<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TIP: ZET UW STARTENDE ONDERNEMING OP DE KAART MET ORIGINELE GADGETS
 
Datum: 20/04/2019
Tijd: 16:57:10

You are here

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Pagina afdrukken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Originele gadgets op maat van uw onderneming

Uw naamsbekendheid verhogen, hoe begint u daar dan aan? Een goede tip voor een startende ondernemer is om te investeren in originele gadgets, gerelateerd aan uw onderneming. Het is een gebaar dat uw (toekomstige) klanten graag in ontvangst nemen. Daarnaast wordt uw klant steeds herinnerd aan uw zaak wanneer hij gebruikmaakt van het leuke gadget.

Business Strategie van een jonge onderneme

Relatiegeschenken voor alle sectoren

Het aanbod gadgets van EuroGifts is eindeloos. Zo vindt u voor elke branche wel een leuk gadget waardoor uw klant u nooit meer zal vergeten. Voor horeca ondernemingen hebben we bijvoorbeeld aanstekers, longdrink glazen en snoepjes, die stuk voor stuk kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo. Maar ook voor sectoren zoals onderwijs, toerisme, transport, bouw en nog veel meer kunt u bij ons terecht voor een gepersonaliseerd gadget.

Voor ieder wat wils

Liever iets algemener? Kies dan voor onze populaire relatiegeschenken die voor élke sector toepasbaar zijn. Zo hebben we een uitgebreid aanbod leuke gadgets. Daarnaast hebben we ook personaliseerbare tassen of USB-sticks. Of kies voor een notitieblokjes, gecombineerd met één van onze pennen

Jonge ondernemer werkt op laptop

Gadgets voor ieder budget

Gadgets komen niet alleen in alle groottes en maten, maar ook voor ieder budget. Zo hebben we heel wat premium gadgets, zoals onze A-merk pennen, kwaliteitsvolle draagtas of draadloze oplader. Daarnaast hebben we ook heel wat budgetvriendelijke opties. Zo kunt u kiezen voor onze promotie pennen, promo aanstekers of handige flesopeners. Of u nu kiest voor budgetvriendelijke relatiegeschenken of premium gadgets, al ons promotiemateriaal is steeds van uitstekende kwaliteit!

 

Heeft u als startende onderneming nog vragen of nood aan tips bij de keuze van uw gadget?

 

Chat met onsGeniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht