EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 18/08/2017
Tijd: 20:12:56

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3492 reviews)
4 sterren
(2853 reviews)
3 sterren
(549 reviews)
2 sterren
(150 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(7144 reviews)

Mooie balpen prijs kwaliteit zeer goed

Door K. Ryckaert op 2017-08-17 23:34:42

Balpen Icarus white

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Icarus white
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer goede kwaliteit, prachtig kleur.

Door F. Vanhooren op 2017-08-17 10:22:28

Keukenschort Cuisine

Ik beveel dit product zeker aan!
Keukenschort Cuisine
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.

Elke Eshop klant krijgt zo een persoonlijk kadooke

Door F. Vanhooren op 2017-08-17 10:22:28

Balpen Athos

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Athos
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

We hadden polo's met borduring besteld, maar ondanks dat we ruim een maand van te voren de bestelling hadden geplaatst en de filmproef hadden goedgekeurd kon Eurogifts niet leveren.

Door P. Beks op 2017-08-17 09:14:53
Polo Spring 210 g/m²
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Reactie van EuroGifts

Bedankt voor uw reactie. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden. Om de nodige deadline alsnog te behalen werd de Polo Spring met opdruk geleverd in plaats van borduring, als tegenprestatie werd commerciële tegemoetkoming toegekend.

Wij hebben eerder al kleine producten besteld gehad bij Eurogifts en ging dit maal voor een grote bestelling voor de opening van onze nieuwe winkel. Zonder twijfel perfect op tijd geleverd zoals besteld. Bij het ontvangen van de proefdruk, wenste we een verandering. Deze werd zonder problemen aangepast en terug bezorgd ter goedkeuring. Gewoon topservice!

Door M. Bogaerts op 2017-08-16 17:55:30

Winkeltas Papershop XL - Promo

Ik beveel dit product zeker aan!
Winkeltas Papershop XL - Promo
  • Zakken voor onze kleding winkel

Prima resultaat

Door I. Derder op 2017-08-16 11:21:15

Memoblaadjes Multi Memo

Ik beveel dit product zeker aan!
Memoblaadjes Multi Memo
  • cadeautje eindejaarsstudenten

ok

Door J. Gielen op 2017-08-16 08:47:23

Parkeerkaart Arrival (BE)

Ik beveel dit product zeker aan!
Parkeerkaart Arrival (BE)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Perfect product en service!

Door N. Saelens op 2017-08-15 10:48:29

Paraplu Golf Storm

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Golf Storm
  • Prive gebruik

Perfect product voor de bedoelde doelgroep

Door P. Muylaert op 2017-08-14 12:15:37

Rugzak Poly

Ik beveel dit product zeker aan!
Rugzak Poly
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Leuk hebbeding, hebben toffe reacties gekregen van onze klanten

Door E. De Wit op 2017-08-10 16:55:04

VR bril Smartview Deluxe

Ik beveel dit product zeker aan!
VR bril Smartview Deluxe
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Leuke kwalitatieve potloden met stevige punt. Altijd een succes bij de kinderen !

Door S. Coze op 2017-08-10 16:45:20

Potlood Heks

Ik beveel dit product zeker aan!
Potlood Heks
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Leuke en goedkope kinder t-shirt van uitstekende kwaliteit !

Door K. Schepens op 2017-08-10 16:43:03

T-shirt Kids Exact 150 150 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt Kids Exact 150 150 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Goede aansteker, handig in gebruik. Perfect voor de bbq & voor kaarsjes.

Door M. Leloup op 2017-08-10 16:40:41

Aansteker XL home

Ik beveel dit product zeker aan!
Aansteker XL home
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

De bestelling moest heel snel geleverd worden. Er werd alles gedaan om de bestelling heel snel af te handelen en dit is ook gelukt! Een prima service met snelle afhandeling. De shoppingtassen zijn heel degelijk voor de prijs/kwaliteit en de druk was duidelijk. Nogmaals bedankt.

Door O. Wervik op 2017-08-10 09:33:04

Shoppingtas City

Ik beveel dit product zeker aan!
Shoppingtas City
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Deze lanyard gebruiken wij intern voor de personeelsbadges. Het label is ideaal om de naam van de werknemer te vermelden.

Door V. Smets op 2017-08-09 13:55:37

Lanyard Skinny

Ik beveel dit product zeker aan!
Lanyard Skinny
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

leuke zonnebrillen, opdruk is duidelijk fijn dat we tijdens het drukproces gecontacteerd werden met de vraag of de opdruk op de lichtgekleurde brillen zwart mocht zijn ipv wit omdat wit niet duidelijk zichtbaar was

Door A. Muys op 2017-08-07 08:43:34

Zonnebril Melbourne

Ik beveel dit product zeker aan!
Zonnebril Melbourne
  • Beloning voor uw personeel.

het blauwe kleur van het hoedje is prachtig de licht grijze opdruk is beter, veel beter geslaagd dan gedacht.

Door K. Mobouck op 2017-08-04 13:12:19

Zonnehoedje Promosun

Ik beveel dit product zeker aan!
Zonnehoedje Promosun
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Voor dit geld heb je waar die voor gemaakt is en de inkt rolt er goed uit op het papier of wel schrijft goed

Door G. Winkelman op 2017-08-04 12:04:54

Balpen Icarus white

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Icarus white
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Wij hadden deze pet besteld voor een vrijgezellenfeestje. De persoon in kwestie had op het witte gedeelte voor iedereen een passende tekst/naam geschreven, wat voor hilarische momenten heeft gezorgd. De pet is verstelbaar zodat die bij iedereen perfect past. Zeker een aanrader!

Door S. Gevaert op 2017-08-04 10:54:58

Baseball pet Trucker

Ik beveel dit product zeker aan!
Baseball pet Trucker
  • Feestje

Snelle levering,goede druk

Door H. De Rijcker op 2017-08-03 23:53:42

Sleutelhanger / lampje Like

Ik beveel dit product zeker aan!
Sleutelhanger / lampje Like
  • Geschenkje buurtbewoners

Pages