EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 19/01/2017
Tijd: 03:25:55

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

Ik ben aangenaam verrast van de samenwerking. Agenda's zijn met veel enthousiasme onthaald bij mijn klanten

Door E. Verbeurgt op 2017-01-16 10:45:09

Zakagenda Pointer Extra

Ik beveel dit product zeker aan!
Zakagenda Pointer Extra
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Zeer mooi maar de levering kwam spijtig genoeg één dag te laat.

Door I. Aerts op 2017-01-14 20:32:48

Sleutelhanger / flesopener Pocket

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger / flesopener Pocket
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

We moesten wat langer op deze levering wachten, maar net zoals alle voorgaande bestellingen was alles tiptop in orde !

Door E. Dejonghe op 2017-01-13 12:05:09

T-shirt / topje Moka 110 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt / topje Moka 110 g/m²
  • kledij voor de leden van een dansgroep

de dag van vandaag hebben mensen geen geduld, en dat vinden wij ook van onszelf. Wij hebben een horecazaak en daar wachten mensen niet graag lang. Daarom wil ik meedelen, dat het bij jullie een heel goeie service is alhoewel ik te laat heb besteld, dan nog heb ik mijn bestelling tijdig ontvangen waarvoor dank !!

Door C. Vanslembrouck op 2017-01-13 09:52:32

Sleutelhanger Keyled

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger Keyled
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

GOED;

Door M. Wellens op 2017-01-13 09:10:03

Fleece deken Biloo

Ik beveel dit product zeker aan!
Fleece deken Biloo
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer mooie pen. Ideaal om op tablets of smartphones te gebruiken.

Door H. Claeys op 2017-01-13 09:08:07

Stylus pen Dinky-touch

Ik beveel dit product zeker aan!
Stylus pen Dinky-touch
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Mooie sleutelhanger met mooie opdruk

Door K. Donck op 2017-01-13 09:05:29

Sleutelhanger Persal

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger Persal
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

geen probleem

Door T. Vanden Berghe op 2017-01-13 09:05:15

Frisbee Catch \'n Play

Ik beveel dit product zeker aan!
Frisbee Catch \'n Play
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Iedereen aangenaam verrast met dit geschenkje! Heel nuttig en past perfect bij mijn beroep (thuisverpleging). Duurzaam, kan steeds bijgevuld worden, origineel... 't Leuke is dat geven en krijgen van een kadootje dubbel deugd doet.

Door M. Meyhiu op 2017-01-12 19:47:12

EHBO set Multi

Ik beveel dit product zeker aan!
EHBO set Multi
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

.

Door C. Vervoort op 2017-01-12 18:08:12

Shoppingtas Conel

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas Conel
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Leuke gadget voor de klanten. Aantrekkelijk.

Door V. Blondeel op 2017-01-12 14:46:34

Balpen Gloria

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Gloria
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Onze klanten zijn tevreden als ze een memobox krijgen

Door A. Bastiaensen op 2017-01-12 09:47:37

Memobox Papernote Large

Ik beveel dit product zeker aan!
Memobox Papernote Large
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Stevig materiaal met mooie opdruk van de verschillende kleuren

Door A. Sobry op 2017-01-12 09:16:11

Meetlat 20 cm

Ik beveel dit product zeker aan!
Meetlat 20 cm
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.

Zeer aangenaam verrast dat het zo duidelijk was, kwaliteit is zeker OK! Bedankt!

Door S. Vermetten op 2017-01-12 09:16:07

Sleuteletui Pisa

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleuteletui Pisa
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Het gaat om een blauwe drinkbeker, die meer op paars lijkt. Bij enkele malen te gebruiken begint het deksel te lekken.

Door D. Van Den Boom op 2017-01-12 09:14:09
Drinkbeker Thermocup
  • Beloning voor uw personeel.

we hebben dit artikel al een paar keer als eindejaarskado aan de klanten gegeven. dit is echt iets dat klanten kunnen waarderen

Door N. Van Eeckhout op 2017-01-11 23:09:23

Shoppingtas Compras

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas Compras
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

zeer mooi product en de borduring is heel mooi gedaan

Door A. Cattrysse op 2017-01-11 21:01:03

Muts acryl

Ik beveel dit product zeker aan!
Muts acryl
  • kerstkado spelertjes

Ik kreeg uw product te laat binnen.

Door R. Goedkoop op 2017-01-11 20:47:37
Kerstmuts Pompon
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Reactie van EuroGifts

Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden. Wij contacteren u voor een oplossing.

We zijn over het algemeen tevreden Er is wel al eens een pen die iets minder is afgewerkt( rubber gedeelte korter of het klik systeem werkt niet)

Door E. Fillet op 2017-01-11 20:39:31

Balpen Rhodos

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Rhodos
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

De kwaliteit van de dekentjes zelf mocht iets beter. Uiteraard zou het product dan een hogere prijs krijgen. Misschien de keuze laten aan de klant?

Door M. BEHAEGEL op 2017-01-11 16:15:23

Fleece deken Manta

Ik beveel dit product zeker aan!
Fleece deken Manta
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pages