Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Strandartikelen

97 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Strand artikelen

Strandartikelen bedrukken voor een stressarme vakantie

Loopt men tijdens de wintermaanden nog op haast verlaten stranden, dan is het tijdens de zomermaanden een titanenwerk om er niet over de bruinende lichamen te struikelen. Veel volk dus, wat een brede doelgroep oplevert voor bedrukte strandartikelen.

Inspelen op deze uitgebreide groep vakantiegangers is eenvoudig met een aantrekkelijk gamma strandartikelen. Lees vooral even mee.

 

Strandtassen bedrukken: maak de trip naar zee voor iedereen aangenamer

Handdoeken, zwemgerei, een driegangenpicknick en genoeg speelgoed om een hete dag mee te vullen: het zijn allemaal zaken die men meezeult van op de parking of het station tot aan het water. Wat is er handiger dan strandtassen om alles zonder ongelukken ter plaatste te brengen?

Net zo nuttig om uw relaties vlot tot op dat ideale strandplekje te krijgen, is een rugzak bedrukken.

Daarom is rugzakken of strandtassen bedrukken met uw merk een uitstekend idee als relatiegeschenk of promotieartikel!

 

Strandbal bedrukken is stress onderdrukken

Strandballen zijn – zowel op het strand als in het water – een bron van speelplezier voor jong en oud. Ideaal om zich even helemaal in te verliezen en aan alle stress te ontsnappen.

Bij EuroGifts strandballen laten bedrukken resulteert in een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel waarvan de ontvangers zichtbaar zullen genieten. Die zichtbaarheid geldt niet in het minst voor de met uw logo bedrukte strandballen! Wat spellen en speelgoed betreft zit u trouwens goed bij EuroGifts.

 

Slippers bedrukken

Stranduitstapjes behoren tot de populairste zomertrips, maar heel wat minder aangenaam zijn tot zandbakken getransformeerde schoenen. De oplossing: slippers bedrukken met uw logo zodat uw relaties zich in aangepast schoeisel naar het strand kunnen begeven.

Zo beleven zij – bedrukte koeltas in de hand - de ultieme uitstap en tonen deze uitgelaten mensen uw merk aan duizenden andere dagjestoeristen.

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »