EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TIPS VOOR CADEAUS VOOR AMBTENAREN
 
Datum: 21/10/2019
Tijd: 04:57:20

You are here

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Pagina afdrukken

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

mensen die elkaar de hand schudden

 

Werkt u regelmatig samen met ambtenaren? Dan wilt u hen met de feestdagen misschien graag een klein geschenk geven om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. En misschien wilt u hen na de succesvolle afronding van een project ook graag een fles wijn bezorgen. Maar mogen amtenaren dit wel aanvaarden? We lichten kort de regelgeving toe inzake geschenken voor ambtenaren en geven alvast watcadeautips.
 

Wat zijn de regels?

Of een ambtenaar geschenken mag aannemen is afhankelijk van de lokale regelgeving van de gemeente of andere overheid waarvoor hij of zij werkt. Over het algemeen geldt dat kleine geschenken met een maximale waarde van 25 tot 50 euro geaccepteerd mogen worden.

Bij heel wat gemeenten is het gangbaar dat geschenken eerst gemeld moeten worden aan de leidinggevende, waarna wordt overlegd of de ambtenaar het cadeau mag houden. 

Ambtenaren zijn onderworpen aan een morele verplichting die hen verbiedt een geschenk te aanvaarden dat twijfel kan doen rijzen over zijn of haar onpartijdigheid of eerlijkheid. Stuur relatiegeschenken in elk geval altijd naar het werkadres en nooit naar het privéadres van de ambtenaar.
 

Duurzaam vergaderen

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij heel wat overheden. Tijdens een vergadering over meer groen in de straten, zonne-energie of de introductie van een autovrije zone komt dan ook niets zo goed van pas als een ecologisch notitieboekje. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een praktische notitieblok met balpen van gerecycled materiaal en een stijlvol notitieboekje met een kaft van kurk.

Dorst gekregen van het vergaderen? Dan biedt een duurzame karaf uit bamboevezels uitkomst.
 

Opgeruimd staat netjes

Aan een opgeruimd bureau is het veel prettiger werken. De volgende producten zijn niet alleen duurzaam, ze zorgen er bovendien voor dat de werkplek er een stuk netter uitziet. 

  • Als u deze kartonnen kubus openvouwt, verschijnt er opeens een volledige kantoorset!
  • Dit opbergbakje uit bamboe is multifunctioneel. Er zit een draadloze oplader voor de smartphone in verwerkt én er blijft nog plek over voor paperclips, pennen en naamkaartjes.
     

Bijzondere bureau-accessoires

Met bureau-accessoires kunt u de bal haast niet mis slaan. De volgende items zijn origineel, praktisch en niet te duur. Perfect dus om cadeau te doen aan ambtenaren! 

  • Deze prachtige bamboe-kalender kan jarenlang gebruikt worden en heeft een strakke look.
  • Voortdurend bezig zijn met wereldproblemen kan stressvol zijn. Deze leuke anti-stress wereldbol creëert een zenmomentje op een drukke werkdag. 
  • Moeten er beslissingen genomen worden over budgetten? Dankzij deze meetlat met rekenmachine is geen berekening te moeilijk. 
     

Gratis digitale proefdruk

Natuurlijk kunnen al deze items bedrukt worden met een tekst of met uw logo. Zo zal uw cadeau altijd een herinnering aan de prettige samenwerking blijven. Bent u benieuwd hoe het bedrukte product er uit zal zien? Vraag gerust een gratis staal of digitale proefdruk aan op de productpagina.

Chat met ons

 

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets. 

Lees meer

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden over het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

Lees meer
Terug naar het overzicht