Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Pepermuntjes

37 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Pepermuntjes

Pepermuntjes bedrukken voor een goede eerste indruk

Pepermunt bedrukken. U vraagt zich misschien af wat u ermee opschiet, maar het antwoord is even eenvoudig als nuttig.

Verbeter ons als het niet waar is, maar we zijn ervan overtuigd dat uw relaties minstens een van de volgende zaken al hebben meegemaakt:

  • Een sollicitatiegesprek…
  • Een afspraakje…
  • Een belangrijke vergadering…

… met een onfrisse adem. In al deze – en meer – gevallen wordt er een slechte eerste indruk gemaakt. En dat is spijtig voor iets waar een eenvoudige oplossing voor bestaat.

Welke bedrukte pepermuntjes promoten uw merk het best?

Misschien denkt u: “Pepermuntjes zijn maar pepermuntjes”, maar wanneer u het gamma van Eurogifts bekijkt, beseft u meteen dat er erg veel mogelijkheden zijn qua pepermuntjes bedrukken.

Om te beginnen is er wat de vorm betreft veel diversiteit. De Peppermintjes Roll, bijvoorbeeld, heeft een ronde verpakking die strak rondom de muntjes zit. Die kan u bedrukken met verschillende kleuren. Het Mintdoosje Sticky, Mintdoosje Click-clack Promo en het Snoepdoosje Click-clack zijn dan weer een leuk en compact rond snoepdoosje met kleine muntjes om snel even die onfrisse adem tegen te gaan. U kan ook de romantische toer opgaan door uw relaties te bekoren met het Mintdoosje Sweetheart, een origineel doosje in de vorm van een hartje.

Pepermuntjes bedrukken voor iedere sector

Een erg leuke optie voor op beurzen of evenementen in de bouw- of vastgoedsector is het Mintdoosje Sweet Home. Dit doosje heerlijk verfrissende bedrukte pepermuntjes heeft immers de vorm van een huis. Met dit erg origineel relatiegeschenk op zak voelen uw relaties zich thuis bij uw merk! Wilt u meteen twee huisjes in één verpakking, dan zit u als gebeiteld met het Mintdoosje House.

Hebt u meer relaties uit of bent u actiever in de autosector, dan bent u vast te vinden voor het Mintdoosje Sweet car, een muntdoosje in de vorm van een auto. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het Mintdoosje Creditcard voor de financiële sector en het fantastische Mintdoosje Compli-Mints Extra: pepermuntjes met logo in een mini-laptopje. Schitterend, toch?


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback