Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkoude slaat de laatst tijd niet meer toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Het belang van gepaste relatiegeschenken

Door met uw relatiegeschenken in te spelen op de behoeften van uw relaties, is de kans groot dat deze een succes zullen zijn. Tijdens de koude wintermaanden zullen ze zeker wat warmte waarderen. En als uw klant tevreden is, zal dit positief bijdragen tot jullie samenwerking. 

Daarnaast krijgt uw merk meer visibiliteit wanneer uw bedrukte geschenken gedragen of gebruikt worden door uw relaties.

 Winterse relatiegeschenken

Muts of beanie

Afhankelijk van uw doelgroep, kan u kiezen voor een trendy winteraccessoire zoals een beanie of een gewone muts. Een beanie is een eenvoudig en leuk accessoire die bij elke stijl en persoon past én alsmaar populairder wordt. U kan deze mutsen makkelijk laten bedrukken met uw logo in groot of klein formaat.

Handschoenen

Naast een muts, zijn ook handschoenen een must tijdens koude winterdagen. Met zachte fleece handschoenen zal uw relatie het gegarandeerd warm krijgen. Zowel tijdens wandelingen als tijdens alledaagse activiteiten zoals pendelen.

En voor wie graag nog zijn of haar smartphone gebruikt met handschoenen aan, zijn er touchscreen-handschoenen.

Sjaal

Nog een winteraccessoire waar uw klant het onmiddellijk warm van zal krijgen is een fleece sjaal. Bij Eurogifts kan u kiezen uit verschillende kleuren en stijlen sjaals om te bedrukken met uw logo.

Sweater

Tenslotte kan een simpele sweater ook veel warmte bieden. Voor een extra zachte touch kan er geopteerd worden voor een fleece vest. De eenvoudigheid en het brede scala kleurmogelijkheden van deze sweaters zorgen ervoor dat ze bij velen in de smaak zullen vallen.

 vrouw met muts

Geniet van een gratis digitale drukproef

Wilt u uw klanten een relatiegeschenk geven om de winter door te komen? Bij Eurogifts vindt u een groot aanbod mutsen, sjaals, handschoenen en sweaters waaruit u kan kiezen. Daarnaast kan u ervoor kiezen om eerst een gratis proefdruk te laten uitvoeren voor uw volledige bestelling in druk gaat. Zo bent u 100% zeker van wat u mag verwachten.

Inspiratie nodig?

Ontdek al onze winterartikelen