EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOP 5 RELATIEGESCHENKEN VOOR DE KOUDE WINTERMAANDEN
 
Datum: 24/01/2019
Tijd: 08:20:22

You are here

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

Pagina afdrukken

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.


5. Maak komaf met ijzel dankzij onze bedrukte ijskrabbers

Niets origineler dan een ijskrabber voorzien van uw eigen logo. Wanneer het opnieuw gaat vriezen, wordt het tijd om de ijskrabber opnieuw boven te halen. Waar was die ijskrabber ook alweer gebleven? Een bedrukte ijskrabber is een graag gezien wintergadget bij al uw klantrelaties. Ook uw medewerkers nemen dit winteraccessoire met plezier in ontvangst.

4. Overal gezien met uw bedrukte fluohesjes

Dankzij de bedrukte fluohesjes is iedereen veilig onderweg. Een ideaal relatiegeschenk voor uw medewerkers én professionele relaties. Onze fluohesjes zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Bekijk ons aanbod fluohesjes en help uw relaties veilig op weg!

3. Warme wintermaanden met onze bedrukte fleece artikelen

Laat uw klantrelaties niet in de kou staan en voorzie ze van één van onze fleece artikelen. Niets gezelliger tijdens de wintermaanden dan wegkruipen onder een warm fleece deken, voorzien van uw logo. Daarnaast kunt u kiezen uit ons uitgebreid gamma aan fleece mutsen, sjaals en handschoenen. Wilt u uw medewerkers extra verwarmen? Voorzie ze dan van een fleecetrui met uw bedrijfslogo.

2. Gedaan met koude oren met onze bedrukte mutsen

Maak komaf met de kou en kies deze winter voor één van onze mutsen bedrukt met uw logo. Onze mutsen vindt u in alle kleuren, maten en prijscategorieën. Liever iets origineler? Kies dan voor onze unieke oorwarmers.

1. Houd uw dranken warm met een gepersonaliseerde thermosfles

Tijdens de wintermaanden is een gepersonaliseerde thermosfles een niet te missen gadget. Ideaal voor uw pendelende medewerkers voor koffie, thee of andere warme dranken. Ook in de bouwsector is de gepersonaliseerde thermosfles een graag gezien accessoire. Bekijk ons gamma thermosflessen en maak uw keuze uit de verscheidene formaten, kleuren en prijscategorieën!

 

Heeft u nog vragen over onze wintergadgets?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Wil u (potentiële) klanten uw stijlvolle aanpak tonen en uw merk onlosmakelijk verbinden met kwaliteit? Dan is een luxe relatiegeschenk een van uw beste opties. Zo komen we algauw bij gegraveerde pennen, een beetje het symbool van stijl en luxe in de zakenwereld.

Lees meer
Terug naar het overzicht