EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOP 4 GEPERSONALISEERDE GADGETS OM UW STAD TE PROMOTEN
 
Datum: 20/11/2019
Tijd: 06:42:35

You are here

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Pagina afdrukken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen steeds een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

 

Bedruk magneten met de mooiste stadsfoto’s

Een van de meest populaire souvenirs zijn toch wel de bedrukte magneten die u in elke stad kan vinden. Een gegeerd souvenir dat door heel wat toeristen verzameld wordt. De magneten zijn personaliseerbaar met de mooiste bezienswaardigheden van uw stad. Bovendien is dit leuke aandenken niet alleen eenvoudig in transport in de vaak erg compacte bagage, maar is het ook nog eens een leuke toevoeging aan de ijskast.

 

Gepersonaliseerde pennen als handig aandenken

Bedrukte pennen zijn gadgets die vaak vergeten worden bij het inpakken van de bagage. Daarom zijn bedrukte pennen een populair souvenir: ze zijn niet alleen handig, maar zijn bovendien ook een mooi aandenken. De personaliseerbare pennen zijn ook leuk om te combineren met onze bedrukbare notitieboekjes.

 

Vereeuwigd aan een sleutelbos

Geen betere manier om uw sleutelbos te herkennen en eenvoudig terug te vinden dan met een unieke sleutelhanger. Bij EuroGifts vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten personaliseerbare sleutelhangers: van flesopener tot slimme sleutelhanger met Bluefinder, niets is te gek! Ontdek alle mogelijkheden van de bedrukbare sleutelhangers op onze overzichtspagina.

 

Het ideale souvenir tijdens regenweer

Paraplu’s, een accessoire dat we allemaal bezitten maar steevast vergeten wanneer we het het hardst nodig hebben. Daarom zijn gepersonaliseerde paraplu’s een ideaal gadget: het wordt vaak gekocht uit praktische overwegingen, maar is tegelijkertijd een mooi aandenken aan de vakantie.

 

Originele gadgets gepersonaliseerd naar uw stad!

Heel wat keuze uit unieke accessoires, gegeerd bij vele toeristen. Benieuwd naar ons volledige aanbod souvenirs? Bekijk hier ons volledige aanbod aan personaliseerbare gadgets. Heeft u een vraag of heeft u moeite met kiezen?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstgeschenken van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstgeschenken die er echt toe doen.

Lees meer

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback