EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
PROFESSIONELE RELATIEGESCHENKEN VOOR EEN HUWELIJK
 
Datum: 24/04/2018
Tijd: 11:00:36

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Prijs
-

You are here

Professionele relatiegeschenken voor een huwelijk

68 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Professionele relatiegeschenken voor een huwelijk


Huwelijken of andere grote sociale gebeurtenissen van zakelijke contacten kunnen een uitgelezen kans zijn om jullie professionele relatie te verstevigen. Een stijlvol en praktisch relatiegeschenk met jouw unieke en smaakvolle bedrukking valt ongetwijfeld in goede aarde en herinnert blijvend aan een leuke samenwerking. Eurogifts maakt graag een selectie van de meest passende cadeau’s voor de meest belangrijke levensmomenten.

Wie in het huwelijksbootje stapt, zet de eerste stap in een nieuw leven. Traditioneel worden op een bruiloft dan ook praktische geschenken gegeven om het kersverse koppel op weg te helpen. Meestal situeren deze cadeau’s zich in de keukensfeer en dat is met de huidige Vlaamse kookgekte weer helemaal in! Een vlijmscherp messenset mag ondertussen in geen enkele keuken meer ontbreken.

In het verlengde daarvan is er ook oog voor presentatie. De eetkamer lijkt tegenwoordig meer en meer op een heus restaurant. Een afgewerkte tapas set of aperitieflepeltjes worden al lang niet meer als exotisch beschouwd, maar zijn de norm. Deze relatiegeschenken benadrukken nog eens het sociale aspect van de relatie en kunnen een opstapje vormen voor een uitnodiging tot eetavond.

Om nog even in de culinaire sfeer te blijven, is wijn één van de meest populaire topics op een huwelijksfeest. Alles wat deze ervaring extra cachet geeft, is een uitgestoken hand. Een stijlvolle wijnkaraf of kwaliteitsvolle wijnset kan onmiddellijk in de praktijk getest worden. Heb je zelf enkele flessen van een goed jaar klaar staan om weg te schenken, overweeg dan om ze in een gepersonaliseerde wijnkist Grand Cru met sommelier-kit te leggen. Succes gegarandeerd!

Naast eet- en drinkgerelateerde geschenken zijn wellnesspakketten een voor de hand liggende keuze. Een veilige optie, maar altijd bruikbaar. Er is een badset voor de bruid en een bodytime set voor de bruidegom.

Wie zijn geschenk liever wat klassieker houdt, kan kiezen voor een stijlvolle schrijfset van Waterman of Charles Dickens met een eigen bedrukking. En helemaal classy is de herenset van een silky das en manchetknopen. Met deze Eurogifts tips hoef je je nooit zorgen te maken voor een passend relatiegeschenk op het volgende trouwfeest!
 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »