You are here

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Pagina afdrukken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Blijf in beeld, het hele jaar door

Niets beter om het nieuwe jaar in te zetten, dan met een handige jaarkalender of zakagenda

Dankzij dit zakelijk kerstgeschenk voorzien van uw logo, bent u het hele jaar door in beeld op het bureau van uw belangrijkste relaties. 

Kies voor een handige zakagenda Cyprus of de bureaukalender Wire-O Softcover. Wilt u er zeker van zijn dat uw kerstgeschenk voorzien van uw logo in gebruik wordt genomen? Kies dan voor een originele kalender uit hout, zoals de eeuwige kalender Karenda of voor de luxe lederuitvoering van zakagenda Pointer Koram.

Handige & gegeerde relatiegeschenken

De meest populaire en felbegeerde relatiegeschenken voor de kerstdagen zijn handige gadgets, zoals een usb-autolader, powerbank of usb-stick. Zo’n relatiegeschenk is net dat ietsje meer tijdens de kerstdagen en blijft handig, het hele jaar door

Extra indruk maken? Kies dan voor draagbare speakers, zoals de speaker Music-stand of onze BT speaker Supersound.

De klassieker als ideaal cadeau

Een klassieker, maar nog steeds erg geliefd: een mooie luxe schrijfset. Leg uw relaties extra in de watten met onze geschenkverpakkingen. Kies bijvoorbeeld voor één van onze luxepennen met bijhorend geschenkdoosje of personaliseer uw relatiegeschenk met een gegraveerde schrijfset

Meer weten over de mogelijkheden van relatiegeschenken voor het eindejaar? 

Contacteer ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer
Terug naar het overzicht