Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Ringmappen / Clipboards

7 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Ringmappen / Clipboards

Ringmappen & klemborden bedrukken met uw logo

Timmert u aan de weg naar een duidelijk aanwezige huisstijl in uw bedrijf?

Er bestaan vele manieren om uw look and feel helemaal door te trekken. Een van die uitstekende mogelijkheden is het personaliseren van ringmappen en klemborden.

Wij van Eurogifts bedrukken de ringmappen en clipboards met uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst van uw keuze.

Bij Eurogifts bent u aan het goede adres, want bij ons vindt u:

  • Transparante prijzen

  • Uitgebreid assortiment

  • Gratis digitale proefdruk

U vindt bij ons ringmappen en klemborden in verschillende kleuren. Kies uit ons assortiment de kleur die het beste bij uw huisstijl past en wij doen de rest.

Bij ons geen bedenkelijke kwaliteit. Onze stevige ringmappen zijn stevig en perfect voorzien om uw dagelijkse administratie te vergemakkelijken. Deze zijn te bedrukken op zowel de voor- als rugzijde.

Onze klemborden of clipboards houden ook zonder kaft uw documenten perfect bij elkaar. Erg handig om snel notities te maken op kantoor, in het magazijn, op beurzen, … Deze klemborden bedrukken we rechtsbovenaan, zodat uw logo altijd in het zicht blijft.

 

Vermijd verrassingen: vraag uw gratis staal en proefdruk aan

Twijfelt u nog aan een ringmap of klembord? Vraag dan een gratis staal aan! Zo weet u meteen of het product voldoet aan uw verwachtingen.

Hoe krijg ik een gratis staal?

  1. Contacteer onze klantendienst.

  2. Wij sturen u een staal toe.

  3. Wanneer het staal arriveert, betaalt u deze bij ontvangst.

  4. Stuur ons het staal binnen 14 dagen na ontvangst in originele staat op en wij betalen het u terug.

Daarbovenop kunt u ook een gratis digitale proefdruk aanvragen. Zo weet u meteen hoe uw logo of boodschap er zal uitzien op een ringmap of klembord. Een proefdruk aanvragen is heel eenvoudig. Klik op de productpagina aan de rechterzijde op ‘Vraag hier uw gratis proefdruk aan’.

 

Heeft u een vraag over onze ringmappen en klemborden?

Benieuwd welke mogelijkheden u heeft voor het laten bedrukken van ringmappen of clipboards? Of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen . Wij helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback