You are here

Over EuroGifts: Relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Stijlvolle relatiegeschenken met personalisatie,  goedkope premiums bedrukken, reclameartikelen met bedrukking, kledij met opdruk,… 

bij EuroGifts vindt u (bijna) alles

 

U bent op zoek naar goedkope relatiegeschenken, bedrukte promotieartikelen of gadgets met bedrukking? 
Op de EuroGifts website vindt u tal van promoartikelen en klantengeschenken die u kunt personaliseren, hetzij via bedrukking, lasergravure, borduren, doming en zelfs diepdruk.

Zijn relatiegeschenken wel nuttig?
Iedereen krijgt graag een presentje, of het nu een arbeider of directeur is. Relatiegeschenken en promotieartikelen blijven immens populair. 
Giveaways zijn ideaal om in grote aantallen weg te geven, bv. op beurzen, evenementen of een grote marketingactie. Echte relatiegeschenken weerspiegelen de relatie van uw bedrijf met uw klant.

Vandaag de dag worden de praktische en bruikbare relatiegeschenken nog het meest gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan vouwmeters, USB sticks, kaartspellen, reclamekledij,…

Nog één gouden tip: wat je geeft, straalt af op je bedrijf! Kies dus voor een kwalitatief geschenk met uw bedrukking.

Waardeer uw klanten en eigen medewerkers
U vindt het toch ook fijn om af en toe een presentje te krijgen, hoe klein of groot ook. Gegarandeerd denkt u eerst aan de schenker als u voor een volgende opdracht een partner zoekt.
DUS, als u nu af en toe iets geeft als blijk van waardering naar uw klanten, hebt u steeds een voetje voor op uw collega’s. Dit kan zowel met Nieuwjaar, bepaalde feestdagen, opendeurdagen, speciale dagen (secretaressedag, dag van de klant, Valentijn, openbedrijven dag, 

Bedrukte relatiegeschenken
Door onze jarenlange ervaring (meer dan 40 jaar) met bedrukte pennen en aanstekers met reclame als specialiteit zijn we er in geslaagd om u altijd een uitgebreider aanbod te bieden in het segment van relatiegeschenken bedrukken, promotieartikelen personaliseren, metalen sleutelhangers graveren, baseball petjes met borduring, textiel in het algemeen, bedrukte t-shirts en polo’s met reclame in het bijzonder, werkkledij, kantoorartikelen… 
U profiteert mee van onze ervaring! Door de know-how bedrukken we altijd met de best passende inkt en geven we het geschenk een voorbehandeling indien nodig. Zo voorkomen we dat uw logo vervaagt na verloop van tijd. 

Het grote verschil met de collega’s
Geen overdreven woorden en loze beloftes op onze website. U kiest uit een aanbod van ruim 7.000 relatiegeschenken en promotieartikelen die we bedrukken. Hierbij zijn we bijna niet afhankelijk van toeleveranciers, maar hebben de artikelen ZELF IN ONS EIGEN MAGAZIJN staan. Daarom kunnen wij altijd vlug en accuraat reageren, ook als het eens extra snel moet gaan.

Achtergrondinformatie relatiegeschenken bedrukken
Wij verkopen niet alleen, want bij ons krijgt u ook achtergrondinfo in verband met de verschillende personalisatie mogelijkheden: bedrukken (zeefdruk, tampondruk, transferdruk), lasergravure, doming (opdruk met 3D effect), borduren en zelfs diepdruk. Voor al deze technieken hebben wij de EIGEN MACHINES in huis.
Daarom garanderen wij u steeds een optimale kwaliteit en stipte levertijd en dit alles uiteraard tegen de beste prijzen.