EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BALPEN BENFICA WHITE
 
Datum: 06/12/2016
Tijd: 18:56:24

You are here

Balpen Benfica White

Pagina afdrukken

balpen schrijft goed, opdruk goed en leesbaar, orginele uitvoering

Door M. Maesen op 2016-11-16 09:10:24

vlotte service

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

schrijft goed

Door T. Janssens op 2016-09-30 14:23:54

Penbeoordeling

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Lekker schrijvende balpen!

Door E. Bakker op 2015-11-11 12:30:39

Hele mooie balpen!

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kosten gunstig product, hoge attentiewaarde, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door J. Dalmolen op 2015-09-30 15:51:55

Opvallend

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

mooie pen, goed in de hand

Door Y. URBAIN op 2015-03-23 13:40:50

abvv

  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Geachte, de opdruk op de balpennen is echt niet goed, letters ontbreken, is niet mooi duidelijk gedrukt. We hadden ons de opdruk helemaal anders en veel beter voorgesteld.

Door L. DE BUYSERIE op 2015-02-17 09:22:33

Balpen Benfica

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.

Reactie van EuroGifts

Wij hebben meermaals getracht de klant te contacteren i.v.m. deze review maar kregen nooit geen reactie.

Het proces van bestellen tot het eigenlijk ontvangen verloopt traag. Je hebt er ook geen enkele impact op want tijdens het bestelproces heb je met niemand een persoonlijk contact. Je hebt 100% afhankelijk van het systeem en je kan het proces niet versnellen. Geen aanrader als je je gerief binnen de 2 weken nodig hebt.

Door H. SERGEANT op 2015-02-16 09:04:10

Beoordeling bedrukte pen

  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Reactie van EuroGifts

Iedere online bestelling wordt per mail bevestigd door één van onze commerciële medewerkers waarbij u terecht kan voor al uw vragen betreffende uw bestelling.

De drukproef was duidelijekr de opdruk echter is floe

Door K. VAN DEN WYNGAERT op 2015-01-12 09:02:08

Goede pen slechte druk

  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.

Reactie van EuroGifts

U heeft de indruk dat de opdruk floe is door het gekozen opdrukkleur, echter is dit niet het geval.

Ik heb dit product op het laatste moment besteld, mijn bestelling werd erg professioneel, vlot en tijdig afgehandeld. Het drukwerk is kwaliteit en de pen ligt goed in de hand. Groetjes,

Door I. Velaers op 2015-01-08 14:04:13

Uitstekende dienstverlening

  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zoals steeds een zeer vlotte afhandeling vanaf bestelling tot de levering van een leuke, kwaliteitsvolle pen.

Door W. GORIS op 2014-12-24 11:14:34

Weer tevreden

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

Terug naar het promotieartikel