You are here

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

Pagina afdrukken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkoude slaat de laatst tijd niet meer toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

 

Het belang van gepaste relatiegeschenken

Door met uw relatiegeschenken in te spelen op de behoeften van uw relaties, is de kans groot dat deze een succes zullen zijn. Tijdens de koude wintermaanden zullen ze zeker wat warmte waarderen. En als uw klant tevreden is, zal dit positief bijdragen tot jullie samenwerking. 

Daarnaast krijgt uw merk meer visibiliteit wanneer uw bedrukte geschenken gedragen of gebruikt worden door uw relaties.

 

Winterse relatiegeschenken

Muts of beanie

Afhankelijk van uw doelgroep, kan u kiezen voor een trendy winteraccessoire zoals een beanie of een gewone muts. Een beanie is een eenvoudig en leuk accessoire die bij elke stijl en persoon past én alsmaar populairder wordt. U kan deze mutsen makkelijk laten bedrukken met uw logo in groot of klein formaat.

 

Handschoenen

Naast een muts, zijn ook handschoenen een must tijdens koude winterdagen. Met zachte fleece handschoenen zal uw relatie het gegarandeerd warm krijgen. Zowel tijdens wandelingen als tijdens alledaagse activiteiten zoals pendelen.

En voor wie graag nog zijn of haar smartphone gebruikt met handschoenen aan, zijn er touchscreen-handschoenen.

 

Sjaal

Nog een winteraccessoire waar uw klant het onmiddellijk warm van zal krijgen is een fleece sjaal of een stijlvolle gebreide sjaal. Bij EuroGifts kan u kiezen uit verschillende kleuren en stijlen sjaals om te bedrukken met uw logo.

 

Sweater

Tenslotte kan een simpele sweater ook veel warmte bieden. Voor een extra zachte touch kan er geopteerd worden voor een fleece vest. De eenvoudigheid en het brede scala kleurmogelijkheden van deze sweaters zorgen ervoor dat ze bij velen in de smaak zullen vallen.

 

Geniet van een gratis digitale proefdruk

Wilt u uw klanten een relatiegeschenk geven om de winter door te komen? Bij EuroGifts vindt u een groot aanbod mutsen, sjaals, handschoenen en sweaters waaruit u kan kiezen. Daarnaast kan u ervoor kiezen om eerst een gratis proefdruk te laten uitvoeren voor uw volledige bestelling in druk gaat. Zo bent u 100% zeker van wat u mag verwachten.


Inspiratie nodig?

Ontdek al onze winterartikelen

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback