Spooktaculaire relatiegeschenken voor Halloween

Spooktaculaire relatiegeschenken voor Halloween

De griezeligste tijd van het jaar komt er weer aan. Wilt u uw klanten verrassen met leuke trick or treat-cadeautjes? Of wilt u spooktaculaire gadgets cadeau geven aan uw medewerkers of relaties? Wij zetten de griezeligste (én gezelligste) relatiegeschenken voor u op een rijtje.

Gepersonaliseerd snoep, griezelig lekker!

De Amerikaanse trick or treat-traditie vond de afgelopen jaren ook de weg naar ons land. Op Halloween gaan steeds meer kinderen verkleed de straat op om hun buren te laten schrikken en snoepjes te verzamelen. 

Heeft u een eigen winkel of zaak? Dan kunt u mee inpikken op deze traditie. Bestel gepersonaliseerd snoep of gepersonaliseerde koekjes en deel ze uit aan uw klanten. Deze kleine attentie geeft hen een goed gevoel én uw naam of logo krijgt meteen ook extra zichtbaarheid. Denk maar aan gepersonaliseerde muntjes die vaak een hele tijd worden bijgehouden in de handtas, of aan gadgets met uw logo die de kinderen overal mee naartoe nemen.

Gadgets bedrukken voor een warme herfst

Gepersonaliseerd snoep is natuurlijk ideaal voor de trick or treaters, maar u kunt Halloween ook vanuit een ander standpunt benaderen. Denk aan vallende bladeren, de herfst die volop in het land is, gezelligheid in huis… Zeker in deze tijden is een beetje extra knusheid altijd welkom. Daarom kunt u bijvoorbeeld fleece dekens bedrukken met uw logo of naam, en deze cadeau doen aan uw medewerkers. Of wat dacht u van gepersonaliseerde kaarsen, pralines met uw logo, of een leuke mok? Alles wat uw werknemers of relaties nodig hebben om volop te genieten van die knusse herfstsfeer!

bedrukte-mokken-halloween 

Relatiegeschenken bedrukken voor Halloween en een knusse herfst

Wilt u deze Halloween een extraatje schenken aan uw klanten, relaties of medewerkers? Eurogifts heeft heel wat relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken naar wens, met een afbeelding of een boodschap. Bekijk zeker ook onze themapagina rond Halloween en contacteer ons gerust indien u nog verdere vragen heeft. Happy Halloween!

folder-open Blog