EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 22/06/2017
Tijd: 16:05:21

You are here

Beoordelingen over onze relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3407 reviews)
4 sterren
(2803 reviews)
3 sterren
(541 reviews)
2 sterren
(149 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(7000 reviews)

Vlotte en juiste bewerking van het artikel

Door O. Sercu op 2017-06-21 18:04:56

Aansteker Promo

Ik beveel dit product zeker aan!
Aansteker Promo
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

zoals steeds zijn we zeer tevreden met het aangekochte product en de service van eurogifts

Door A. De Wulf op 2017-06-21 09:59:17

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

ons initiatief om de interne medewerkers van de noodplanning herkenbaar te maken door verschillende type hesjes te voorzien werd door al de collega's positief onthaald... zal alleen het algemeen verloop ten goede komen

Door F. Hebbrecht op 2017-06-21 09:47:20

Fluo vestje Color-Reflect KX100

Ik beveel dit product zeker aan!
Fluo vestje Color-Reflect KX100
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

uitstekende service

Door h. Mullers op 2017-06-20 14:19:23

Rugzak Football-shirt

Ik beveel dit product zeker aan!
Rugzak Football-shirt
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Goed

Door D. Pays op 2017-06-20 13:14:53

Notitieboekje Cryptonote A6

Ik beveel dit product zeker aan!
Notitieboekje Cryptonote A6
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer tevreden met het resultaat en de service

Door M. Somers-Geuens op 2017-06-20 11:57:40

Paraplu Golf

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Golf
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

Geen opmerkingen, leuke handige drinkbus

Door H. Vandepaer op 2017-06-19 17:52:16

Drinkfles Sport

Ik beveel dit product zeker aan!
Drinkfles Sport
  • Beloning voor uw personeel.

Alles werd overeengekomen zoals afgesproken. Eerst proefdruk daarna de echte druk. De levering was snel. De kwaliteit van het product en opdruk is Top! Onze leden krijgen een exclusieve tof geschenk.

Door K. De Bruyn op 2017-06-19 17:02:32

Mok Patricia

Ik beveel dit product zeker aan!
Mok Patricia
  • voor onze leden van onze gehandicapten vereniging omdat we dit jaar 40 jaar bestaan.

In de complete bestelling 1 fles zonder bedrukking. Leerlingen zijn lovend over dit product, past perfect in de lavabo om onder de kraan bij te vullen, houdt langer koel gezien alu en geen plastiek.

Door S. Adams op 2017-06-19 11:52:52

Drinkfles Trekking

Ik beveel dit product zeker aan!
Drinkfles Trekking
  • leerlingen school

Houd lekker lang warm

Door G. Sel op 2017-06-19 11:10:16

Thermosfles inox 1L

Ik beveel dit product zeker aan!
Thermosfles inox 1L
  • Koffie op de wekplek

Kwaliteit die we verwacht hadden.

Door Y. Vanderhispallie op 2017-06-19 09:09:52

Keukenschort Cocina 180 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
Keukenschort Cocina 180 g/m²
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)

Hebben dit reeds eerder besteld. Zijn tevreden van de producten, levering en service van eurogifts.

Door M. Sallemeyn op 2017-06-16 20:16:53

Balpen Ducal Standaard

Ik beveel dit product zeker aan!
Balpen Ducal Standaard
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Zeer in de smaak gevallen bij de deelnemers. Mooi geschenk voor zijn prijs.

Door A. Pattyn op 2017-06-16 10:50:10

Gereedschapsset Fixwork

Ik beveel dit product zeker aan!
Gereedschapsset Fixwork
  • Beurzen en events.

goede prijs/kwaliteit verhouding

Door V. Van Troys op 2017-06-16 09:24:50

Paraplu Diana

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Diana
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

We zijn zeer opgetogen met het resultaat. De service en de snelheid waarmee het produkt ontvangen hebben is top! Wij raden uw firma met veel plezier aan bij collega's.

Door M. Somers-Geuens op 2017-06-15 14:20:46

Paraplu Bilbao

Ik beveel dit product zeker aan!
Paraplu Bilbao
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

De proefdruk zag er toch anders en duidelijker uit dan wat het uiteindelijk geworden is.

Door M. Smeyers op 2017-06-15 14:17:14
Shoppingtas Nairobi large
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Onze klanten zijn hier elk jaar enorm blij mee!

Door S. Willems op 2017-06-15 09:59:51

Zonnecrème Sunprotect

Ik beveel dit product zeker aan!
Zonnecrème Sunprotect
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.

In het verleden bestelden wij tShirt bij Vistaprint - product was van minder goede kwaliteit. Sedert April 17 organiseren wij KapSul Wervik - Wij houden eraan producten en diensten aan te kopen bij de plaatselijke handel.

Door N. Dekimpe op 2017-06-14 20:44:35

T-shirt Sublima 160 g/m²

Ik beveel dit product zeker aan!
T-shirt Sublima 160 g/m²
  • Beurzen en events.

ze zijn niet zo soepel als we dachten

Door A. Koeslag op 2017-06-14 19:07:08
Waterfles Foldy
  • gaget voor een trouwerij

Prima service

Door L. Van Looveren op 2017-06-14 18:42:25

Flesopener Cervez

Ik beveel dit product zeker aan!
Flesopener Cervez
  • Beurzen en events.

Pages