EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
EK VOETBAL EURO 2020
 
Datum: 12/12/2019
Tijd: 05:39:34

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: EK voetbal Euro 2020

91 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord EK voetbal Euro 2020

Deze WK gadgets maken van 2018 een waar voetbalfeest

WK gadgets bedrukken met uw logo: samen met de Rode Duivels naar de overwinning

WK gadgets, dit is wat voor uw bedrijf een enorme boost kan betekenen in 2018. Hoe en waarom? Dat leest u hier.

WK gadgets Rode Duivels: Heel België Rode Duivel

Vanaf juni 2018 is heel de wereld, en niet in het minst België, een maand lang in de ban van het Wereldkampioenschap 2018. En dat op het moment dat onze nationale voetbalploeg nog nooit zo populair is geweest. Een dot van een kans voor u om uw evenement, organisatie of bedrijf met voetbal gadgets mee te laten genieten van deze commerciële hoogdagen.

Het volstaat even terug te denken aan het EK van 2016 in Frankrijk. Cafés, restaurants, hele winkel- en supermarktketens en dorpspleinen: u kon het zo gek niet bedenken of het was een maand lang zwart-geel-rood gekleurd.

2018 belooft er niet veel anders uit te zien. Organiseert u zelf een evenement rond het WK, hebt u een supportersclub, of wilt u uw bedrijf gewoon onderdompelen in de voetbalsfeer, neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod WK gadgets van EuroGifts.

Autovlaggetjes met uw logo: uw merk zichtbaar op de weg

U hebt ze twee jaar geleden wellicht ook zien wapperen op de Belgische wegen: de autovlaggetjes in Belgische driekleur. Wist u dat u deze kan bedrukken met het logo van uw bedrijf, evenement, club of andere organisatie? Met het autovlaggetje Car-fan schakelt u een versnelling hoger.

Een ander interessant WK gadget dat perfect bij uw bedrukte autovlaggetjes past zijn de Spiegelhoesjes Belgium promo, de bekende hoesjes voor uw autospiegels die u met uw logo kan bedrukken. Succes gegarandeerd!

Belgische vlag kopen en bedrukken

Voetbal zonder vlaggen is als een café zonder bier: onbestaande. Daarom kan u bij EuroGifts ook een grote Belgische vlag kopen. Deze vlag Belgium is erg scherp geprijsd en interessant voor grote oplages.

 

Hoedje af voor onze Rode Duivels

De voorbije jaren al erg aanwezig in de stadions en dus gewoon ongemeen populair zijn de tricolore pruiken en hoeden van de Rode Duivels.

Het Zonnehoedje Belgium, de Hoed Belgian Cowboy, de Hoed Viking-fan, de Hoed Belgium en Hoed Funny-bells of de knotsgekke Hoed Silly Belgium zijn stuk voor stuk opvallende en scherp geprijsde tricolore hoeden. Deze topstukken zijn ideaal om te bedrukken het logo van uw bedrijf, supportersclub of vereniging.

EuroGifts heeft ook enkele feestelijke tricolore pruiken, zoals de Pruik Punk Belgium, de Pruik Afro Belgium en de Hoofdband Belgium, in de aanbieding. Keuze genoeg aan voetbal gadgets om de Rode Duivels mee naar de overwinning te schreeuwen.Nog meer geweldige WK gadgets

Uiteraard hebben we nog veel meer interessante WK gadgets in voorraad die u kunt bedrukken en waarmee u met beide handen uw commerciële kans van het jaar kunt grijpen.

Zo is er de Balpen Football, een ideaal voetbal gadget voor de kleinere Rode Duiveltjes onder onze supporters. Deze sportieve balpen met ingewerkte voetbal als drukknop is beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Ideaal om onze Rode Duivels tot in de finale te steunen zijn de Handklapper Applause, de Supporter schmink Colorschmink of de Hoorn Arriba.

Of wat dacht u van het Zonnehoedje Belgium of Baseball pet Promo ter bescherming tegen de ongetwijfeld vele uren zon die ons te wachten staan, de Poncho – regenjas Football tegen de gebeurlijke plensbuien of de Rugzak Belgium voor onderweg?

WK gadgets bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat uw WK gadgets alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn ware investeringen die u bij iedere wedstrijd van de Rode Duivels of Belgische nationale ploegen van andere sporten – denk maar aan het Europees Kampioenschap – kan hergebruiken.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »