You are here

Sport & ontspanning: Golf artikelen

6 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Golf artikelen

Laat golfballen bedrukken en scoor een hole-in-one bij uw zakenrelaties 

Het perfecte geschenk voor golfliefhebbers? Dat zijn ongetwijfeld gepersonaliseerde golfballen. Laat golfballen bedrukken met uw logo of naam en geef ze cadeau tijdens een event, voor de verjaardag van uw klanten of als eindejaarsgeschenk. Met de bedrukte golfballen van EuroGifts scoort u sowieso een hole-in-one bij uw zakenrelaties!

  

Gepersonaliseerde golfballen: een relatiegeschenk met power 

Bij EuroGifts kunnen we verschillende soorten golfballen bedrukken. De Taylormade XP golfballen zijn bvb. speciaal ontworpen voor een verbeterde afstand met off center hits en low draw performance. De Titleist golfbal VELOCITY is dan weer ideaal voor zowel beginnende als ervaren golfers en biedt een optimale controle bij het gebruik van lange ijzers. Uiteraard zijn dit niet onze enige mogelijkheden voor gepersonaliseerde golfballen: scroll naar boven om ons volledige aanbod te ontdekken!

  

Waarom golfballen bedrukken als relatiegeschenk?

Dankzij bedrukte golfballen behalen niet alleen uw zakenrelaties, maar ook uzelf buitengewone prestaties op de green! Uw logo zal immers altijd duidelijk zichtbaar zijn wanneer de golfballen gebruikt worden. Hoe vaak gebeurt het bovendien niet dat men een golfbal verliest en dat deze door iemand anders wordt teruggevonden? Uw gepersonaliseerde golfballen zullen zo door verschillende personen worden opgemerkt. Tot slot kan u al aan een voordelige prijs een grote hoeveelheid golfballen bedrukken met uw logo of naam. Aarzel dus niet en verwen uw zakenrelaties met bedrukte golfballen!

 

Meer weten? Chat met ons!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback