EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BALPEN GLORIA
 
Datum: 18/10/2017
Tijd: 13:10:17

You are here

Balpen Gloria

Pagina afdrukken

een supertof product. de balpen klikken wij altijd vast aan onze dossiermappen bij de mensen thuis zodat we nooit zonder stylo zitten. anders moet je altijd zoeken. dit is al de tweede lading die wij bestellen.

Door v. Chris op 2017-09-15 09:19:38

nooit meer kwijt

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Leuke gadget voor de klanten. Aantrekkelijk.

Door V. Blondeel op 2017-01-12 14:46:34

Beoordeling balpennen

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Het zou handiger zijn indien de levering gebeurt in verpakkingen die allemaal dezelfde hoeveelheid balpennen bevatten. We krijgen melding van verschillende balpennen die niet schrijven. Dit lijkt ons vrij essentieel.

Door G. Mattheeuws op 2016-12-08 10:28:07

Beoordeling Balpen Gloria

  • verkoopsactie binnen een sportvereniging
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Beantwoord aan de verwachtingen

Door J. SAELENS op 2015-02-18 18:36:30

balpen

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goed

Door E. VERMUNICHT op 2014-10-10 09:47:11

Beoordeling balpennen

  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Al 3e bestelling van dit produkt, dus bevalt het in ieder geval goed. Zo goed dat ze met grote regelmaat verdwijnen.

Door J. STIGTER op 2014-06-18 20:11:53

GLORIEUS

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goeie prijs/kwaliteit

Door W. BALLIU op 2014-06-11 13:13:31

Mooi product

  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

We zijn heel tevreden over de pennen.

Door J. HEUNINCKX op 2014-04-07 12:29:09

Beoordeling van pennen

Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Misschien net iets te lange leveringstermijn. Moest blijkbaar door jullie ook bijbesteld worden. Wat de prijs betreft...alles mag altijd goedkoper...!!!

Door P. VERSTRAETE op 2014-03-26 10:01:15

bestelling balpennen door Zaken L&V

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Perfecte service. Afspraken prima nagekomen. Op onze Open Dag waren de aspirant-leerlingen enthousiast!

Door W. Coolen op 2014-03-21 10:14:12

4-kleurenpen

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

Terug naar het promotieartikel