EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SCHRIJFSET OLYMPOS
 
Datum: 08/12/2016
Tijd: 08:50:56

You are here

Schrijfset Olympos

Pagina afdrukken

Heel goede en stijlvolle schrijfset. De klanten zijn er erg enthousiast over!

Door C. Wulff op 2016-11-17 16:30:48

Topartikel !

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Super

Door S. Vanheste op 2016-11-17 08:56:01

Fantastisch!

  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Levertermijn dik in orde, via chat ook de juiste info en uitleg gekregen. Super service en bediening. Kwaliteit van het product en de bedrukking dik in orde. Leerkrachten heel blij met hun cadeau voor de dag van de leerkracht!!

Door M. Batselier op 2016-10-11 09:04:43

Top!

  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prijs/kwaliteit een aanrader!

Door M. Volders op 2016-10-10 11:01:33

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Gezien onze laattijdige bestelling hebben we toch alles op tijd ontvangen voor onze proclamatie. Alles was prima in orde en de leerlingen waren blij met deze mooie kwalitatieve schrijf set. Enkel positieve ervaringen met Eurogifts

Door M. Braxel op 2016-09-30 18:06:09

Doe zo verder

  • cadeautje voor de afgestudeerde leerlingen
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Totaalbeeld van proefdruk en product identiek. Een paar doosjes vertoonden deukjes. De meeste deukjes waren eenvoudig te herstellen. Een leuk gepersonaliseerd geschenken.

Door H. Vanden Bossche op 2015-04-07 22:16:22

gegraveerd schrijfset

  • geschenk voor gasten
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en correcte aflevering van een kwaliteitsvol relatiegeschenk! Enkel positieve ervaring met bestellingen bij Eurogifts!

Door G. Van der Herten op 2015-04-01 21:25:08

Perfecte aflevering van een kwaliteitsvol relatiegeschenk!

  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Van ontwerp tot aflevering was alles in orde, het resultaat was zelfs beter dan verwacht. Communicatie was zeer in orde.

Door m. SCHILLEWAERT op 2015-02-12 09:11:39

Goeie ervaring

  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Bedankt, het was zeker binnen de vooropgestelde tijd en kwaliteit. De manier van aflevering is prima. Er hoeft zeker niemand heel de tijd thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Je wordt goed verwittigd tussen welke uren er geleverd wordt, en dit klopt.

Door g. cools op 2015-02-10 10:24:40

prachtige service

  • gadget bij jaarfeest 60 jaar bestaan.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Nog afwachten

Door F. SCHOLLAERT op 2014-12-23 11:02:49

Schrijfset

  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

Terug naar het promotieartikel