijdens de nationale Dag vd Zorg. En bestelling/levering is zeer goed opgevolgd. we zijn een tevreden klant.

Door S. Laermans op 2017-03-27 09:16:36

Balpen Starlite Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Color
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.

Heel degelijke kwaliteit. Ook tevreden over de service. Oorspronkelijk lukte het niet om het product te leveren tegen de vooropgestelde datum van de beurs, waardoor we beslisten om van de aankoop af te zien. Maar uiteindelijk werd alles-op-alles gezet, waardoor het product toch op tijd geleverd werd en we het konden gebruiken op de voorziene beurs.

Door S. Mattheeuws op 2017-03-27 09:06:35

Kaartspel Bridge box - digital BE/FR

Ik beveel dit product zeker aan!
Kaartspel Bridge box - digital BE/FR
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.

Kwalitatieve balpen aan goede prijs.

Door L. Pauwels op 2017-03-27 09:04:27

Balpen Ducal Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Color
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

mooie afwerking

Door L. Wytynck op 2017-03-24 22:25:51

Beschermhoes / overtrek Fluo

Ik beveel dit product zeker aan!
Beschermhoes / overtrek Fluo
  • voor de leerlingen

Super tevreden.had er zelf overal een sticker opgeplakt ivm thema en onze dames vonden het geweldig. Ook het fel oranje kleurtje dat paste bij een mooi oranje boekje. Ok super dat ik met kleine hoeveelheden kon kopen. Dank je wel

Door C. Lacouf op 2017-03-24 12:35:44

Balpen Cardiff Frosty

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Frosty
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
  • Vrouwen avond met leuke themas

Dit is een leuke gift voor in onze giftbag. Service is hier super, snel en oplossend meedenkend gericht. Mijn complimenten voor deze organisatie

Door M. Derksen op 2017-03-24 10:46:32

Notitieboekje Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieboekje Color
  • Gaat in onze giftbag voor bezoekers

de bestelling liep zeer vlot. ik was niet zeker dat er lijntjes zouden meegedrukt worden en kreeg via de chatfunctie direct een antwoord op mijn vragen. Enkele dagen na de online bestelling kreeg ik reeds de bevestiging alsook de proefdruk te zien. De druk is steeds zeer verfijnd uitgevoerd en wij zijn tevreden met het resultaat.

Door F. Dewulf op 2017-03-24 09:51:06

Notitieblokken Publi A4

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieblokken Publi A4
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

geschikt voor meerdere afmetingen pasjes

Door H. Hanswijk op 2017-03-24 09:34:31

Badgehouder VIP

Ik beveel dit product zeker aan!
Badgehouder VIP
  • Beurzen en events.

goed uitziende balpen, makkelijk te personaliseren

Door H. Hanswijk op 2017-03-24 09:34:31

Balpen Cardiff Frosty

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Frosty
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pages