You are here

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Pagina afdrukken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen steeds een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

 

Bedruk magneten met de mooiste stadsfoto’s

Een van de meest populaire souvenirs zijn toch wel de bedrukte magneten die u in elke stad kan vinden. Een gegeerd souvenir dat door heel wat toeristen verzameld wordt. De magneten zijn personaliseerbaar met de mooiste bezienswaardigheden van uw stad. Bovendien is dit leuke aandenken niet alleen eenvoudig in transport in de vaak erg compacte bagage, maar is het ook nog eens een leuke toevoeging aan de ijskast.

 

Gepersonaliseerde pennen als handig aandenken

Bedrukte pennen zijn gadgets die vaak vergeten worden bij het inpakken van de bagage. Daarom zijn bedrukte pennen een populair souvenir: ze zijn niet alleen handig, maar zijn bovendien ook een mooi aandenken. De personaliseerbare pennen zijn ook leuk om te combineren met onze bedrukbare notitieboekjes.

 

Vereeuwigd aan een sleutelbos

Geen betere manier om uw sleutelbos te herkennen en eenvoudig terug te vinden dan met een unieke sleutelhanger. Bij EuroGifts vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten personaliseerbare sleutelhangers: van flesopener tot slimme sleutelhanger met Bluefinder, niets is te gek! Ontdek alle mogelijkheden van de bedrukbare sleutelhangers op onze overzichtspagina.

 

Het ideale souvenir tijdens regenweer

Paraplu’s, een accessoire dat we allemaal bezitten maar steevast vergeten wanneer we het het hardst nodig hebben. Daarom zijn gepersonaliseerde paraplu’s een ideaal gadget: het wordt vaak gekocht uit praktische overwegingen, maar is tegelijkertijd een mooi aandenken aan de vakantie.

 

Originele gadgets gepersonaliseerd naar uw stad!

Heel wat keuze uit unieke accessoires, gegeerd bij vele toeristen. Benieuwd naar ons volledige aanbod souvenirs? Bekijk hier ons volledige aanbod aan personaliseerbare gadgets. Heeft u een vraag of heeft u moeite met kiezen?

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Deze zomer wordt er eentje uit de duizenden. Beetje bij beetje komen we uit de corona-lockdown, maar de zomermaanden zullen er dit jaar toch wat anders uitzien. Als bedrijf kan u uw relaties door deze periode helpen door hen gepaste geschenken te geven. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van en busje handgel, een drinkfles, petje of sportbidon? 

 

Lees meer

Bedank uw personeel: geef een thuiswerkpakket cadeau

Thuiswerken is niet voor iedereen even evident. Verras uw personeel met een van deze thuiswerkpakketten en steek hen zo een hart onder de riem.

Lees meer

Tips voor een origineel moederdagcadeau

Moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. En zelfs wanneer we volwassen zijn, is onze moeder er altijd om ons te steunen. Geef haar daarom met Moederdag een attent cadeau en bedank haar voor alles dat ze voor u doet.

Lees meer
Terug naar het overzicht