Sportief en stijlvol met relatiegeschenken voor de fiets

Sportief en stijlvol met relatiegeschenken voor de fiets

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon ter ontspanning: van zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zoals zadelhoesjes, fietstassen en drinkflessen zijn dan een must. Dit is dus ook het perfecte moment om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Duidelijk hoorbaar en zichtbaar op weg

Veiligheid blijft een prioriteit voor iedereen die de baan op gaat. Dat geldt ook voor fietsers. Een draagbaar fietslampje is daarom ideaal: makkelijk mee te nemen, makkelijk te bevestigen aan de fiets én duidelijk zichtbaar in het donker. Daarnaast is ook een fietsbel onmisbaar. Onze fietsbellen zijn makkelijk te monteren en te bedrukken naar wens.


Wilt u uw relaties nog een tikkeltje meer zichtbaarheid gunnen? Ga dan voor een fluovestje of een fluo-hoes voor een rugzak. Zo kunnen ze veilig de baan op zonder zorgen.

Laat zadelhoesjes bedrukken en voorkom nattigheid

Rondtoeren op de fiets is erg aangenaam op zonnige dagen, maar ook in de zomer durf het al eens te regenen. Zorg er daarom voor dat uw relaties altijd voorbereid zijn op natheid en geef hen een bedrukt zadelhoesje cadeau. Al onze zadelhoesjes zijn waterafstotend en passen op elk fietszadel dankzij de universele maat. Maak het hoesje helemaal af door het te personaliseren met de naam of het logo van jouw bedrijf.

Gepakt en gezakt met bedrukte fietstassen 

Een fietstas zorgt voor ultiem fietscomfort. U heeft namelijk geen rugzak of handtas nodig, want de voornaamste spullen (zoals uw gsm en portefeuille) bergt u gewoon op in de fietstas aan het stuur. Zo heeft u deze zaken ook altijd onmiddellijk bij de hand. Bedrukte fietstassen met uw naam of logo zullen dus met plezier mee de baan op mogen!

 fietsartikelen-met-uw-logo

De nodige verfrissing met een bedrukte drinkbus

Iedereen die regelmatig de fiets neemt zal het kunnen beamen: een degelijke drinkfles of bidon is een echte must-have op de fiets. Na wat inspanning kan een slok water wonderen doen om terug op krachten te komen. Uw klanten of relaties zullen veel plezier halen uit een gepersonaliseerde drinkfles met handige sportdop en goede grip.

Ontdek alle relatiegeschenken voor de fiets 

Klaar om uw relaties een sportieve boost te geven met deze fijne relatiegeschenken voor de fiets? Ontdek ons volledige aanbod fietsaccessoires en kies uw favoriete items uit. Voor uw artikelen in druk gaan, ontvangt u van een gratis proefdruk zodat u zeker bent van een optimaal resultaat.

Heeft u nog vragen of bedenkingen over onze relatiegeschenken? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u met plezier verder.