EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOP 5 FESTIVALGADGETS OM TE PERSONALISEREN
 
Datum: 24/01/2019
Tijd: 12:37:18

You are here

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

Pagina afdrukken

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

 

1.T-shirts bedrukken

Op festivals is een extra T-shirt altijd mooi meegenomen. T-shirts met uw logo of naam zijn dan ook een echte klassieker onder de festivalbenodigdheden. U kan deze shirts uitdelen zodat u zichtbaarheid krijgt over de hele festivalweide, of u kan ze gebruiken om uw medewerkers herkenbaar te maken voor de festivalgangers.

Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen

 

2. Zonnebrillen bedrukken

Niets zo leuk als een zonovergoten festival. In alle feestvreugde gebeurt het echter vaak dat men zonnebescherming thuis vergeet. Een nieuwe zonnebril is dan van harte welkom! Laat daarom zonnebrillen bedrukken die u kan uitdelen op de weide. Zeker de meer opvallende modellen doen het goed als festivalgadgets, zoals de zonnebril Suntrans.

 

3. Een pet met logo

Nog onder de noemer “zonnebescherming” hebben we de gepersonaliseerde petten. Zowel mannen als vrouwen dragen met plezier deze extra bescherming tijdens een festival. En zit het weer niet helemaal mee? Dan kan zo’n pet met logo ook handig zijn als bescherming tegen de regen. Twee vliegen in één klap dus!

 

4. Polsbandjes bedrukken 

Geen festival zonder polsbandjes; dat staat als een paal boven water. Deze bandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering. Zo blijft uw merk ook na het festival nog in de gedachten van de festivalgangers hangen - inclusief leuke herinneringen aan de zomer.

polsbandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering.

 

5. Laat drinkbekers of drinkflessen bedrukken

De laatste festivalgadgets van ons lijstje zijn bedrukte drinkbekers of drinkflessen. Deze worden immers naar hartelust gebruikt op elk festival. Beeld u in dat uw logo of naam op zulke bekers gedrukt staat… We hoeven er geen tekeningetje bij te maken hoeveel dorstige festivalgangers uw merk zo te zien krijgen!

 

Wilt u nog meer inspiratie opdoen over leuke festivalgadgets?

Bekijk hier al onze festivalgadgets en maak uw keuze!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht