<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOP 5 MEEST ORIGINELE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 21/04/2019
Tijd: 20:52:45

You are here

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

 

Drinkflessen

Gezondheid is een van die thema’s die de laatste jaren iedereen interesseert. Belangrijk in het leven van elke dag is voldoende water drinken. Door veel water te drinken verbrandt u meer vet, houdt u uw vochtbalans op peil en lest u uw dorst zonder calorieën op te nemen.

Met een drinkfles drinkt u makkelijker meer water dan telkens afzonderlijk een glas te vullen. En dat geldt natuurlijk ook voor uw klanten, relaties en werknemers. Bedruk drinkflessen met uw logo of bedrijfsnaam en u helpt hen gezonder te leven.

Ontdek alle drinkflessen

 

 

 

 

 

EHBO-sets

In dezelfde categorie vallen EHBO-sets. Stel u maar eens voor dat iemand tijdig de eerste hulp krijgt toegediend dankzij de EHBO-set die u schonk. Toon met een relatiegeschenk dat u geeft om het welzijn van uw connecties. We moeten niet uitleggen hoe dat de band met hen ten goede komt, toch?

Ontdek alle EHBO-sets

 

Webcam-covers

Privacy is de laatste jaren een actueel thema. U bent vast, net als uw relaties, gebrand op uw privacy en online veiligheid.

In die context zijn webcam-covers tegenwoordig ontzettend populair. Die voorkomen dat mensen met slechte bedoelingen toegang hebben tot uw webcam en zo bijvoorbeeld fraude kunnen plegen. Help uw relaties een eindje op weg door ze bedrukte webcam-covers te schenken. Ideaal voor op elk kantoor.

Ontdek ook andere kantoorartikelen

 

Reisartikelen

We leven niet om te werken, we werken om te leven. En voor bijna iedereen is leven een voortdurende ontdekking van nieuwe ervaringen. Het summum: reizen. Maak de reizen van uw relaties aangenamer door ze reisartikelen te schenken.

Denk aan een bagagelabel zodat ze makkelijk hun bagage terugvinden en neem zo een stuk stress weg. Of laat een lippenbalsem bedrukken, er is immers weinig zo aangenaam als uitgedroogde lippen in een extreem klimaat. Met uw lippenbalsem zitten uw relaties een heel jaar lang goed.

Ontdek alle reisartikelen

 

 

Keukengerei

Zonder eten kunnen we niet leven. Zo eenvoudig is het. Daarom brengen we ook dagelijks uren door in de keuken. Hoe aangenamer de omstandigheden aan het fornuis, hoe leuker het is om te koken. Personaliseer keukengerei met uw bedrijfsnaam of logo en schenk ze aan uw relaties, klanten en medewerkers.

Enkele uitstekende opties: een kookwekker (zodat al dente écht al dente is), een peper- en zoutset of een citruspers.

Ontdek alle keukenaccessoires

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback