You are here

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Pagina afdrukken

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

lentegeschenken-bij-eurogifts

Bloemenzaden en -potjes

Het kwik gaat de lucht in en dat betekent dat ook de tuinen en terrassen weer volop tot leven komen. Daar hoort het (her)aanleggen van het gazon uiteraard bij. Uw werknemers hier een handje bij helpen? Schenk hen dan bloemzaden of bloempotjes. Een kleine attentie die de boel letterlijk opfleurt. 

Fietsaccessoires

Geen beter moment om de fiets te promoten dan tijdens de lente. Moedig uw werknemers aan om de auto wat vaker links te laten staan en in de plaats een extra portie beweging op te doen. Da’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de fysieke en mentale gezondheid. Hoe u uw werknemers kan motiveren? Door hen een fijn fietsaccessoire te schenken. Denk bijvoorbeeld aan een fietsbel, een zadelhoes of fluohesje. U kunt deze trouwens allemaal laten personaliseren, waardoor uw merknaam extra in de kijker komt te staan. 

fietsaccessoires-voor-de-lente

Festival- en kampeeraccessoires

Blikt u graag al wat verder vooruit? Denk dan eens aan het aanstaande festival- en kampeerseizoen. Zeker nu de covidmaatregelen verdwijnen, belooft het een extra uitbundig gebeuren te worden. Ook hierbij komen heel wat accessoires van Eurogifts van pas. Een hervulbare drinkfles, een hippe zonnebril, drinkbeker, koeltas en nog zoveel meer vind je terug in ons assortiment. 

Meer weten over de opties of een bestelling plaatsen? Contacteer ons! 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer

Duurzaamheid stimuleren? Schenk uw werknemers een gepersonaliseerde brooddoos of herbruikbare koffiebeker van Eurogifts

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. De vele klimaatmarsen, -conferenties en -akkoorden drukken ons met de neus op de feiten. Het gaat niet goed met de planeet. De globale temperatuur stijgt en massaproductie en -consumptie lijken onze maatschappij steeds meer te definiëren. Tegelijkertijd zien we ook heel wat mensen die zich inzetten om de planetaire schade tot een minimum te beperken of zelfs te counteren. Een mooi initiatief dat ook wij bij Eurogifts graag steunen.

Lees meer

Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw werknemers, scholieren of klanten? Denk dan zeker eens aan een bedrukte hoodie van Eurogifts. Een trui komt namelijk altijd van pas tijdens de koudere maanden. Gezellig en attent! 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback