Sluit 2020 goed af met een eindejaarsgeschenk op maat

Sluit 2020 goed af met een eindejaarsgeschenk op maat

Iedereen zal het er over eens zijn: 2020 was een ongewoon jaar. Uw personeel was misschien ineens genoodzaakt om van thuis uit te werken, klanten konden niet meer zomaar uw winkel binnenwandelen, hygiënemaatregelen speelden opeens een grote rol in ieders dag …

Wilt u uw personeel of klanten een hart onder de riem steken en bedanken voor hun trouw en inzet? Met een attent eindejaarsgeschenk laat u zien wat ze voor u betekenen.

Een origineel eindejaarsgeschenk voor uw personeel

Tover een grote glimlach op de gezichten van uw personeel en verras hen met een hartverwarmende notenkraker of een elegante cocktailset.

Of kies voor een eindejaarsgeschenk waarmee u de avonden thuis opvrolijkt. Denk bijvoorbeeld aan een grote mok. Ideaal voor een avondje op de zetel. En doe er dan direct een warm deken of wat smakelijke gummies bij. Zo kan de avond niet meer stuk.

Verrassende eindejaarsgeschenken voor uw klanten

Uit het oog uit het hart? Niet bij u. Laat uw klanten weten dat u hen waardeert, zelfs wanneer u hen door de corona-maatregelen misschien minder ziet. Fleur de eindejaarsperiode bijvoorbeeld op met een kleine attentie zoals een feestelijk potlood, een set kerstballen of een handenwarmer om de koude dagen door te komen.

Personaliseer uw eindejaarsattentie voor een uniek resultaat

Personaliseer uw eindejaarsgeschenk voor een uniek resultaat. Laat het bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam of ga nog een stapje verder en kies voor een inspirerende tekst waarmee u 2021 goed inzet. Denk aan iets als:

  • 365 new days, 365 new chances

  • 2021: let’s do this

  • 1 year = 365 possibilities

Bekijk ook zeker onze themapagina rond eindejaarsgeschenken voor meer inspiratie en contacteer ons gerust indien u vragen heeft. We wensen u fijne feestdagen!