Voordelige relatiegeschenken voor de Week van de Mobiliteit

Voordelige relatiegeschenken voor de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit zit er weer aan te komen. Dit initiatief van Het Netwerk Duurzame Mobiliteit zet - naar eigen zeggen - mensen zo veel mogelijk op de goede weg. Letterlijk dan. Want van 16 tot 22 september wordt duurzame mobiliteit in Vlaanderen, WalloniĆ« en ver daarbuiten extra in de kijker gezet. Dat gaat gepaard met tal van leuke initiatieven zoals Autovrije Zondag en in Vlaanderen Strapdag. Het doel? Mensen bewust maken van de impact die hun dagelijkse vervoermiddelen hebben op het milieu, en hen zo te motiveren om vaker een CO2-neutraal alternatief te kiezen. 

Te voet of met de fiets naar school op Strapdag

De Week van de Mobiliteit is dus het ideale moment om gebruik te maken van het openbaar vervoer, maar vooral ook om verplaatsingen te voet of met de fiets te motiveren. Zeker voor de jongsten onder ons - de schoolgangers - is dat een haalbaar gegeven. Kinderen gaan bijna altijd naar school in de woonomgeving, waardoor de afstand tot aan de schoolpoort in de meeste gevallen beperkt blijft. 

Om leerlingen aan te moedigen deel te nemen aan dit initiatief is er in Vlaanderen de Strapdag in het leven geroepen. Op deze dag stappen en trappen duizenden leerlingen naar school. Maar zoiets moet natuurlijk in alle veiligheid kunnen verlopen. Daarvoor kunt u gelukkig een beroep doen op Eurogifts. 

Fluohesjes en lichtjes

Of uw leerlingen nu te voet of met de fiets naar school komen op Strapdag, hun zichtbaarheid in het verkeer is een belangrijk gegeven. Een fluohesje komt dus zeker van pas. Deze kunt u bij Eurogifts gemakkelijk laten personaliseren met bijvoorbeeld het logo van uw school of een leuke slogan. Doe daar nog een set lichtjes bij en de veiligheid van iedere leerling is gegarandeerd. Neem gerust een kijkje tussen het volledige assortiment! 

Zadelhoesjes, poncho's en paraplu's

Slecht weer is regelmatig een spelbreker in BelgiĆ«. Wanneer het regent verplaatsen we ons liever niet te voet of met de fiets. Wilt u uw leerlingen toch motiveren om tijdens minder goede weersomstandigheden te kiezen voor de trappers of de stappers? Zorg er dan voor dat ze alsnog droog toekomen aan de schoolpoort. Hoe? Door de fietsers bijvoorbeeld te voorzien van zadelhoesjes en regenjas en de wandelaars van een paraplu. Een kleine attentie die voor hen een groot verschil maakt! Ook deze items zijn bij ons trouwens allemaal te personaliseren. 

met-de-fiets-naar-school

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Fluohesjes, regenjassen of zadelhoesjes voordelig laten bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag.

folder-open Blog