EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOP 5 FESTIVALGADGETS OM TE PERSONALISEREN
 
Datum: 16/10/2018
Tijd: 02:11:22

You are here

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

Pagina afdrukken

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

 

1.T-shirts bedrukken

Op festivals is een extra T-shirt altijd mooi meegenomen. T-shirts met uw logo of naam zijn dan ook een echte klassieker onder de festivalbenodigdheden. U kan deze shirts uitdelen zodat u zichtbaarheid krijgt over de hele festivalweide, of u kan ze gebruiken om uw medewerkers herkenbaar te maken voor de festivalgangers.

Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen

 

2. Zonnebrillen bedrukken

Niets zo leuk als een zonovergoten festival. In alle feestvreugde gebeurt het echter vaak dat men zonnebescherming thuis vergeet. Een nieuwe zonnebril is dan van harte welkom! Laat daarom zonnebrillen bedrukken die u kan uitdelen op de weide. Zeker de meer opvallende modellen doen het goed als festivalgadgets, zoals de zonnebril Suntrans.

 

3. Een pet met logo

Nog onder de noemer “zonnebescherming” hebben we de gepersonaliseerde petten. Zowel mannen als vrouwen dragen met plezier deze extra bescherming tijdens een festival. En zit het weer niet helemaal mee? Dan kan zo’n pet met logo ook handig zijn als bescherming tegen de regen. Twee vliegen in één klap dus!

 

4. Polsbandjes bedrukken 

Geen festival zonder polsbandjes; dat staat als een paal boven water. Deze bandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering. Zo blijft uw merk ook na het festival nog in de gedachten van de festivalgangers hangen - inclusief leuke herinneringen aan de zomer.

polsbandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering.

 

5. Laat drinkbekers of drinkflessen bedrukken

De laatste festivalgadgets van ons lijstje zijn bedrukte drinkbekers of drinkflessen. Deze worden immers naar hartelust gebruikt op elk festival. Beeld u in dat uw logo of naam op zulke bekers gedrukt staat… We hoeven er geen tekeningetje bij te maken hoeveel dorstige festivalgangers uw merk zo te zien krijgen!

 

Wilt u nog meer inspiratie opdoen over leuke festivalgadgets?

Bekijk hier al onze festivalgadgets en maak uw keuze!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven.

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op onze stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze huwelijksbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival lijsten we alvast drie originele ideeën op als inspiratie.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadelhoes of zadeldekje gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Pages