EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SLEUTELHANGER / LAMPJE SOLAR
 
Datum: 26/04/2018
Tijd: 13:46:02

Sleutelhanger / lampje Solar

Art. 60324
Dit artikel is helaas uitverkocht. Bekijk alternatieven of neem contact met ons op om u verder te helpen.

Originele combinatie sleutelhanger en LED lampje!

De combinatie van een sleutelhanger met een lampje zorgt voor de originaliteit van dit milieuvriendelijke relatiegeschenk. Hiermee hoeft u zich niet langer batterijen aan te schaffen. De drie LEDjes stralen een namelijk een fel witte lichtbundel uit dankzij een zonnecel die modieus verwerkt zit in de sleutelhanger. U hebt de keuze uit een verschillende kleurvarianten in stevige kunststof. Met een bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam op de voorzijde van deze sleutelhanger, hebt u een leuk relatiegeschenk in handen om uit te delen aan uw medewerkers, klanten en contacten.

Aantal
Prijs/stuk
Opdruk: 1e kleur
Instelkosten opdruk: 1e kleur
Totaalprijs

Alle prijzen zijn exclusief taksen en BTW.

Min. aantal zonder personalisatie: 1
Min. aantal met personalisatie:


Bijkomende taksen per product:
 • 1x Recupel (€ 0,01)
 • Zilver
  zilver
  60324-032
 • Lichtgroen
  lichtgroen
  60324-029
 • Lichtblauw
  lichtblauw
  60324-018
 • Rood
  rood
  60324-008
MethodeLocatieMax. kleurenMax. grootte (breedte x hoogte)
OpdrukVoorzijde225 x 13 mm
blz catalogus:No longer available
Afmetingen:
lengtebreedtehoogtegewicht
5,8 cm3,4 cm1,0 cm20 g

sleutelhanger / lampje Solar

Door K. REEKMANS op 2013-05-28 08:53:53
 • Beloning voor uw personeel.

"Wij hebben 50 lampjes besteld. Hiervan gaan er 4 helemaal niet en ca. 15 schijnen minder dan de anderen. Sommigen zitten ook niet goed in elkaar. De 3 ledjes zitten vaak ook helemaal in het lampje. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Kunnen wij voor de 4 lampjes die helemaal niet werken andere krijgen? Het lampje was bedoeld als bedankje voor de personeelsleden die hebben deelnemomen aan een interne campagne rond mobiliteit. We hebben nu dus niet voor iedereen een lampje."

Reactie van EuroGifts

Dit product werd uit onze collectie gehaald. Helaas voldeed de kwaliteit niet aan onze normen. De klanten die dit product kochten, kregen een financiële tegemoetkoming. Dankzij de beoordelingen van klanten worden wij geholpen de kwaliteit van onze selectie nog te optimaliseren.

vergiftigd relatiegeschenk

Door C. VAN MEEL op 2013-02-22 10:37:44
 • Beurzen en events.
 • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

"Via reacties van de klantenrelaties waaraan wij deze lampjes hebben uitgedeeld moest ik vaststellen dat een deel van deze lampjes niet werkten! Wij hebben onmiddelijk ALLE lampjes gecontroleerd en wat bleek : van de 250 stuks die wij bestelden werkten er 50 NIET! = 20% conclusie : als relatiegeschenk/ publicitair artikel was dit product een totale afknapper! Gelukkig hebben wij dit tijdig bemerkt en hebben wij één en ander kunnen rechtzetten. Wat ik ergerlijk vind is dat deze producten één voor één gemanipuleerd werden door de mensen die er de publiciteit hebben opgedrukt en dat zij deze (defecte) producten gewoon geleverd hebben. Wij hebben dit ondertussen gemeld aan één van uw medewerkers en de defecte producten zullen gecrediteerd worden, maar al bij al was deze actie geen succes en hebben wij er een hoop negatieve energie aan verloren. een les voor de toekomst! Marc Dausi zaakvoerder "

Reactie van EuroGifts

Wij betreuren dit voorval ten zeerste. Wij vinden het extreem belangrijk om alleen maar degelijke producten te verkopen. Vooraleer een nieuw product in ons gamma wordt genomen, worden altijd stalen getest op kwaliteit. Eénmaal dit artikel in collectie is, worden geregeld steekproeven genomen. Het is uiteraard onmogelijk om elk individueel lampje te controleren en elke individuele pen een schrijftest te laten ondergaan. Wij geven onze klant 100 % gelijk. Dankzij de feedback van onze klant waren wij in staat het probleem ook aan onze leverancier te signaleren. Inmiddels werd gezocht naar een oplossing om de klant tegemoet te komen.