EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
VALENTIJN RELATIEGESCHENKEN: VALENTIJN MET EEN GROTE V
 
Datum: 22/10/2016
Tijd: 19:59:56

You are here

Valentijn relatiegeschenken: Valentijn met een grote V

Pagina afdrukken

Valentijn relatiegeschenken: Valentijn met een grote V

Romeo’s en Julia’s aller landen, verenigt u. Houd pijl en boog in de aanslag, want Valentijn komt er weer aan! Een ideaal moment om uw relaties of werknemers te verrassen met een Valentijn relatiegeschenk! Maar hoe pakt u dat nu aan?

Schot in de roos met een Valentijn relatiegeschenk

Zelfgemaakte of gepersonaliseerde geschenken zijn altijd een schot in de roos. Bij EuroGifts kan u een pak fijne cadeautjes bedrukken of graveren. Er zijn meer dan 15.000 manieren waarop u een blijvende indruk kan maken op uw zakelijke relaties of valentijn!

Valentijn relatiegeschenk – Valentijnscadeaus

Sleutelhangers bedrukken voor uw valentijn

Je kan bijvoorbeeld sleutelhangers bedrukken. Zo ben je altijd dicht bij je partner. Zo is er een anti-stress sleutelhanger in de vorm van een rood hartje, het liefdessymbool bij uitstek. Een subtielere versie is de glanzend metalen sleutelhanger, erg leuk om je werknemers of relaties mee te verrassen. Zij houden toch van jou en je merk, niet?

Een fotokader graveren: picture perfect

Wilt u steeds in het gezichtsveld blijven van uw valentijn of zakelijke relatie? Dan hebben we enkele uitstekende opties voor u. Een fotokader graveren bijvoorbeeld. 

Fotokaders zijn er in verschillende kleuren en soorten. Zo kan u een houten fotokader graveren met uw merk of zelfs met de naam van uw partner of valentijn.

Hebt u al eens overwogen om uw werknemers een fotokader met logo te schenken? Zo creëert u bij uw mensen extra positieve gevoelens ten opzicht van uw merk. Zijn ze niet allemaal even stipt? Dan is de fotokader met klok net wat u zoekt.

Love is in the air met onze gepersonaliseerde kaarsen

U kan ook voor een andere aanpak kiezen en op huiselijke gezelligheid inspelen. Gepersonaliseerde kaarsen zijn een origineel geschenk waar uw relaties of dierbaren voor zullen smelten.

Zo hebben we bij EuroGifts een rood geurkaarsje in de vorm van een hartje in de aanbieding. Wedden dat u scoort met dit hartverwarmend geschenk? Scoren kan u hiermee ook bij uw werknemers of collega’s, iedereen verdient immers een beetje extra liefde op 14 februari. U kent vast iemand die een opkikker kan gebruiken op Valentijn…

Een mok en fleece deken bedrukken voor romantische avonden

Ook februari wordt beslist geen tropisch warme maand, dan is een beetje warme gezelligheid altijd welkom. Een mok bedrukken is beslist een topidee! ’s Avonds bij een vuurtje een lekker warm drankje nuttigen uit een mok met naam, romantisch toch?

Kies dan misschien voor een rode mok in de vorm van een hart. Als u daar nog eens een fleece deken bovenop doet, maakt u de avond helemaal compleet. Een fleece deken bedrukken is een nuttig, betaalbaar en vooral speciaal geschenk. Bedrukte fleece dekens zijn er in 9 verschillende kleuren.

Hug me tender, hug me do: knappe knuffels met naam

Bent u als jongen ooit met een meisje naar de kermis geweest en won u er voor haar aan het schietkraam een teddybeer of knuffel? Of was u het meisje en wist u: hij heeft me graag of kan donders goed doen alsof? Dan weet u ongetwijfeld dat een knuffel niet enkel voor kinderen hoeft te zijn.

Een knuffel met naam geeft het hele concept nog net iets meer magie en persoonlijke touch. EuroGifts heeft zeker een knuffel met naam die uw valentijn en die van uw relaties zal bekoren.

Deze gepersonaliseerde teddyberen zijn ook ideaal voor een reclamecampagne rond Valentijn. Persoonlijk of zakelijk, iedereen bezwijkt voor de charme van een onschuldige, zachte knuffel. Maak uw keuze uit vier verschillende kleuren en bestel nu!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ontdek onze catalogus 2016-2017, met gloednieuwe relatiegeschenken en promotieartikelen

Het is zover: onze nieuwe catalogus 2016-2017 is online beschikbaar en staat boordevol nieuwe en gevestigde toppers. Wij zetten alvast een aantal relatiegeschenken en promotieartikelen uit deze catalogus op een rijtje. 

Lees meer

Zo zorgt u voor een geslaagde Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is ideaal om uw startende partners, ondernemers, te bedanken. Ontdek welk promotiemateriaal hiervoor het meest geschikt is.    

Lees meer

5 ideale promotieartikelen voor bedrijfsfeestjes

Bedrijfsfeestjes zijn ideaal om via bedrukte promotieartikelen uw bedrijf feestelijk in de kijker te zetten. Met deze 5 promotieartikelen blijft uw bedrijf top-of-mind!

Lees meer

Aanstekers bedrukken – Luciferdoosjes bedrukken

Bedrukte aanstekers zijn niet enkel handig voor uw rokende relaties. U zult zien dat het merendeel van de niet-rokers thuis op z’n minst één aansteker heeft. En dat het dan wellicht om een gepersonaliseerde aansteker gaat.

Lees meer

De Dag van de jeugdbeweging: een echte buitenkans

Als jeugdbeweging kan u de nauwe band tussen de leden een nieuw elan geven door ze knap uit te dossen in gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Lees meer

Waarom tassen en mokken bedrukken een goed idee is

Mijmeren bij een dampend kopje koffie, heerlijk relaxen bij een mok thee, … Het zijn van die momenten waarop we eventjes stilstaan bij het leven. Ideaal toch om hier als bedrijf of organisatie uw steentje aan bij te dragen?

Lees meer

Zo maakt u er een geslaagde Open Bedrijvendag van

Elk jaar op de eerste zondag van oktober is er de Open Bedrijvendag. Ondernemingen in heel het land openen dan hun deuren voor het grote publiek. Ontdek hoe u er uw voordeel uithaalt.

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

Met deze 5 originele geboortegeschenkjes verrast u uw werknemers en relaties

Als bedrijfsleider gebeurt het wel vaker dat een van uw werknemers of relaties een kind op de wereld zet. Misschien hebt u dan het gewoonlijke boeket bloemen klaarliggen, maar waarom zou u niet origineel uit de hoek komen en uw mensen of zakenrelaties verrassen met iets nieuws? 

Lees meer

Word top-of-mind bij trouwe en potentiële klanten met deze relatiegeschenken

Bent u actief in de bank-, verzekeringen- of immosector, dan zitten u en uw team wellicht dagelijks samen met klanten in uw kantoor. Maar om potentiële klanten over de streep te trekken - of bestaande klanten te imponeren of meer in uw onderneming te doen investeren – schenkt u aandacht aan details.

Hoe u dat doet? Met bedrukte relatiegeschenken.

Lees meer

Met gepersonaliseerd schoolgerief gaan kinderen goed voorbereid weer naar school

De start van een nieuw schooljaar begint voor moeders vaak met de zoektocht naar schoolgerief. Erg slim als winkel, bedrijf of, waarom niet, als school om hierop in te spelen. Vind je niet?

Lees meer

Pages