EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 25/09/2017
Tijd: 06:33:08

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3560 reviews)
4 sterren
(2885 reviews)
3 sterren
(552 reviews)
2 sterren
(150 reviews)
1 ster
(102 reviews)
Gemiddeld
(7249 reviews)

Kwaliatief product, mooi gegraveerd.

Door E. David op 2017-09-22 09:14:11

Roller Parker Vector

Ik beveel dit product zeker aan!
Roller Parker Vector
  • Beloning voor uw personeel.

Mooie zakdoek. Voor mijn doel is de prijs nog wel een dingetje

Door R. Schinkel op 2017-09-22 09:14:08

Zakdoek Nasaclean (dames)

Ik beveel dit product zeker aan!
Zakdoek Nasaclean (dames)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Kwaliteit! Mooi!

Door E. David op 2017-09-22 09:12:48

Roller Parker Vector

Ik beveel dit product zeker aan!
Roller Parker Vector
  • Beloning voor uw personeel.

Zeer goede balpen. Schrijft heel vlot en mooi. Ligt goed in de hand.

Door S. Coremans op 2017-09-21 20:14:58

Balpen Nevada Color

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Nevada Color
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Een geweldige snelle en vriendelijke behandeling. In zeer korte tijd een filmproef en levering op de afgesproken tijd. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Willem Leenders Olivier`s catering

Door W. Leenders op 2017-09-21 16:07:36

Paraplu Travel

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Travel
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Tevreden

Door D. HERTENWEG op 2017-09-21 16:01:56

Zonnebril Melbourne

Ik beveel dit product zeker aan!
Zonnebril Melbourne
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

balpen schrijven zeer goed

Door D. Speedy Express bvba op 2017-09-21 11:35:45

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Balpen schrijft vlot en ligt goed in de hand.

Door L. Vyvey op 2017-09-21 10:22:47

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Persoonlijk gebruik

goede toetsen (beter dan vorig model), duidelijke opdruk.

Door N. Steen op 2017-09-21 09:42:55

Meetlat / calculator Profex

Ik beveel dit product zeker aan!
Meetlat / calculator Profex
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Klanten waren heel tevreden met dit mooi en vooral ook praktisch geschenk

Door V. Vanoverbeke op 2017-09-21 09:25:36

Notitieboekje Greenscript

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieboekje Greenscript
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Heel erg bedankt! Zeer fijne service en snelle levering. De producten zijn zoals altijd goed!

Door S. Uydur op 2017-09-21 09:22:24

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

zie boven

Door R. Van Gent op 2017-09-21 09:07:52

Jacket softshell Relax - Roxy 340 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Jacket softshell Relax - Roxy 340 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Voor onze onderneming is het van belang dat men met pennen schrijven die lekker schrijven en die het altijd doen. De pennen liggen bij de condoleanceregisters en zien er netjes en professioneel uit.

Door B. Engelsma op 2017-09-21 09:05:16

Balpen Olympia

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Olympia
  • Bij het condoleanceregister; uiteraard mogen ze meegenomen worden

We kregen wat we verwachtten. Product helemaal in orde. Dient bij ons als geboortegeschenkje voor de kinderen.

Door E. COCKHUYT op 2017-09-20 15:45:56

Potloodset Small

Ik beveel dit product zeker aan!
Potloodset Small
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Snel geleverd, fijn.

Door L. Scholtes op 2017-09-20 13:38:57

Memohouder / bureauklokje Robot

Ik beveel dit product zeker aan!
Memohouder / bureauklokje Robot
  • Aan alle leerlingen van de school

Ik heb een late bestelling gemaakt voor ons open deur weekend. Doch kregen jullie het nog klaar alles binnen 2 dagen te regelen voor mij. Awel ik vind dit super. Ben echt tevreden en vertelde het al heeeel vaak door. Hele lieve groeten, Helena

Door T. Houben op 2017-09-20 10:57:43

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.

goed

Door T. Soens op 2017-09-20 10:14:39

Balpen Starlite Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Starlite Standaard
  • Beloning voor uw personeel.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Het snijmes is veel beter van kwaliteit dan wat ik verwacht had. Dit is zeker een meevaller, dit zet me aan om meer producten te bestellen bij eurogifts.

Door S. Verstraelen op 2017-09-20 09:31:22

Snijmes Proficut

Ik beveel dit product zeker aan!
Snijmes Proficut
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Een zeer comfortabele jacket om mee te werken.

Door J. De Kind op 2017-09-20 09:16:37

Jacket softshell Replay 340 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Jacket softshell Replay 340 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Wij zijn nog geen klant bij EuroGifts. Ik vroeg een gratis staal aan en dit werd ons snel opgestuurd. Prima service.

Door P. Nijssen op 2017-09-20 09:16:35

Vouwmeter Stabila Pro Deluxe

Ik beveel dit product zeker aan!
Vouwmeter Stabila Pro Deluxe
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Pages