EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 29/05/2017
Tijd: 13:44:03

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3370 reviews)
4 sterren
(2773 reviews)
3 sterren
(537 reviews)
2 sterren
(149 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(6929 reviews)

Kwalitatief hoogwaardige pen. Ziet er duurzaam uit en viel ook zo aan.

Door S. Bruyland op 2017-05-29 08:12:16

Balpen Olympos

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Olympos
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Nog snel bedrukte USB-sticks nodig gehad voor op onze school!

Door W. De Bock op 2017-05-27 22:39:41

USB stick Slide Basic

Ik beveel dit product zeker aan!
USB stick Slide Basic
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Ik bestelde op het "nippertje". Ondanks het feit dat de proefdruk moest worden aangepast, werden de bedrukte ballonnen na 3 weken al geleverd. Proficiat en BEDANKT!

Door F. De Graeve op 2017-05-26 21:51:47

Reclameballons Pastel

Ik beveel dit product zeker aan!
Reclameballons Pastel
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Leuk als kadootje

Door C. Smet op 2017-05-26 13:58:28

Balpen Lipstick

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Lipstick
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Pleisterdoosjes uitgedeeld op gezondheidsbeurs Paramaribo. Leuk geven en functioneel.

Door S. Oudenaarden op 2017-05-26 13:13:02

Pleisterdoosje Frosty

Ik beveel dit product zeker aan!
Pleisterdoosje Frosty
  • Beurzen en events.

Snelle levering,goed product

Door C. Leising op 2017-05-26 10:31:00

Balpen Brighton

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Brighton
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer handig setje voor zijn prijs.

Door A. Pattyn op 2017-05-26 09:48:52

Gereedschapsset Fixwork

Ik beveel dit product zeker aan!
Gereedschapsset Fixwork
  • Beurzen en events.

Hele fijne pen, ligt goed in de hand en schrijft altijd!

Door A. Verhagen op 2017-05-25 17:16:16

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Uiterst tevreden.

Door A. Pattyn op 2017-05-25 09:39:43

Balpen Cardiff Frosty

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Cardiff Frosty
  • Beurzen en events.

Praktisch positief: de balpen doet wat moet (schrijven) Promotionele impact positief: duidelijke vermelding van logo (wel wat veel info - door ons aangeleverd - waar misschien vooraf wat advies beter was geweest om onze tekst te beperken - maar blijft top) Levertermijn: sneller dan verwacht.

Door P. Desmet op 2017-05-24 10:47:17

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Beurzen en events.

HET PRODUCT DOET VOLLEDIG AAN DE VERWACHTINGEN BEDANKT

Door G. Claeys op 2017-05-24 09:23:05

Notitieblokken Publi A4

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieblokken Publi A4
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer goede kwaliteit / prijs verhouding voor deze balpen, ook onze allerlaatste pennen van een vorige bestelling ( meer dan 2 jaar geleden ) doen het nog uitstekend !

Door D. Peers op 2017-05-23 19:39:14

Balpen Starlite Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Color
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

onze klanten vinden dit het ideale geschenk dat ze krijgen.

Door I. Brisé op 2017-05-23 12:47:06

Potlood Sketch

Ik beveel dit product zeker aan!
Potlood Sketch
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

ik beveel iedereen dit product te kopen

Door R. Blasig op 2017-05-23 11:23:15

Visitekaartjeshouder Cartière

Ik beveel dit product zeker aan!
Visitekaartjeshouder Cartière
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Prima

Door I. DeWymmer op 2017-05-23 09:50:39

Schrijfset Olympos

Ik beveel dit product zeker aan!
Schrijfset Olympos
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Snel en vakkundig geholpen geweest door Eurogifts. Levering prima op tijd en afgeleverd product = top!

Door M. Cornelis op 2017-05-23 09:32:59

Zelfklevende memoblaadjes Vivid recto

Ik beveel dit product zeker aan!
Zelfklevende memoblaadjes Vivid recto
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goede kwaliteit. Lekkere geur

Door L. Van Hoeck op 2017-05-23 09:27:54

Kaarsje Heart

Ik beveel dit product zeker aan!
Kaarsje Heart
  • Bedankje voor een trouw

De levering van de balpennen was ok, maar ik had promocode 11741 opgegeven. Dat was voor het barbecuetoestel, maar het stak er niet bij. De mevrouw aan de balie zei dat het de volgende week zou binnenkomen en dat ze het bij mij thuis zouden afleveren. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen.

Door C. Vandenberghe op 2017-05-22 22:42:27

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • In onze parochies geven wij die aan de vaders voor Vaderdag

Reactie van EuroGifts

Beste, onze cadeaus worden altijd apart geleverd. Het barbecuetoestel wordt binnenkort geleverd.

Alles perfect verlopen

Door A. Lefevre op 2017-05-22 11:25:52

Fluo vestje Promo

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Promo
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

mooi en correct afgeleverd !

Door W. Van Den Bulck op 2017-05-22 10:46:37

Fluo vestje Fluosafe

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Fluosafe
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Pages