You are here

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

Pagina afdrukken

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems. 

Gepersonaliseerde barbecuesets en -schorten

Belgen staan bekend om hun alomtegenwoordige barbecuedrang. Zodra de zon schijnt, is het barbecuetijd. Toegegeven: qua sfeer en gezelligheid kan het inderdaad tellen. Waarom dan niet inspelen op dit gegeven door uw werknemers een toffe barbecueset of gepersonaliseerde schort te schenken? Kledij blijft zo gespaard van vlekken en tegelijkertijd krijgt uw merknaam dat tikkeltje extra aandacht.

barbecue-sets-bij-eurogifts

Festivalaccessoires

Het nieuwe festivalseizoen is reeds afgetrapt. Stuurt u uw werknemers graag voorbereid de weide op? Denk dan eens aan onze leuke collectie petjes, paraplu’s of regenjassen. Vooral die eerste zijn multifunctioneel inzetbaar: zowel tegen de regen als de zon beschermen ze u. Ook powerbanks zijn hier een interessant gegeven en kunt u zonder problemen laten personaliseren. 

Herbruikbare drinkflessen

Wat de zomerplannen van uw medewerkers ook mogen zijn, één item komt altijd van pas: een hervulbare drinkfles. Op warme dagen is het extra belangrijk om voldoende water te drinken. Met een hervulbare, gepersonaliseerde flacon bij de hand gaat dat net iets vlotter. Bovendien draagt u hierdoor ook uw steentje bij aan het milieu. Keuze genoeg in ons assortiment!

Picknickitems

Op een heerlijk warme zomerdag er met de fiets op uittrekken en ‘s middags genieten van een welverdiende picknick? Er is niks heerlijker. Ook hiervoor biedt Eurogifts heel wat leuke items aan. Zo zitten er picknickmanden- en rugzakken in ons assortiment, maar ook picknickdekens, koeltassen en flessenopeners. Aan u de keuze!

picknick-items-aan-de-laagste-prijs

Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie

Een leuk zomeritem voor je werknemers? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw  relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan matchen wij deze prijs!

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Relatiegeschenken kopen voor werknemers, klanten of partners? Voor de ontvanger is het een fijn extraatje, maar voor u natuurlijk wel een bijkomende kost. Kiest u voor Eurogifts als leverancier, dan kiest u gelukkig ook voor goedkope relatiegeschenken. Wij garanderen u een Laagste Prijs Garantie op tal van artikelen. Vindt u hetzelfde geschenk aan een lagere prijs bij de concurrentie? Dan passen wij onze offerte graag voor u aan. 

Lees meer

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback