Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: EK voetbal

106 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord EK voetbal

Deze EK-gadgets maken van 2021 een waar voetbalfeest

EK-gadgets bedrukken met uw logo: samen met de Rode Duivels naar de overwinning

EK-gadgets kunnen in 2021 een boost betekenen voor uw branding. Hoe en waarom? Dat leest u hier.

Heel België Rode Duivel

Vanaf juni 2021 is heel de wereld, en niet in het minst België, een maand lang in de ban van het EK. Onze nationale ploeg is nog steeds een van de absolute topfavorieten, getuige de 30 op 30 in de kwalificatiecampagne. Een dot van een kans voor u om uw evenement, organisatie of bedrijf met voetbal gadgets mee te laten genieten van deze commerciële hoogdagen.

Het volstaat even terug te denken aan het WK van 2018 in Rusland. Cafés, restaurants, hele winkel- en supermarktketens en dorpspleinen: u kon het zo gek niet bedenken of het was een maand lang zwart-geel-rood gekleurd. 2021 zal er ongetwijfeld anders uitzien, desalniettemin zal het EK toch een 'groot' event worden. Al is het samen met wat vrienden voor de tv, in groepjes voor het grote scherm of op afstand op terras, EK-gadgets blijven een must-have! Neem zeker een kijkje in het ruime aanbod EK-gadgets van Eurogifts.

Belgische vlag kopen en bedrukken

Voetbal zonder vlaggen is als een café zonder bier: onbestaande. Daarom kan u bij Eurogifts ook een grote Belgische vlag kopen. Deze vlag Belgium is erg scherp geprijsd en interessant voor grote oplages.

Hoedje af voor onze Rode Duivels

De voorbije jaren al erg aanwezig in de stadions en dus gewoon ongemeen populair zijn de tricolore pruiken en hoeden van de Rode Duivels. Ook dit jaar zullen hoeden en pruiken de terrasjes en stadsparken weer vullen.

Het Zonnehoedje Belgium is bijvoorbeeld een opvallende en scherp geprijsde tricolore hoed. Ideaal om te bedrukken met het logo van uw bedrijf, supportersclub of vereniging.

Eurogifts heeft ook enkele feestelijke tricolore pruiken, zoals de Pruik Punk Belgium, de Pruik Afro Belgium en de Hoofdband Belgium, in de aanbieding. Keuze genoeg aan voetbalgadgets om de Rode Duivels mee naar de overwinning te schreeuwen.Nog meer geweldige EK-gadgets

Uiteraard hebben we nog veel meer interessante EK-gadgets in voorraad die u kunt bedrukken en waarmee u met beide handen uw commerciële buitenkans kunt grijpen.

Zo is er de Balpen Football, een ideaal voetbalgadget voor de kleinere Rode Duiveltjes onder onze supporters. Deze sportieve balpen met ingewerkte voetbal als drukknop is beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Ideaal om onze Rode Duivels tot in de finale te steunen zijn de Handklapper Applause, de Supporter schmink Colorschmink of de Hoorn Arriba

EK-gadgets bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat uw EK-gadgets alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn investeringen die u bij iedere wedstrijd van de Rode Duivels of Belgische nationale ploegen van andere sporten – denk maar aan het Europees Kampioenschap – kan hergebruiken.

Vragen over onze producten?

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »