You are here

Over EuroGifts: Waarom EuroGifts?

Pagina afdrukken

EuroGifts, het passend puzzelstukje voor klantenbinding

EuroGifts, het passend puzzelstukje voor klantenbinding

RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN

Indruk maken op relaties en klanten doet u met gepersonaliseerde relatiegeschenken. EuroGifts voorziet in die behoefte met de meest originele relatiegeschenken en promotieartikelen tegen uiterst scherpe prijzen. Op een professionele manier personaliseren wij relatiegeschenken en promotieartikelen met uw logo en of tekst. Dat doen we in onze eigen ateliers met de meest geavanceerde technieken en machines. Daarom leveren we ook snel.

1) RUIME KEUZE PROMOTIEARTIKELEN EN RELATIEGESCHENKEN

Wij bieden u een assortiment gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets en promotieartikelen voor zowel zakelijk gebruik (B2B), kmo’s en zelfstandigen als scholen en verenigingen.
 

2) TRANSPARANTE PRIJZEN

Wij leveren uw gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen aan scherpe en transparante prijzen. Bij ons geen verdoken kosten! De nettoprijs en eventuele extra’s ziet u meteen in uw winkelmandje.
 

3) OVERZICHTELIJK AANBOD VAN RELATIEGESCHENKEN

De jaarlijkse grote catalogus is telkens weer een bron van inspiratie. Dankzij de overzichtelijke rubrieken maakt u snel en eenvoudig uw keuze. Ook voor nieuwigheden en trends, extra promoties en opruimingen kan u bij EuroGifts terecht.
 

4) SNELLE LEVERING VAN UW BEDRUKTE ARTIKELEN

Door bijna alle relatiegeschenken en promotieartikelen in onze eigen atelier te personaliseren, zijn wij in staat om u een snelle levering te garanderen. Na de goedkeuring van uw proefdruk, ontvangt u de bestelling binnen de 10 werkdagen (tenzij anders vermeld).

 

5) GRATIS DIGITALE PROEFDRUK

Na de bestelling ontvangt u per e-mail een proefdruk in pdf-formaat. Logo, tekst, kleur,… noem maar op. Alles kunt u nog controleren. Dit is uw tevredenheidsgarantie!

 

6) GRATIS PERSONALISATIE

Profiteer van de aanbiedingen: veel producten worden aangeboden met gratis personalisatie! Aarzel dus niet en bestel nu!

 

7) MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Niets zo storend als een bedrukt logo dat stilaan vervaagt. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring bedrukken we altijd met de best passende inkt en geven we het product indien nodig een voorbehandeling. Zo voorkomen we dat uw logo op een relatiegeschenk vervaagt.

 

8) GRATIS GEPERSONALISEERDE OFFERTE

In enkele muisklikken maakt u online gratis uw gepersonaliseerde offerte. Dat kan u steeds op de detailpagina van een relatiegeschenk of promotieartikel. U ontvangt de offerte meteen per e-mail. Handig wanneer u intern even wil overleggen.

 

9) SNELLE INTERNE DTP-SERVICE

Dankzij onze interne ontwerpstudio en in-house bedrukking behandelen wij uw bestelling meteen!

 

Gratis catalogus  

In onze gratis catalogus geven we u een duidelijk beeld van de meest succesvolle geschenk- en promotionele ideeën. Vrijwel al deze artikelen zijn meteen leverbaar. Tegelijk beschikken we over geavanceerde bedrukkingsfaciliteiten die garant staan voor een optimale afwerking van uw relatiegeschenk

Vraag snel de catalogus aan