Warm en gezellig de kerstperiode in met de voordelige relatiegeschenken van Eurogifts

Warm en gezellig de kerstperiode in met de voordelige relatiegeschenken van Eurogifts

De aangename temperaturen van de afgelopen periode doen het misschien nog niet vermoeden, maar de winterperiode is dichterbij dan u denkt. Ondertussen zijn we alweer november en dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar niet meer zo veraf zijn. Een goed moment om eens na te denken over een eventueel relatiegeschenk voor uw werknemers of een fijne attentie voor schoolgangers. Zo gaan ook zij met een warm gevoel de winterperiode in! 

Ons volledig assortiment kerstgeschenken ontdekken? Dat kan op onze handige overzichtspagina

Hou het warm met gepersonaliseerde mutsen, sjaals en handschoenen

Voorlopig hebben we ze nog niet nodig gehad, maar daar kan binnenkort wel eens verandering in komen. De winterperiode, dat betekent uiteraard ook frisse temperaturen. Stuur collega’s of leerlingen de baan op zonder hen kou te laten lijden met een gepersonaliseerde muts, sjaal of handschoenen. Een dankbaar geschenk, waarmee u ook uw eigen merk of naam in de kijker zet. 

Gezellig cocoonen: dekentjes, mokken en kaarsen

Voor zij die liever binnenblijven tijdens de koudere periodes hebben we uiteraard ook een aantal fijne geschenken in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een fleecedeken, een bedrukte mok of een kaars voor wat sfeer en gezelligheid in huis. Drie fijne opties waar iedereen dankbaar gebruik van maakt tijdens deze periode van het jaar. 

Vlot een veilig de baan op

Zoekt u eerder een praktisch geschenk? Dan komt een krabber om gemakkelijk ijsplekken van de wagen te verwijderen van pas. Met dit geschenk maakt u het begin van een koude dag voor heel wat mensen net dat tikkeltje draaglijker. Moedigt u uw personeel of leerlingen liever aan om de fiets te nemen, ook tijdens de wintermaanden? Schenk hen dan een fluohesje, waardoor ze steeds goed zichtbaar blijven in het verkeer.

Wie zoet is krijgt lekkers

Bij Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar hoort natuurlijk lekker eten en zoetigheid. Ook die vindt u terug in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde chocoladeletters, een adventkalender, snoepjes of een combinatie van verschillende lekkernijen in een op voorhand samengesteld pakket. Meer dan keuze genoeg bij Eurogifts!

kerstgeschenken-bij-eurogifts

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

WK-gadgets voordelig bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

folder-open Blog