EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BALPEN BENFICA WHITE
 
Datum: 26/02/2017
Tijd: 15:52:33

You are here

Balpen Benfica White

Pagina afdrukken

Totaal niet tevreden na een eerste aankoop van 500 stuks was de druk wazig er werd een korting toegekend . Tweede bestelling van terug 500 stuks is de print nog slechter dan voorheen . De kwaliteit van de pen is ook minder jammer .

Door F. Verbiest op 2017-01-30 22:10:01

Helemaal niet tevreden

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Reactie van EuroGifts

Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden. Wij contacteren u voor een commerciële oplossing waarbij u kunt kiezen tussen volledig nieuwe pennen of een fikse korting.

Goed product, doet wat het moet doen.

Door M. Stessel op 2016-12-28 13:29:08

Gewoon goed

  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Precies zoals verwacht

Door L. Coenen op 2016-12-19 09:04:03

prima

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

balpen schrijft goed, opdruk goed en leesbaar, orginele uitvoering

Door M. Maesen op 2016-11-16 09:10:24

vlotte service

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

schrijft goed

Door T. Janssens op 2016-09-30 14:23:54

Penbeoordeling

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Lekker schrijvende balpen!

Door E. Bakker op 2015-11-11 12:30:39

Hele mooie balpen!

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kosten gunstig product, hoge attentiewaarde, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door J. Dalmolen op 2015-09-30 15:51:55

Opvallend

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

mooie pen, goed in de hand

Door Y. URBAIN op 2015-03-23 13:40:50

abvv

  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Geachte, de opdruk op de balpennen is echt niet goed, letters ontbreken, is niet mooi duidelijk gedrukt. We hadden ons de opdruk helemaal anders en veel beter voorgesteld.

Door L. DE BUYSERIE op 2015-02-17 09:22:33

Balpen Benfica

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.

Reactie van EuroGifts

Wij hebben meermaals getracht de klant te contacteren i.v.m. deze review maar kregen nooit geen reactie.

Het proces van bestellen tot het eigenlijk ontvangen verloopt traag. Je hebt er ook geen enkele impact op want tijdens het bestelproces heb je met niemand een persoonlijk contact. Je hebt 100% afhankelijk van het systeem en je kan het proces niet versnellen. Geen aanrader als je je gerief binnen de 2 weken nodig hebt.

Door H. SERGEANT op 2015-02-16 09:04:10

Beoordeling bedrukte pen

  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Reactie van EuroGifts

Iedere online bestelling wordt per mail bevestigd door één van onze commerciële medewerkers waarbij u terecht kan voor al uw vragen betreffende uw bestelling.

Pages

Terug naar het promotieartikel