You are here

Sportartikelen bedrukken voor actief thuiswerken

Pagina afdrukken

Sportartikelen bedrukken voor actief thuiswerken

We werken nu meer dan ooit van thuis uit en dat vraagt de nodige aandacht voor onze fysieke gezondheid. Zorg ervoor dat uw medewerkers en zakenrelaties in beweging blijven en geef ze sportmateriaal voor thuis cadeau. Laat het sportmateriaal bedrukken met uw logo zodat uw merk altijd top-of-mind blijft tijdens workouts.

Vrouw die thuis aan het sporten is tijdens het thuiswerken.

Drinkflessen bedrukken voor optimale hydratatie

Een van de belangrijkste regels tijdens het sporten: voldoende water drinken. Moedig je medewerkers en relaties aan om te hydrateren door een Dopper-drinkfles te bedrukken met uw logo. Deze leuke Doppers hebben een mooi design en zijn beschikbaar in talloze kleuren.

Bedrukt u liever een sportbidon met uw logo, dan kan u kiezen voor de Sportrecycle-bidon van 500 ml of een Tacx-bidon van 750 ml. Ook deze is beschikbaar in verschillende kleuren en volledig aanpasbaar aan uw huisstijl.


Handdoek bedrukken met logo

Een echte klassieker in de sportwereld: een sporthanddoek met een logo op gedrukt. Hiermee krijgt uw merk zeker de aandacht dat het verdient. Kies bijvoorbeeld voor deze handdoek met bijpassend zakje of deze zachte microfiber handdoek.

Deze handdoeken zijn beschikbaar in een hele reeks kleuren zodat u ze volledig kan afstemmen op uw logo en huisstijl. Zo sporten uw relaties in stijl en geniet uw merk van meer zichtbaarheid.

 

Bedrukte sportaccessoires 

Enkele accessoires om de collectie sportartikelen thuis compleet te maken? Geen probleem! Wat dacht je van deze kwalitatieve fitnessband of weerstandsbanden met uw logo op? Ideaal voor wie wat kracht wil opbouwen.

Last but not least: geef dit ultieme accessoire-pakket als relatiegeschenk om uw medewerkers en relaties op weg te helpen met alle basisbenodigdheden. Laat de accessoires bedrukken met uw logo en klaar!

 

Bestel nu uw bedrukte sportartikelen

Ontdek nu ons volledige aanbod sportartikelen voor thuis en bestel uw favoriet makkelijk via de webshop. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een gratis proefdruk zodat u 100% zeker bent van een topresultaat.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van sportartikelen voor thuis? Stuur ons een bericht via de chatfunctie, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

 
 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Februari is Tournée Minérale-maand! Ontdek onze tips voor relatiegeschenken om uw relaties te ondersteunen bij deze beproeving.

Lees meer

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties en werknemers te verwennen met warme, gezellige relatiegeschenken.

Lees meer

3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

 Wilt u uw klanten en/of relaties op Blue Monday opvrolijken? Met deze 3 leuke relatiegeschenken lukt dat zeker. Laat u inspireren!

 
 
 
 
 
 
Lees meer
Terug naar het overzicht