Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems. 

Gepersonaliseerde barbecuesets en -schorten

Belgen staan bekend om hun alomtegenwoordige barbecuedrang. Zodra de zon schijnt, is het barbecuetijd. Toegegeven: qua sfeer en gezelligheid kan het inderdaad tellen. Waarom dan niet inspelen op dit gegeven door uw werknemers een toffe barbecueset of gepersonaliseerde schort te schenken? Kledij blijft zo gespaard van vlekken en tegelijkertijd krijgt uw merknaam dat tikkeltje extra aandacht.

Festivalaccessoires

Het nieuwe festivalseizoen is reeds afgetrapt. Stuurt u uw werknemers graag voorbereid de weide op? Denk dan eens aan onze leuke collectie petjes, paraplu’s of regenjassen. Vooral die eerste zijn multifunctioneel inzetbaar: zowel tegen de regen als de zon beschermen ze u. Ook powerbanks zijn hier een interessant gegeven en kunt u zonder problemen laten personaliseren. 

Herbruikbare drinkflessen

Wat de zomerplannen van uw medewerkers ook mogen zijn, één item komt altijd van pas: een hervulbare drinkfles. Op warme dagen is het extra belangrijk om voldoende water te drinken. Met een hervulbare, gepersonaliseerde flacon bij de hand gaat dat net iets vlotter. Bovendien draagt u hierdoor ook uw steentje bij aan het milieu. Keuze genoeg in ons assortiment!

Picknickitems

Op een heerlijk warme zomerdag er met de fiets op uittrekken en ‘s middags genieten van een welverdiende picknick? Er is niks heerlijker. Ook hiervoor biedt Eurogifts heel wat leuke items aan. Zo zitten er picknickmanden- en rugzakken in ons assortiment, maar ook picknickdekens, koeltassen en flessenopeners. Aan u de keuze!

picknick-items-aan-de-laagste-prijs

Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie

Een leuk zomeritem voor je werknemers? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw  relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan matchen wij deze prijs!

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

folder-open Blog