You are here

Week van de Vrijwilliger: zo zegt u bedankt

Pagina afdrukken

Week van de Vrijwilliger: zo zegt u bedankt

Vrijwilligers vormen dé spil van veel organisaties en goede doelen. Ze zetten zich volop in zonder daar iets voor terug te vragen. De Week van de Vrijwilliger (van 27 februari tot 7 maart) is het perfecte moment om deze mensen in de bloemetjes te zetten en hen te bedanken voor die onvoorwaardelijke hulp. 

Niet zeker hoe u de vrijwilligers in uw organisatie kunt bedanken? Wij geven u graag inspiratie.

Bedankt vrijwilligers met een kleine attentie

Vrijwilligers bedanken met iets lekkers

Iets lekkers, daar zegt niemand nee tegen. Van muntjes tot koekjes: er zijn verschillende lekkernijen die u als bedankje aan uw vrijwilligers kunt schenken. Bent u op zoek naar iets kleins? Ga dan voor een hartvormig mintdoosje dat makkelijk overal mee naartoe kan. Mag het iets groter? Denk dan aan een doosje met stroopwafels, een snoeppotje met kleurrijke snoepjes of een potje met chocolade. Extra lekker na een dagje hard werken!

Schenk uw vrijwilligers kostbare me-time

Work hard, play hard. Maak uw vrijwilligers duidelijk dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Af en toe genieten van wat welverdiende me-time is dus zeker toegestaan! Verwen hen met een Rituals-geschenkset om helemaal tot rust te komen in de badkamer, om daarna onder een warm fleecedekentje naar hun favoriete tv-programma te kijken. Klinkt niet slecht, toch?

Cadeaus die zichtbaarheid geven aan uw organisatie

U kunt uiteraard ook twee vliegen in één klap slaan. Vrijwilligers die zich inzetten voor uw organisatie zullen het bijvoorbeeld niet erg vinden om uw logo of naam meer zichtbaarheid te geven. In dat opzicht kunt u sleutelhangers, balpennen, magneten, … laten bedrukken en deze allemaal samenvoegen in een leuke goodiebag. En ja hoor, ook die bag zelf kunt u laten bedrukken! Een totebag is bijvoorbeeld erg handig voor uw vrijwilligers om ook achteraf nog te gebruiken.

Een bedankje voor uw vrijwilligers

Een kleine attentie, een groot gebaar

Zoekt u een leuke manier om uw vrijwilligers te bedanken? Met een klein cadeau of een kleine attentie toont u hen al een groot gebaar. Wilt u graag meer informatie over de bedankjes in dit artikel of kunnen we u ergens anders bij helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Zet uw klanten in de bloemetjes met gepersonaliseerde geschenken.

Lees meer

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Februari is Tournée Minérale-maand! Ontdek onze tips voor relatiegeschenken om uw relaties te ondersteunen bij deze beproeving.

Lees meer

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties en werknemers te verwennen met warme, gezellige relatiegeschenken.

Lees meer
Terug naar het overzicht