Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Week van de Zorg

Wie benieuwd is hoe het er in de zorgsector aan toe gaat, heeft geluk. Op 9 mei 2022 breekt de Week van de Zorg aan! Het hoogtepunt wordt ongetwijfeld de Dag van de Zorg, op zondag 15 mei. Dan zetten zo’n 300 zorgorganisaties de deuren open voor het brede publiek. Zowel in psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, maar ook in thuiszorgwinkels en dienstencentra bent u die dag meer dan welkom. Na enkele edities noodgedwongen te moeten overslaan, belooft het deze keer extra speciaal te worden. 

Zorgverleners in de kijker

De Week en Dag van de Zorg zijn naast een blik-achter-de-schermen-gelegenheid, ook het ideale moment om de zorgverleners zelf extra in de verf te zetten. De taken die zij elke dag vervullen zijn niet min en daar heeft covid de afgelopen jaren nog een schepje bovenop gedaan. Een welgemeende dankjewel kunnen ze dus wel gebruiken. Steekt u hen ook graag een hart onder de riem? Dan komt een gepersonaliseerde attentie van Eurogifts absoluut van pas.

bedankje-voor-de-zorg

Ontdek ons assortiment gepersonaliseerde geschenken

Een bedankje voor de zorgverleners onder jouw hoede? Eurogifts heeft een aantal fijne en toepasselijke relatiegeschenken in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan kleine flacons handgel, een balpen in de vorm van een spuit of lippenbalsem. Mag het wat meer zijn? Dan is een gepersonaliseerde thermos of opspeldbaar horloge misschien wat u zoekt. Het volledige assortiment ontdekken? Dat doet u via ons geschenken overzicht

Meer weten over de opties of een bestelling plaatsen? Contacteer ons!

folder-open Blog