EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZO BLIJF JE ALTIJD IN HET GEZICHTSVELD VAN JE KLANTEN
 
Datum: 20/09/2017
Tijd: 04:12:07

You are here

Zo blijf je altijd in het gezichtsveld van je klanten

Pagina afdrukken

Zo blijf je altijd in het gezichtsveld van je klanten

Een goed draaiende zaak heeft een goede organisatie als fundament. Duidelijke afspraken en heldere communicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Net daarom zijn organisatietools zoals kalenders en agenda’s nog steeds van belang. Ga maar na, er is niet één goed draaiend bedrijf dat niet steunt op minutieus ingevulde agenda’s en kalenders.

En hoewel we helemaal mee zijn met de digitale revolutie, is er nog steeds een grote groep die vasthoudt aan fysieke agenda’s en kalenders, net omdat ze niet afhankelijk zijn van technologie en dus altijd raadpleegbaar.

kalenders en agenda's bedrukken met logo

Agenda’s en kalenders worden dagelijks veelvuldig geraadpleegd en overal mee naartoe genomen. Lees: veel visibiliteit. Een uitstekende gelegenheid voor u als ondernemer om kalenders en agenda’s te bedrukken met uw logo en ze te overhandigen als relatiegeschenk of promotieartikel.

Omdat ze altijd in het zicht hangen en dagelijks door meerdere mensen bekeken worden, zijn kalenders ideaal voor uw branding. En uw drukbezette relaties zullen u maar al te dankbaar zijn om die handige agenda wanneer ze merken hoe vlot hun weekindeling verloopt.

kalenders en agenda's bedrukken met logo

Kalenders en agenda’s op maat van uw bedrijf

Dan is het enkel nog zaak om kalenders of agenda’s te vinden die bij uw onderneming en bijbehorende huisstijl passen. Want er bestaan natuurlijk verschillende types zoals dag- of zakagenda’s, maar ook bureau- of wandkalenders.

Extra diepgang met zoveel mogelijk details, extra praktisch nut, wat subtieler of wat opvallender,… Wat het beste bij uw merk past is wellicht de beste keuze! 

Er is ook het gekende – erg populaire – model met verschuifbare dagwijzer. Grappig hoe een beetje interactie meteen de populariteit van zo’n artikel vergroot, niet?

 

Ontdek alle agenda’s en kalenders

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zet uw onderneming op de kaart met dit promotiemateriaal

Twijfelt u wat het beste promotiemateriaal is voor beurzen, bedrijfsfeestjes of andere events? Ontdek het in dit blogartikel. 

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

De Dag van de jeugdbeweging: een echte buitenkans

Als jeugdbeweging kan u de nauwe band tussen de leden een nieuw elan geven door ze knap uit te dossen in gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Lees meer

De ideale promotieartikelen voor bedrijfsfeestjes

Bedrijfsfeestjes zijn ideaal om via bedrukte promotieartikelen uw bedrijf feestelijk in de kijker te zetten. Met deze promotieartikelen blijft uw bedrijf top-of-mind!

Lees meer

Onze nieuwe catalogus 2017-2018 is uit!

Vanaf nu kunt u onze nieuwe catalogus 2017-2018 online ontdekken. Tal van nieuwe relatiegeschenken en promotieartikelen hebben een plaats in ons assortiment veroverd. Van moderne powerbanks tot Fidget Spinners voor de kleinsten. We stellen u graag een aantal toppers voor!

Lees meer

Laat jassen bedrukken en toon de kracht van uw merk

Een stevig jacket beschermt tegen weer en wind en kan dus het hele jaar door gedragen worden. Dit maakt van een jacket meteen ook een gepast relatiegeschenk.

Lees meer

Dankzij deze 10 relatiegeschenken bereikt de band met uw klanten een nieuw hoogtepunt

Hoe populair ze ook zijn, relatiegeschenken zijn meer dan een bedrukte pen. Er is een bijna oneindig aanbod aan verschillende producten en elk van uw klanten heeft andere noden en interesses. U doet er dus goed aan daar op in te spelen. De volgende 10 relatiegeschenken zijn enkele van onze topproducten waarmee u beslist de band met uw klanten versterkt. 

Lees meer

We vieren ons land met bedrukte feestartikelen

Op 21 juli zetten we België in de bloemetjes tijdens de nationale feestdag. VWilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten, zakenrelaties, of de leden van uw vereniging? Ga dan voor bedrukte feestartikelen in de nationale kleuren! 

Lees meer

Laat u wel een positieve indruk na met uw relatiegeschenken?

Bij EuroGifts bieden we een ruime keuze aan originele relatiegeschenken zodat u uw relaties keer op keer kunt verrassen. Hulp nodig bij het kiezen van een relatiegeschenk? Als u deze tips volgt, komt het zeker goed.

Lees meer

Een bedrukte hand spinner als relatiegeschenk: simpel en ontzettend populair

Kies voor een simpel en ontzettende populair relatiegeschenk: een bedrukte hand spinner, het trending gadget van 2017 dat  zorgt voor urenlang plezier! Meer lezen...

Lees meer

Zet in op guerilla marketing met deze 5 tips

Guerilla marketing is een reclamestrategie die zich richt op goedkope en vaak onconventionele marketingtactieken. Zo bereik je met een beperkt budget toch een groot resultaat.

Lees meer

Pages