You are here

Relatiegeschenken autosalon

Pagina afdrukken

Bedrukte relatiegeschenken op het autosalon: fluohesjeBinnenkort is het weer autosalon in België. Maar wat hebben de relatiegeschenken hier mee te maken?

Kort samengevat: Uw zaken lopen op wieltjes als je het autosalon combineert met bedrukte relatiegeschenken!

Het autosalon vindt steeds plaats in januari. Deze editie staat in het teken van zowel de toekomst als het verleden.
Ontdek enerzijds de elektrische wagens op de outdoorpiste, en haal anderzijds nostalgische herinneringen  op in de tentoonstelling van de mythische wagens uit het ganse autotijdperk!

Autosalon en relatiegeschenken 

Originele bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen met reclame worden door de standhouders nog altijd met succes gebruikt om bezoekers naar hun stand te lokken en om op die manier de nodige aandacht aan hun merk te geven. Uiteraard is het ook een manier om hun trouwe klanten te belonen.

Bedrukte relatiegeschenken op het autosalonUw zaken lopen op wieltjes

Om ook uw naam op te krikken en een kleine onderhoudsbeurt te geven, gebruikt u bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en gadgets.
Wat dacht u van bedrukte fluohesjes, een handige ijskrabber, leuke metalen sleutelhangers, bedrukte paraplu's...

Of enkele erg praktische geschenken zoals een autoportefeuille, parkeerkaart, LED lampen, sleutelhangers met lampje of zelf bedrukte shoppingtassen.

Bedrukte parkeerkaart als relatiegeschenk voor het autosalonRelatiegeschenken overzicht

Doe snel inspiratie op in het relatiegeschenkenoverzicht voor de automobielsector. Uw vindt ongetwijfeld enkele originele gadgets die bij u passen.

 
 

Lees ook even het EuroGifts nieuwsartikel over relatiegeschenken en het autosalon.

 

feedback