EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BALPEN SCRIPT
 
Datum: 29/06/2017
Tijd: 09:51:43

You are here

Balpen Script

Pagina afdrukken

De gemeente Essen gebruikt deze balpen al enkele jaren. De balpen doet wat het moet doen en de opdruk ziet er altijd goed uit. Wij zijn een tevreden klant.

Door S. Stragier op 2017-05-29 10:28:45

Tevreden klant

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

We hebben al meerdere keren zelfde product besteld. Alles super ok, Deze keer heb ik mij vergist in kleur wat maakt dat opschrift anders is dan bovenste gedeelte..... opletten volgende keer..

Door C. Sermon op 2017-05-05 09:14:48

Christali

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijs kwaliteit zeer correct

Door W. Beckers op 2017-04-24 09:03:57

Go De Coninck

  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

top product top service goede prijs ! dank u

Door M. Sahin op 2017-01-26 09:20:48

zeertevreden

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ga zo door!

Door J. Voermans op 2017-01-25 10:27:54

Heerlijk schrijvende pen.

  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kleur (blauw) was lichter als de vorige bestelling maar voor de rest alles ok

Door T. Van Den Heuvel op 2017-01-09 15:49:12

balpen script

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mijn eerste ervaring met het bedrijf is alvast goed geslaagd

Door P. PECCEU op 2016-12-19 09:37:59

Relatiegeschenk

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeer tevreden

Door A. Rullens op 2016-12-08 09:23:01

zeer tevreden

Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Tweede maal deze pen besteld. Tweede maal fout geleverd. Slechte opvolging van oplossen binnen levertermijn. Klant kwaad. Tegemoetkoming slecht. Gaan geen gebruik meer maken van Eurogifts.

Door R. Elfring op 2016-12-07 09:05:26

Waardeloos

  • In opdracht van een klant ten behoeve van trainingen

Reactie van EuroGifts

Wij betreuren ten zeerste dat u een slechte ervaring had met EuroGifts. Onze kwaliteitsmedewerker zal in de loop van volgende week contact met u opnemen om te informeren of uw klacht naar tevredenheid is opgelost.

De opdruk is goed duidelijk, maar nu en dan zit er een balpen tussen waar de 2 kleurdrukken niet in elkaar passen. Dit gaat maar over enkele balpennen op de hele bestelling. De balpennen worden graag gebruikt door het personeel. Ouders die hun kind inschrijven in onze school mogen de balpen nadien meenemen.

Door A. Pelgrims op 2016-11-21 14:10:09

Saltobalpennen

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

Terug naar het promotieartikel